Wychodzę z propozycją (może i troszkę za późno), aby utworzyć 5 miejsc (więcej lub mniej, zależy prowadzących konkurs) dla przegranych, coś takiego jak "lucky losers" w skokach narciarskich w systemie KO. Już po niektórych parach widać, że w 1 rundzie spotkali się dwaj dobrzy typerzy, jeden z nich odpanie już w 1 rundzie, mimo, że może mieć lepsze wyniki niż połowa osób która przejdzie do II rundy. Taka sytuacja była w skokach narciarskich podczas TCS i tam wprowadzono tzw. LUCKY LOSERS, czyli 5 którzy mimo przegranej "wchodzą" do serii finałowej. Propozycję należy rozważyć... ????128 uczestników będzie rywalizujac z rywalem do 2 zwycięstw , kto wygra przechodzi do grup.
dokladnie ja tez jestem za i dobierac wg stazu i typow na forum ????Z regulaminu:
Wychodzę z propozycją (może i troszkę za późno), aby utworzyć 5 miejsc (więcej lub mniej, zależy prowadzących konkurs) dla przegranych, coś takiego jak "lucky losers" w skokach narciarskich w systemie KO. Już po niektórych parach widać, że w 1 rundzie spotkali się dwaj dobrzy typerzy, jeden z nich odpanie już w 1 rundzie, mimo, że może mieć lepsze wyniki niż połowa osób która przejdzie do II rundy. Taka sytuacja była w skokach narciarskich podczas TCS i tam wprowadzono tzw. LUCKY LOSERS, czyli 5 którzy mimo przegranej "wchodzą" do serii finałowej. Propozycję należy rozważyć... ????128 uczestników będzie rywalizujac z rywalem do 2 zwycięstw , kto wygra przechodzi do grup.
Pozdrawiam Harus :jezora:
Czemu mam zero :roll:38. nikifor – rangiz9 14,51 - 0.00 1:0
Podam wam wyniki:01/01/2006 22:00 Buffalo - NY Islanders 1 1,70 (60' ??
01/01/2006 22:00 Buffalo - NY Islanders UNDER 6,5 1.77 (60'??
01/01/2006 22:00 Buffalo - NY Islanders 1 2,05 (1 tercja) ??
02/01/2006 01:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins X 4,10 (60'
02/01/2006 01:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 1 2,85 (1 tercja) ??
Ako: 72,08
BetGun
Trafione AKO: 0
no chodzilo mi o to ze widac np FOX71 to super typer do hokeja, Rich_Richi tak samo mi sie nasunął, a np Fox trafil na pewniaczka wiec ktorys jak odpadnie to dla takich - o to mi chodzilo ze stazemJak cos to dobierac juz wedlug typow a nie stazu na forum...
nie spoko, nie zmienajcie jednak ????i jeszcze coś? Stary , po meczu to sobie , mozesz zmieniac kurs..Witam, prosze mi poprawic kurs, wczoran wpisalem ze Waschington wygra z Montrealem i tak sie staloa le wpisalem kurs 2,05 zamiast 2,35. Pozdrawiam i mysle iz to nie zrobi klopotu :spokodfhgfh:
nie podająteraz ci co wygrali swpje pojedynki 2:0 np. ja to już w trzeciej kolejce nie podają typów nie? Pytam dla pewności