>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-02-09-2012-niedziela-81294-2.html#post3049344
dlaczego zła data? mecz miał się zacząć przed północą naszego czasu, a że się skończył w nocy, to nie moja wina
proszę jeszcze o wyjaśnienie nt. tego zdarzenia, bo nikt nie raczył odpowiedzieć. data jest dobra, moim zdaniem powinno być rozliczone na ✅

010// rozliczając nie przyglądam się zdarzeniom indywidualnie, data była inna więc tak ci zaznaczyłem. Skoro sprawę wyjaśniłeś, rozumiem przesunięcie czasu w tenisie. Tym samym masz plus

kleryk 146

kleryk

Użytkownik
Prosze o wklejenie tej analizy na dzien 7.09 jak temat zostanie zalozony. Dziekuje
Dyscyplina: Piłka nożna, eliminacje
Data: 7.09.12 (20:45)
Spotkanie: Mołdawia - Anglia
Typ: over 3,5 bramek
Kurs: 3,30
Bukmacher: Sportingbet
Poczatek eliminacji ms i wybralem do analizy drugi mecz grupy H pomiedzy Moldawia a Anglia. Zdziwilo mnie troche jak zobaczylem kursy bo ponad 1,30 na zwyciestwo anglikow to jakas promocja jak z biedronki a jeszcze wieksza promocja to kursy na overy. Biore over 3,5 bramek, patrze a tu kurs 3,30 w Sportingbecie i sie zastanawiam czemu anglicy maja rzekomo nie strzelic czterech bramek? To jest pierwszy mecz, wyspiarze beda chcieli dobrze rozpoczac eliminacje i wygrac jak najwyzej z drugim po san marino najslabszym zespolem w naszej grupie. Moldawianie sa o dwie klasy i to najmniej dwie gorszym zespolem od anglikow i to nie podlega nawet dyskusji. W tym roku rozegrali lacznie zaledwie 4 spotkania i ugrali dwa remisy po 0:0 oraz dwie porazki 0:2 i 0:4 z Wenezuela i Salvatorem czyli poludniowoamerykanskimi ogorkami. Czyli widac ze kompletnie nie ma ogrania ten zespol, nie to co anglicy ktorzy grali na euro i ogranie maja zdecydowanie lepsze bo juz ruszyla premier league takze pilkaze rowniez beda w odpowiedniej formie. Dwa tygodnie temu anglia zmierzyla sie towarzysko z wlochami i wygrala 2:1, w tym czasie moldawia grala z albania i wynik 0:0 mowi sam za siebie. Nie widze zadnych szans moldawian z anglikami. Sadze ze wyspiarze bez problemu rozstrzelaja ten zespol dlatego gram grubo over 2,5 a nieco ostrozniej zagram tez over 3,5, a moze nawet za drobne o wyzsze overy tez sie pokusze bo chociaz to bedzie dla anglikow spotkanie wyjazdowe to maja takich pilkarzy ze powinni 4:0 prowadzic nawet po polowie jesli zagraliby na maksa od poczatku. Tak czy owak uwazam ze warto grac ten typ bo moldawia nie ma zadnych argumentow zeby przeciwstawic sie atakom wyspiarzy.

aleksander21 416

aleksander21

Użytkownik
proszę o usunięcie mojego typu z tematu &#39;typy dnia&#39; dnia 07.09 - za późno wysłałem.
Sory za brak linka ale mam 2 posty i jeszcze nie mogę. Mój typ znajduje się na stronie 3.

arthas-orc 334

arthas-orc

Użytkownik
Bardzo prosze o dodanie do mojego typu
poczatku, ktory gdzies zgubilem:

Dyscyplina: Tenis, US Open, finał kobiet
Data: 9.09.12 (01:00)
Spotkanie: V. Azarenka - S. Williams
Typ: over19.5 gemow w meczu

post nr 7, typy dnia niedziela 9.09.12 (brak linku z powodu braku 10 postow)

przepraszam i z gory dziekuje!

iluminati 60

iluminati

Użytkownik
Proszę o poprawienie mojej analizy (dodanie odstępów) na dziś 9.09.12 Ferrer-Djoković bo coś mi się w formatowaniu poprzestawiało i wyszła taka zbitka ???? Nie mogę linku wkleić bo nie mam 10 postów ale analizę skopiowałam też do działu tenisowego i tam już wkleiła się normalnie.

matt-kaboska 2

matt-kaboska

Użytkownik
Cześć!

Jestem nowy. Napisałem typ na debla pań na wczoraj (Typy dnia - sobota #59). Mecz został przeniesiony na dzisiaj. Czy to nie jest z automatu przeniesione przez Was na następny dzień?
Teraz już widzę dodatkowo, że ktoś powtórzył mój typ w niedzielę (Typy dnia - niedziela #24).
Co powinienem zrobić, żeby mój typ był aktualny na niedzielę? Pisać ten sam typ na 3 dni do przodu w razie czego?

PZDR!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom