arsenal789
Użytkownik
siadają więc chyba są prawidłowe :razz: Nie musisz przecież od razu zaczynać awantury. Spoko i POWODZENIA !
jak najbardziej, podbijamW tabeli 1-29 sierpnia jest maluteńki błąd. Chodzi o mecz:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-29-08-2012-sroda-81113.html#post3041692
To spotkanie zostało rozegrane 30 sierpnia a nie 29 sierpnia, w związku z czym według regulaminu konkursu:
Nie patrzymy na godzinę podaną u bukmachera (np. w tenisie czy NBA czasami) gdyż często bukmacherzy blokują kursy wcześniej niż rzeczywiście jest planowany mecz. Patrzymy najlepiej na oficjalny live, lub jakiś dobry livescore.
powinno być rozliczone jako zwrot.
Pisałem Ci już na PW :|jak najbardziej, podbijam
Został przesunięty na kilka minut po północy. Jakby to było kilka godzin to sytuacja była inna.Mecz został przesunięty o ponad godzinę a nie o 1 minutę.
Z US Open są co roku problemy. W tamtym chyba deszcz mocno poprzestawiał konkurs i o ile dobrze pamiętam tam mecze były przesuwane po kilka/kilkanaście godzin, gdzie przykładowo mecz miał się rozpocząć o 20, a rozpoczynał się w południe następnego dnia.Ja także miałem podobną sytuację w tym konkursie (nie wiem czy rok czy ileś tam temu) i mnie nikt nie poszedł na rękę. A trafiłem wtedy wynik 2:1, tylko nie byłem liderem konkursu i nie był to koniec miesiąca.
Jak mecz planowo miał się odbyć w odpowiednim czasie późną nocą, i został przesunięty na kilka/kilkanaście minut po północny to ja taki sytuacje zaliczam bo rozumiem, że nikt nie śłedzi cały czas co się dzieje z jego typem bo są sprawy dużo ważniejsze. Jeżeli typ został już przesunięty o kilka godzin na poranekto typu ja już nie zaliczałem.1.Proszę moderatora o wyjaśnienie w jakich sytuacjach będą zaliczane takie zakłady a w jakich nie.
Moderatorzy mają ważniejsze sprawy niż konkurs do którego zgłosili się z własnej chęci. Docelowo moderatorzy odpowidają za swoje działy a opieka nad konkursem to dodatek do wolnej chwili.3.Dlaczego wyjaśnienie przez opiekuna konkursu zostało podane dopiero dzisiaj, skoro kilku moderatorów tego konkursu logowało się wczoraj po podaniu zapytania i nie udzieliło na moje i radomiaka pytanie odpowiedzi.
Chyba jednak o to chodzi.I nie chodzi mi o 1 czy 2 miejsce i wysokość nagrody
Również zwrot. Należy tylko zaznaczyć, że handicap jest azjatycki.Ktoś odpowie na powyższe pytanie? Będę wdzięczny.