>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Edit: Typy dnia środa, 3 str. W momencie wysyłania postu kurs wynosił 3.24, jeśli możnaby zmienić właśnie na tę wartość, byłoby to z pewnością na miejscu. Pozdrawiam i sorry za kłopot ;)
Kanonier0392 / ok.

leci-kasa 8

leci-kasa

Użytkownik
odnośnie mojej kiepskiej analizy mam pytanie do admina czy można jakoś się odwoływać?

Jeżeli nie to rozumiem, ale na pszyszłość, prosiłbym o zaznaczanie kiepskich analiz przed spotkaniem, bo troszkę to dziwnie wygląda. Nie mam żalu żeby nie było, ale chyba fair by było takie zagrywki robić przed spotkaniem, wiadomo chyba w jakim celu.

przepraszam za post powyżej , mój błąd - proszę o skasowanie, jakiś rozkojarzony ostatnio jestem... A co do sprawdzania tabeli to bez komentarza to zostawie...

święta itp więc lekko usprawiedliwiony jesteś , ale następnym razem przyłóż się i to solidnie do analizy ???? / Konrad

korzychxp 76

korzychxp

Użytkownik
odnośnie mojej kiepskiej analizy mam pytanie do admina czy można jakoś się odwoływać?
Jeżeli nie to rozumiem, ale na pszyszłość, prosiłbym o zaznaczanie kiepskich analiz przed spotkaniem, bo troszkę to dziwnie wygląda. Nie mam żalu żeby nie było, ale chyba fair by było takie zagrywki robić przed spotkaniem, wiadomo chyba w jakim celu.
przepraszam za post powyżej , mój błąd - proszę o skasowanie, jakiś rozkojarzony ostatnio jestem... A co do sprawdzania tabeli to bez komentarza to zostawie...
święta itp więc lekko usprawiedliwiony jesteś , ale następnym razem przyłóż się i to solidnie do analizy ???? / Konrad
nie wiem do czego zmierzasz, ale jeśli nic nie wiesz o drużynach a analizujesz spotkanie tych drużyn, to czy to może być dobra analiza? nie każdy ma czas czytać od razu po wklejeniu postu. bolton to najgorsza drużyna jeśli chodzi o obronę w premier league od niepamiętnych czasów (nie licząc beniaminków), a newcastle wcale nie zajmuje 20 miejsca i wygrało sporo ważnych meczów. ja to pisze z pamięci, a ty nie zajrzałeś do żadnych statystyk i tabel.

huber55 46

huber55

Użytkownik
Witam,
w moim poście http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-28-12-2011-sroda-69538.html#post2599220 zapomniałem dodać jeszcze jednej rzeczy w tym miejscu:
&quot;W roku 2011 Celtic pokonał Rangersów kolejno 2:0 i 3:0. Ich kwietniowy mecz zakończył się remisem 0:0 Tak było w poprzednim sezonie.&quot;
Do tego chciałem jeszcze dopisać: &quot;W październiku 2010 roku Rangers wygrał u siebie 1:3.&quot; - bo to właśnie też do tego poprzedniego sezonu jest a zapomniałem dodać. Sorry za kłopot.

huber55 46

huber55

Użytkownik
Do tego chciałem jeszcze dopisać: &quot;W październiku 2010 roku Rangers wygrał u siebie 1:3.&quot; - bo to właśnie też do tego poprzedniego sezonu jest a zapomniałem dodać. Sorry za kłopot.
Na wyjeździe 3:1 wygrali Rangersi. Sorry ale zamotałem trochę ????

ajax17 23

ajax17

Użytkownik
Świetna zagrywka z tym piątkowym typem billi...nie ma co. Zdziwisz się jak do przerwy będzie 1 lub 2. Domyśl się o co mi chodzi ;p nast. razem ty stawiasz pierwszy.

leci-kasa 8

leci-kasa

Użytkownik
Prosze o poprawienie mojego posta. Niestety przypadkowo wcisnięty klawisz puścił typa, którego nie miałem jeszcze w całości napisanego. Z góry dziekuje i przepraszam za błąd.

Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia League One
Spotkanie: Leyton Orient - Charlton Athletic
Typ: Charlton Athletic
Kurs: 1,83
Bukmacher: bWin
Analiza:
Na dzisiaj wybrałem spotkanie drużyn Leyton Orient z Charlton Athletic. W tym meczu goście są jak się wydaje głównym faworytem, więc i ja po krótkch analizach doszedłem do tej samej konkluzji.

Przede wszystkim, patrząc na dotychczasowe spotkanie tych druzyn można od razu zauważyc, że team Charlton Athletic w tych starciach zdecydowanie wygrywa - czy to patrząc na strzelone bramki, czy tez na zwycięske mecze...
Do tej pory Charlton Athletic wygrał ze swoim rywalem 4 na 5 spotkań w tym 2 na obcej ziemi.
Dodatkowym faktem przemawiającym za gośćmi jest to iż nie mogą sobie pozwolic na stratę 3 punktów, tak istotną dla ich pozycji w tabeli.
Leyton Orient nie jest w najlepszej formie, większośc spotkań przegrała bądz zremisowała. Moim zdaniem tak również będzie i tym razem i nie pomogą tutaj nawet ich najlepsi strzelecy Kevin Lisbie oraz Dean Cox. Wystarczy dodać że bardzo dobrze spisujący się w tym sezonie Bradley Wright-Phillips strzelił tyle bramek ile w/w zawodnicy Orientu w sumie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom