>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
demolay 21

demolay

Użytkownik
Uprzejmie proszę o zmianę dwóch statystyk w moim poście:
Typy Dnia/7.01.2012
Treść poprawnego posta:
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Spotkanie: New Orleans Hornets - Denver Nuggets
Typ: 2 Denver Nuggets hc -5,5
Kurs: 1.92
Bukmacher:Expekt
Analiza: Hornets przystępują do spotkania z kiepskim bilansem u
siebie(1-2). Ostatnie dwa starcia na własnym parkiecie przegrali
zdecydowanie z 76ers(różnica 8 pkt.) oraz kiepskim na wyjazdach
Phoenix(różnica 15 pkt). Na wyjazdy ekipy z Denver składają się
dwie porażki z niesamowitym u siebie Portland oraz zawsze
mocnymi Lakers. W obu przypadkach losy meczu rozstrzygały się
dopiero w czwartej kwarcie. W ekipie z Nowego Orleanu zabraknie kontuzjowanego Gordona oraz- najprawdopodobniej- Arizy. Wystarczy lekki uśmiech losu w kierunku narzekającego na uraz Nene i Nuggets zameldują się w najmocniejszym składzie. Z jednej strony mający kłopoty ze zdobywaniem punktow &quot;Szerszenie&quot;- z drugiej- efektywnie i zespołowo grający kolektyw, czerpiący przyjemność z każdego celnego rzutu. W przypadku rozgrywania spotkania w Denver, Lawson i spółka byliby w stanie pokusić się o pogrom. Nie jest wykluczone, że dokonają rzezi przeciwników już dziś, wszak nie ryzykuję i stawiam na spokojny, moim zdaniem, handicap.
Kanonier0392 / ok.

M 0

mihal__1989

Użytkownik
Witam,
Ktoś się pomylił i powyższą prośbę połączył z moim typem na 7.01, który ma numer #25. Ja stawiałem na mecz pierwszej ligi angielskiej Hartlepool - Rochdale (kurs 3.2; bwin). Analiza jest moja ale nagłówek kolegi wyżej.
Z góry dzięki

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Witam,

Ktoś się pomylił i powyższą prośbę połączył z moim typem na 7.01, który ma numer #25. Ja stawiałem na mecz pierwszej ligi angielskiej Hartlepool - Rochdale (kurs 3.2; bwin). Analiza jest moja ale nagłówek kolegi wyżej.

Z góry dzięki
O tym samym chciałem napisać. Doszło do nieporozumienia z typami, i analizami na dzisiejszy dzień. Mój post na 7 stycznia jest 30, i powinien być zostać dopisany tylko kurs. Natomiast mod zmienił to w poście 25, którego analiza dotyczy piłki nożnej. Proszę o zmiany, być może to ja źle podałem link, a mod tak odruchowa to poprawił ;)

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Poprawione. Właśnie tak jak piszesz Krzysiu, link przekierował mnie do analizy kolegi wyżej i odruchowo zrobiłem poprawkę. Teraz już wszystko ok ????

tytka 122

tytka

Użytkownik
Witam serdecznie chcialęm dowiedzieć się co ile dni jest aktualizacja tabeli z góry dziękuje za odpowiedz

leci-kasa 8

leci-kasa

Użytkownik
Prosze o zmianę nagłówka mojego posta na ten poniżej: (żle zapisałem bukmachera i kurs)

Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia League Two
Spotkanie: Crewe Alexandra - Plymouth Argyle
Typ: Crewe Alexandra
Kurs: 2,00
Bukmacher: Bet-At-Home

Dziekuje

Redwitz / Poprawione. Następnym razem wrzuć link do posta ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Witam serdecznie chcialęm dowiedzieć się co ile dni jest aktualizacja tabeli z góry dziękuje za odpowiedz
Ema. Dużo razy poruszany był ten wątek. Ale odpisze raz jeszcze ;)
Ja jestem odpowiedzialny z tabelę i każdą aktualizację przeprowadzam w miarę wolnego czasu ;) Aktualna tabela ze stycznia , powinna pojawić się dziś/jutro. Info z pierwszej ręki więc pewne ;)

W 16

waldekwojtala

Użytkownik
Nie mogę podawać linków to nie podam ale w moim poście na poniedziałek(jest nie dużo więc łatwo znaleźć)

Proszę zmienić zamiast tylko 3 porażki na zwycięstwa
adqs: ok

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Nie mogę wejść na stronę gdzie jest tabela ........... nie może się załadować . Chyba coś nie tak !
też nie widze tabeli
Strona z której korzystałem do tej pory ma jakieś problemy i szukałem jakiejś nowej. U mnie było ok , to myślałem , że każdy widzi. Teraz powinno być w porządku wszystko. Jak coś jest nie tak , śmiało walić na PW.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Strona z której korzystałem do tej pory ma jakieś problemy i szukałem jakiejś nowej. U mnie było ok , to myślałem , że każdy widzi. Teraz powinno być w porządku wszystko. Jak coś jest nie tak , śmiało walić na PW.
jest ok.

sorek21 42

sorek21

Użytkownik
Proszę poprawić błąd w tabeli. W dniach 1-6 oddałem 5 typòw. 2 trafione ( 450 + 90 ) oraz 3 nietrafione.
540 - 300 = 240 a ja mam w tabeli 190. Proszę o korektę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom