Dziś postaram się nadrobić zaległości.Chciałbym się dowiedzieć kiedy mogę się spodziewać aktualizacji tabeli
nie wiem do czego zmierzasz, ale jeśli nic nie wiesz o drużynach a analizujesz spotkanie tych drużyn, to czy to może być dobra analiza? nie każdy ma czas czytać od razu po wklejeniu postu. bolton to najgorsza drużyna jeśli chodzi o obronę w premier league od niepamiętnych czasów (nie licząc beniaminków), a newcastle wcale nie zajmuje 20 miejsca i wygrało sporo ważnych meczów. ja to pisze z pamięci, a ty nie zajrzałeś do żadnych statystyk i tabel.odnośnie mojej kiepskiej analizy mam pytanie do admina czy można jakoś się odwoływać?
Jeżeli nie to rozumiem, ale na pszyszłość, prosiłbym o zaznaczanie kiepskich analiz przed spotkaniem, bo troszkę to dziwnie wygląda. Nie mam żalu żeby nie było, ale chyba fair by było takie zagrywki robić przed spotkaniem, wiadomo chyba w jakim celu.
przepraszam za post powyżej , mój błąd - proszę o skasowanie, jakiś rozkojarzony ostatnio jestem... A co do sprawdzania tabeli to bez komentarza to zostawie...
święta itp więc lekko usprawiedliwiony jesteś , ale następnym razem przyłóż się i to solidnie do analizy ???? / Konrad
Na wyjeździe 3:1 wygrali Rangersi. Sorry ale zamotałem trochę ????Do tego chciałem jeszcze dopisać: "W październiku 2010 roku Rangers wygrał u siebie 1:3." - bo to właśnie też do tego poprzedniego sezonu jest a zapomniałem dodać. Sorry za kłopot.