Dyscyplina:
Piłka nożna Europa Towarzyski
Spotkanie: Kaiserslautern - Pogoń Szczecin
Typ: Powyżej 2,5 bramki
Bukmacher: Bet365
Godz. 18:00
Analiza:
Witam (piszę ponownie tą analizę, ponieważ pojawił się jakiś błąd przy zatwierdzeniu odp, jeśli będą dwie to proszę Moderatora o usunięcie jednej).
Dziś tak jak wczoraj proponuję over 2.5 w meczu towarzyskim. Również zaznaczam, że w takich meczach może zdarzyć się wszystko. Wczoraj over 2.5 był pokryty, dziś liczę na powtórkę. Do rzeczy. Obie drużyny z powodu meczy reprezentacji nie rozgrywają swoich spotkań w ten weekend. Sparing ten będzie rozegrany aby zespoły nie wypadły z rytmu meczowego. Kaiserslautern 4 drużyna
2. Bundesliga 10 pkt (3-1-2) bilans bramkowy 9-10. Pogoń Szczecin 6 drużyna naszej
Ekstraklasy 9 pkt (2-3-1) bilans bramkowy 8-8. Pogoń tak jak w tamtym sezonie znowu ma dobrą jesień. Obie drużyny strzelają statystycznie ponad jedną bramkę na mecz i ponad jedną bramkę tracą. Pogoń w tym sezonie na 6 meczy 3 overy. Kaiserslautern w 5 razy over na 6 meczy. W tym sezonie możemy zaliczyć te drużyny do overowych.
2. Bundesliga na pewno nie jest gorsza od naszej
Ekstraklasy, z pewnością jej czołowe zespoły mogły by powalczyć o mistrza. Na stronie Pogoni przeczytałem, że traktują ten mecz poważnie, jednak 800 km autobusem może osłabić zawodników. Dziś również nie zagram tego typu, ponieważ tak jak wczoraj mój buk nie ma go w ofercie ( chyba czas pograć też w innych bukach), jednak sądzę, że over 2.5 jest jak najbardziej do pokrycia. Powodzenia właśnie skoczył kurs z 1,62 na 1,65
nie napisałem
Kurs 1,65
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-05-09-2013-czwartek-96225-2.html#post3854877
Poprawione
/psotnick