>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

damian77 34

damian77

Forum VIP
witam czytałem wyzej o nhl i o grze na anstępny dzień w przypadku 2 kolejki chodzi o mecze nhl które są 6.01. po północy, można je wkońcu obstawiać bo czytajac wyżej posty zagubiłem sie totalnie... pozdrawiam
Możesz typowac z 4 na 5...i z 5 na 6... pzDr

harus 0

harus

Użytkownik
Z regulaminu:
128 uczestników będzie rywalizujac z rywalem do 2 zwycięstw , kto wygra przechodzi do grup.
Wychodzę z propozycją (może i troszkę za późno), aby utworzyć 5 miejsc (więcej lub mniej, zależy prowadzących konkurs) dla przegranych, coś takiego jak &quot;lucky losers&quot; w skokach narciarskich w systemie KO. Już po niektórych parach widać, że w 1 rundzie spotkali się dwaj dobrzy typerzy, jeden z nich odpanie już w 1 rundzie, mimo, że może mieć lepsze wyniki niż połowa osób która przejdzie do II rundy. Taka sytuacja była w skokach narciarskich podczas TCS i tam wprowadzono tzw. LUCKY LOSERS, czyli 5 którzy mimo przegranej &quot;wchodzą&quot; do serii finałowej. Propozycję należy rozważyć... ????

Pozdrawiam Harus :jezora:

W 2

wislak

Forum VIP
Z regulaminu:
128 uczestników będzie rywalizujac z rywalem do 2 zwycięstw , kto wygra przechodzi do grup.
Wychodzę z propozycją (może i troszkę za późno), aby utworzyć 5 miejsc (więcej lub mniej, zależy prowadzących konkurs) dla przegranych, coś takiego jak &quot;lucky losers&quot; w skokach narciarskich w systemie KO. Już po niektórych parach widać, że w 1 rundzie spotkali się dwaj dobrzy typerzy, jeden z nich odpanie już w 1 rundzie, mimo, że może mieć lepsze wyniki niż połowa osób która przejdzie do II rundy. Taka sytuacja była w skokach narciarskich podczas TCS i tam wprowadzono tzw. LUCKY LOSERS, czyli 5 którzy mimo przegranej &quot;wchodzą&quot; do serii finałowej. Propozycję należy rozważyć... ????

Pozdrawiam Harus :jezora:
dokladnie ja tez jestem za ;) i dobierac wg stazu i typow na forum ????

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
38. nikifor – rangiz9 14,51 - 0.00 1:0
Czemu mam zero :roll:

01/01/2006 22:00 Buffalo - NY Islanders 1 1,70 (60&#39;) ??
01/01/2006 22:00 Buffalo - NY Islanders UNDER 6,5 1.77 (60&#39;)??
01/01/2006 22:00 Buffalo - NY Islanders 1 2,05 (1 tercja) ??
02/01/2006 01:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins X 4,10 (60&#39;)
02/01/2006 01:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 1 2,85 (1 tercja) ??

Ako: 72,08

BetGun

Trafione AKO: 0
Podam wam wyniki:

NY Islanders - Buffalo 1-3 (60&#39;)
NY Islanders - Buffalo 1-0 (1 tercja)
Boston - Toronto 1-2 (1 tercja)

W 2

wislak

Forum VIP
Jak cos to dobierac juz wedlug typow a nie stazu na forum...
no chodzilo mi o to ze widac np FOX71 to super typer do hokeja, Rich_Richi tak samo mi sie nasunął, a np Fox trafil na pewniaczka wiec ktorys jak odpadnie to dla takich - o to mi chodzilo ze stazem
ale to juz sprawa adminow :spokodfhgfh:

pikel 0

pikel

Użytkownik
no ale wtedy dobieranie piatki lucky looserów po stażu bedzie mało uczciwe powinno być 5 przegranych z najwyzszym ako z pierwszej rundy ... Moje skromne zdanie.

A 2

areklipno

Użytkownik
przepraszam ze napisalem 2 posty ale nie zauważyłem postu Dlorda

i jeszcze mała korekta mecz
St. Louis Blues - Chicago Blackhawks

jest rozgrywany o godz 1:00 a nie jak napisałem o 3:30

jeszcze raz przepraszam za zamieszanie

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Rangiz, masz 0 bo nie przeczytales regulaminu... Połowa typow byla z 1 stycznia, a ma byc tylko 2. I nie możesz robić takich numerów jak podanie dwóch typów na jeden mecz.... :;/:

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
w rewgulaminie nie było słowa, że nie może być 2 typów z tego samego meczu. Wiem bo czytałem go chyba z 10 razy zanim podałem typy

kamyk88 0

kamyk88

Użytkownik
Rangiz, ale u buka przeciez nie postawisz kuponu na ktorym masz te same mecze. Może w regulaminie tego nie ma, ale to dosyć oczywiste

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
U bukmachera masz regulamin, który mówi co Ci wolno dawać na kupon, a co nie. Tutaj jest tak samo. Zapoznałem się z regulaminem, nawet kilkakrotnie ale nie było tam zapisu o tym, że nie wolno dawać takowyh zdarzeń.

dziubi123 0

dziubi123

Użytkownik
W sumie masz racje jeżeli w regulaminie nie ma takiej sprawy poruszonej.....to powinno być można dwa typy tego samego meczu dawać.....

komarr 4

komarr

Forum VIP
Witam, prosze mi poprawic kurs, wczoran wpisalem ze Waschington wygra z Montrealem i tak sie staloa le wpisalem kurs 2,05 zamiast 2,35. Pozdrawiam i mysle iz to nie zrobi klopotu :spokodfhgfh:

damian77 34

damian77

Forum VIP
Witam, prosze mi poprawic kurs, wczoran wpisalem ze Waschington wygra z Montrealem i tak sie staloa le wpisalem kurs 2,05 zamiast 2,35. Pozdrawiam i mysle iz to nie zrobi klopotu :spokodfhgfh:
i jeszcze coś? Stary , po meczu to sobie , mozesz zmieniac kurs..

P 0

precious-one

Użytkownik
ja proponuje przyspieszyc troche rozgrywki i zagrac 3 runde w niedzielę, w koncu nie wszyscy chyba beda musieli oddawac typy, bo juz dzis wygraja...

Do góry Bottom