http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-22-08-2013-czwartek-95637-2.html#post3820787
Analiza
Grzesiaczek300:
Napisał Grzesiaczek300 ->
Dyscyplina:
Piłka Nożna -kwalifikacje ligi europejskiej
Spotkanie:SV Zulte Waregem - Apoel Nicosia
Typver 2.5
Kurs:2.1
Bukmacher:
Bet-at-home
Analiza:jak dla mnie jeden z wielu typów które dzisiaj warto zagrac,wiec zagrywam to bo juz inni pobrali ciekawe typy i ich nie moge zagrac,wiec teraz szybka analiza,wiec zulte jak dla mnie jest klase wyzej od Apoela, to takie mocny beligijski sredniak a aopel to tez sredniak ale ligi cypryjskiej,lepsi klasowo pilkarze belgijscy sa lepsi od Nicosii,wiec tutaj nie powinno być ze strzeleniem bramek gospodarzy a apoel tez powinien cos strzelic,teraz troszke statysyk,Zulte dobrze rozpoczelo sezon od remisu i wygranej odpowiednio 2:0 i 1:1,natomiast goscie cos slabo w okresie przygotowawczym i myśle ze tutaj jest roznica klas,ale podkreslam apoel nie stoi na przegranej sytuacji i powinien strzelic brameczke a zulte jest klasa sama dla siebie na tle rywala i te 2 bramki no moze 3 powinien strzelic,pozdrawiam
--------------------
Zulte mocny średniak ? Człowieku udał im się poprzedni sezon, do tego sędziowie BARDZO pomagali! Nie wiem czy widziałeś jakiekolwiek ich mecze ale proszę nie pisz takich bzdur ! To że grają w pucharach w tym roku to wielki fart !
APOEL średniak ligi cypryjskiej ? Skoro średniak ligi cypryjskiej dochodzi do 1/4 finału
LM to
polska piłka jest 20 lat za Rwandą i Madagaskarem.
I na koniec, proszę przeczytaj to jeszcze raz:
wiec teraz szybka analiza,wiec zulte jak dla mnie jest klase wyzej od Apoela - więc, więc, idź na lekcje polskiego
to takie mocny beligijski sredniak a aopel to tez sredniak ale ligi cypryjskiej - średniak, średniak
lepsi klasowo pilkarze belgijscy sa lepsi od Nicosii - lepsi, lepsi, są od Ciebie w jęz. polskim lepsi
Do moderatorów: Panie władzo, co tu robią takie brednie ?! Przepraszam bardzo że wogule tutaj to piszę ale krew mnie zalewa jak widzę takie coś. Na lidze belgijskiej jednak się znam i oglądam ją regularnie, a to co napisał kolega jest jakąś farsą. Typu nie neguje ale analiza z d**y wzięta. Dodatkowo te zacytowane przeze mnie wyżej "zdania"...
Cieszy zaangażowanie w rozwój Forum (bo tak odczytuję Twojego posta), ale chyba zbyt wiele wymagasz od moderatorów. Na przejrzenie wczorajszego dnia przyjdzie dopiero pora i wtedy będzie rozliczony i odpowiednio potraktowany. Na bieżąco reagujemy głównie na ewidentny spam itd..
Analiza oczywiście nie jest wzorcowa, ale osobiście to widziałem w TD gorsze. Poza tym chyba się trochę zapędziłeś w argumentacji... Serio chcesz powiedzieć, że Zulte puchary sprezentowali sędziowie wspólnie z wróżkami szczęśliwości?! Come on...
APOEL w ćwierćfinale LM? Prawda, tylko że to był ten rok kiedy Wisła z nimi rywalizowała o LM i zabrakło jej paru minut.. Od tego czasu minęło 2 lata i obie ekipy są mniej więcej w tym samym punkcie pod nazwą oszczędności. Cypr już się nie kojarzy z rajską wyspą na schyłek kariery, tylko z exodusem piłkarzy, którym kluby nie płacą po kilkanaście miesięcy. Skorzystała z tego choćby Ekstraklasa zgarniając kilku wartościowych graczy.
Typ i tak nie wszedł, więc nie będzie problemu z jego rozliczeniem, a jak zostanie potraktowany, to już zależy od danego Moda który będzie go rozliczał. I tyle w temacie.
//psotnick