>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Cześć!

Jestem nowy. Napisałem typ na debla pań na wczoraj (Typy dnia - sobota #59). Mecz został przeniesiony na dzisiaj. Czy to nie jest z automatu przeniesione przez Was na następny dzień?
Teraz już widzę dodatkowo, że ktoś powtórzył mój typ w niedzielę (Typy dnia - niedziela #24).
Co powinienem zrobić, żeby mój typ był aktualny na niedzielę? Pisać ten sam typ na 3 dni do przodu w razie czego?

PZDR!
Takie prośby trzeba zgłaszać właśnie w tym temacie, ewentualnie do któregoś z moderatorów odpowiedzialnych z ten konkurs.

Przeniosłem typ na niedzielę. Fakt, że są dwa takie same ale wyszła sytuacja losowa więc obydwa zostaną zaliczone.

T 29

tomato99

Użytkownik
Można prosić o usunięcie mojej analizy na dzisiaj? Powodem jest to ze mecz odbędzie się 15 dopiero nie zauważyłem tego ;/
usunąłem.jakbyś chciał za tydzień skorzystać z tej analizy daj mi wcześniej znać na PW to Ci podeśle/Konrad

kleryk 146

kleryk

Użytkownik
Prosze o wklejenie tej analizy do tematu na 11.09 gdy zostanie otwarty.
Dyscyplina: Piłka nozna, el. MS
Data: 11.09.12 (godz. 19:30)
Spotkanie: Rumunia - Andora
Typ: over 3,5 goli
Kurs: 1,65
Bukmacher: Expekt
Krotko i na temat. Kazdy zna potencjal obu zespolow takze obszerne analizy nie sa potrzebne. Po prostu widze tu ladny kurs jak na to z kim Rumunia bedzie grac w drugim meczu eliminacji mistrzostw swiata w grupie D, dlatego korzystam. Widze tez duze szanse na wysokie zwyciestwo gospodarzy dlatego pospieszylem sie z napisaniem analizy zeby kurs nie spadl bo nie oplacalo by sie juz grac jakby spadlo ponizej 1,50 a sadze ze spadnie bo Rumuni powinni bez problemu postrzelac kilka bramek Andorze. W pierwszych meczach Rumuni wygrali na wyjezdzie z Estonia 2:0 a Andorczycy przegrali u siebie z Wegrami az 0:5 to chyba na wyjezdzie z Rumunami ktorzy sa druzyna na tym samym poziomie co Wegrzy nie pojdzie im duzo lepiej. Andora to przeciez jeden z najslabszych zespolow w Europie co potwierdzili ostatnim meczem. Rumuni sa w komfortowej sytuacji zeby miec po dwoch meczach w grupie 6 pkt i zero straconych bramek a duzo strzelonych. Na pewno u siebie beda zmotywowani zeby wysoko pokonac Andorczykow bo to przeciez druzyna zlozona z amatorow wiec trzeba jej pokazac miejsce w szeregu zeby sie nie zblaznic przed wlasnymi kibicami. 4 bramki to minimum co bramkarz gosci powinien wyciagnac z siatki. Jak Rumuni podejda do meczu w 100% skoncentrowani i bez lekcewazenia rywala to moga nastrzelac duzo wiecej. Wiecej nawet niz Wegrzy. Mi wystarczy over 3,5 goli bo kurs jest wystarczajaco dobry przynajmniej mnie zadowala. A kto jest odwazny to moze grac wyzsze overy ale ja bym nie przesadzal bo moze sie skonczyc jak mecz Niemcow z Wyspami Owczymi gdzie ludzie typowali 7-8 bramek minimum a Niemcy nie czuli potrzeby tyle strzelac. Tutaj Rumuni powinni na spokojnie z Andora zdobyc przynajmniej 4 bramki i na pewno grac ten typ jest warto bo kurs jest atrakcyjny a przed samym meczem pewnie jeszcze sporo spadnie.

kleryk 146

kleryk

Użytkownik
Ktos mnie uprzedzil z typem, po prostu wczesniej wyslal. Nie widzialem tej analizy bo w tym czasie pisalem wlasna w okienku i po dodaniu zobaczylem ze kolega nade mna byl szybszy o 2 minuty ;/ Dlatego prosze o zmiane typu http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-15-09-2012-sobota-81747-3.html#post3070752 na Flipkens +1,5 seta, kurs: 2,05, Bukmacher: Unibet. Prosze tez o odpowiedz jak zostanie rozliczony moj typ na Mladenovic o ktorym pisalem wyzej bo uwzgledniajac moja prosbe na +4,5 gema typ wszedl... podobnie jak na zwyciestwo no ale na win ktos mnie uprzedzil a druga opcja w kolejnosci bylo +4,5 gema :&gt;

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
prosze o poprawienie analizy przy zatwierdzeniu obcieło część o gościach
Dyscyplina: Piłka Nożna - POLSKA: 1 liga
Spotkanie: Miedz Legnica - Sandecja N.Sacz
Typ: 1
Kurs: 2.15
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Miedziowi bez wygranej u siebie. Ale porażki z liderami ligi Flota czy Zawisza oraz na trudnym terenie w Stróżach nie przynosza wstydu raczej widzę duże postępy tej drużyny. Dobre dwa wyjazdowe spotkania potwierdzają moje słowa a dziś czas na pierwsze oczekiwane zwycięstwo w domu. Ma kto strzelać bramki , pomoc też dobrze sobie radzi, obrona potrzebuje większej koncentracji i powinno być dobrze. Goście wyjazdowo wygrali z tymi samymi drużynami co Miedziowi ale skromniej po 1:0 . Generalnie goście defensywa gra dobrze , przód szwankuje i tu upatruje szansy gospodarzy - szybkie ataki z ich strony mogą odnieść sukces - goście mają ciężko z atakiem więc powinno być 3 pkt.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Podałem typ na dzisiaj, ale został przesunięty na jutro ze względu na pogodę w Seulu. Czy mogę go zostawić (i zostanie rozliczony tak, jakby odbył się dzisiaj), a na jutro podać coś nowego?
Proszę o szybką odpowiedź i z góry dzięki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom