ronaldinho1991
Użytkownik
w tabeli mam bilans +200 ( zgadza się) ale skuteczność 0/2 0%, zamiast 1/2 50%, prosze o poprawe
Jutro ogarnę aktualną tabelkę to poprawię.
Jutro ogarnę aktualną tabelkę to poprawię.
Zgadzam się tutaj z bizziss to jest dział na propozycję, zgadzam się co do jego A i C, bo widać że D jest realizowany ładnie.Co do punktu C o którym chciałbym się rozpisać.To moze ja napisze jakas PROPOZYCJE (w koncu temat tez tego dotyczy).Mianowicie chodzi mi o wysokie kursy typerow w koncowce miesiaca.Uzytkownicy,z malymi szansami na wygrane,rzucaja typy "rozpaczy" z wysokimi kursami(wiem,sa rozliczane po kursie 400j mimo wszystko)Zeby temat byl na poziomie proponuje np:
a) wykluczenie gracza,ktory popelni X(powiedzmy 6-8) bledow w danym miesiacu
b)wieksza ilosc pkt karnych za typ po kursie 3.0+ (np -150,-200 w zaleznosci od kursu)
c)Wieksze premiowanie typerow majacych najlepszy % trafnych typow w danym miesiacu.(min.75%)
d)Lagodniejszy system oceny analiz-np X ilosc znakow w kazdej analizie,NIE BIERZEMY POD UWAGE PRZEPISYWANIE STATYSTYK.Niech liczy sie jakas cenna informacja co do danego spotkania.Np kontuzja gracza,ogolna forma zespolu(zawodnika) Oczywiscie inne info mile widziane,jednak denne przepisywanie statystyk nie moze byc wyznacznikiem poziomu analizy.
To takie moje propozycje,chodzi mi o to,ze wiele osob trafia na to forum,oczywiscie przypadkowo/lub nie/,(np pod koniec miesiaca) widzi typy dnia i umacza ciezka kase.Chyba nie o to chodzi?Wg mnie,haslo "TYPY DNIA" to maja byc + - pewniaki(spoko,wiem nie ma czegos takiego).Byc moze adminitratorzy boja sie,ze jak wyklucza kogos z konkursu to straca userow-jednak mysle,ze majac wieksza skutecznosc typow,to forum ma ogromne szanse na wiekszy rozwoj(i tym samym wiecej np konkursow dla userow etc...).Na razie tyle,jak mi przyjdzie cos do glowy to napisze---Co do Moderatorow i Administradorow forum--przemyslcie to,taka moja rada.Zrobicie jak uwazacie,taka moja propozycja-
tylko-zycze wysokich wygranych...
pzdr
PS:Co do reprezentacji Polski-nigdy mnie nie zawiedli...Dla mnie to zawsze pewniak-na porazke OFC(oprocz meczy tow.czy WYSPY OWCZE...)