arsenal789
Użytkownik
Podałem drugi typ na dzisiaj ponieważ w po przennnim meczu był walkover mam nadzieje że wszystko ok
podbijampodbijam powinien byc -, 1set zostal rozegrany
Dokladnie popieram, juz dobre 2-3 godziny przed 23 bylo wiadomo, ze mecz nie zostanie rozegrany w dniu wczorajszymMyślę, że przeniesienie wczorajszego typu uzytkownika Arsenal789 na dzisiaj jest nie fair w stosunku do pozostałych graczy, walczących o wygraną w tym miesiącu.
Podał wczoraj zakład tenisowy z godziną rozpoczęcia 23.00, a mecz został rozegrany dzisiaj w nocy. Dzisiaj o 7 z minutami napisał, że chce, aby ten zakład przenieść na dzisiaj. Już było wiadomo, że jest wygrany. Nie wiem dlaczego jego postu już nie ma, bo rano jeszcze widziałem jego prośbę w tym dziale.
Według mnie taką prośbę mógłby napisać przed meczem, czyli przed 23.00 wczorajszego dnia, a nie po meczu. Wtedy można to zaaprobować. Na pewno nie , jeśli taka prośba jest pisana po meczu.
A co by było gdyby ten zakład był nietrafiony i nie byłoby prośby użytkownika Arsenal789?
Byłby według regulaminu zwrot, bo podał zakład, który nie został rozegrany dnia, na który podał.
Według mnie tak nie można robić. Proszę moderatorów oraz głównego administratora o wypowiedzenie się w tej sprawie.
O 2:00 normalni ludzie raczej śpią, ale to że spałem nie znaczy że nie interesuje mnie mecz więc wymyślaj głupot. A po drugie napisałem wyżej aby ten typ został rozliczony jako " zwrot" więc po co dyskutujesz. Dodam jeszcze tylko że mnie interesują tylko moje typy a nie czepiam się innych użytkowników.Powodzenia i aby nikt nie uważał że gram nie Fair Play powtarzam że zgadzam się na "zwrot" mimo że trafiłem typ. Powodzenia !!!Co więcej, z tego co pamiętam, to napisał jednoznacznie w dzisiejszym swoim poście, którego już nie ma, że mecz był grany koło 2 w nocy, a wtedy to on już śpi i nie interesuje go co się wtedy dzieje.
Wyjaśniam dwójkę.1. Nie no bez urazy, ale tutaj nie chodzi o "zalożenie" czy "zakładanie czegoś", a już na pewno o to, że zakładasz, że nie mógł. To jest jego strata, bo skoro chce brać udział w konkursie to musi poświęcić 30 sek. na to, żeby sprawdzić swój mecz i napisać, że chce przenieść zakład.
Co więcej, z tego co pamiętam, to napisał jednoznacznie w dzisiejszym swoim poście, którego już nie ma, że mecz był grany koło 2 w nocy, a wtedy to on już śpi i nie interesuje go co się wtedy dzieje.
2. Gdzie jest post z godziny 7 z minutami, zapisany w tym dziale, z jego prośbą o przeniesienie tego meczu. Dlaczego został skasowany i przez kogo?
3. Właśnie o to chodzi, aby userzy zgłaszali w razie czego prośbę o przeniesienie zakładu na następny dzień, gdy są go pewni i chcą tego, bo przyniesie im wygraną. Tylko dobrze byłoby, aby taka prośba była wystosowywana przed rozpoczęciem meczu, a nie po jego zakończeniu.
4. Śledztwo? Wystarczy spojrzeć na godzinę rozpoczęcia tego meczu. Do moderatorów należy właśnie porównanie tej godziny z godziną rozpoczęcia meczu w przypadku takich próśb. Są od prowadzenia przejrzystości konkursu.
A właśnie ten zakład jest trafiony i wprowadza niepotrzebne nerwy przy zaliczeniu go przez opiekunów konrkusu jako prawidłowo oddanego.
5. Zakład ten został oddany przez lidera konkursu więc dobrze byłoby, aby wygrał uczciwie, a takie postępowanie akurat nie ma nic wspólnego z zasadami fair play.