Prosze o wklejenie tej analizy do tematu na 11.09 gdy zostanie otwarty.
Dyscyplina: Piłka nozna,
el. MS
Data: 11.09.12 (godz. 19:30)
Spotkanie: Rumunia - Andora
Typ: over 3,5 goli
Kurs: 1,65
Bukmacher: Expekt
Krotko i na temat. Kazdy zna potencjal obu zespolow takze obszerne analizy nie sa potrzebne. Po prostu widze tu ladny kurs jak na to z kim Rumunia bedzie grac w drugim meczu eliminacji mistrzostw swiata w grupie D, dlatego korzystam. Widze tez duze szanse na wysokie zwyciestwo gospodarzy dlatego pospieszylem sie z napisaniem analizy zeby kurs nie spadl bo nie oplacalo by sie juz grac jakby spadlo ponizej 1,50 a sadze ze spadnie bo Rumuni powinni bez problemu postrzelac kilka bramek Andorze. W pierwszych meczach Rumuni wygrali na wyjezdzie z
Estonia 2:0 a Andorczycy przegrali u siebie z Wegrami az 0:5 to chyba na wyjezdzie z Rumunami ktorzy sa druzyna na tym samym poziomie co Wegrzy nie pojdzie im duzo lepiej. Andora to przeciez jeden z najslabszych zespolow w Europie co potwierdzili ostatnim meczem. Rumuni sa w komfortowej sytuacji zeby miec po dwoch meczach w grupie 6 pkt i zero straconych bramek a duzo strzelonych. Na pewno u siebie beda zmotywowani zeby wysoko pokonac Andorczykow bo to przeciez druzyna zlozona z amatorow wiec trzeba jej pokazac miejsce w szeregu zeby sie nie zblaznic przed wlasnymi kibicami. 4 bramki to minimum co bramkarz gosci powinien wyciagnac z siatki. Jak Rumuni podejda do meczu w 100% skoncentrowani i bez lekcewazenia rywala to moga nastrzelac duzo wiecej. Wiecej nawet niz Wegrzy. Mi wystarczy over 3,5 goli bo kurs jest wystarczajaco dobry przynajmniej mnie zadowala. A kto jest odwazny to moze grac wyzsze overy ale ja bym nie przesadzal bo moze sie skonczyc jak mecz Niemcow z Wyspami Owczymi gdzie ludzie typowali 7-8 bramek minimum a
Niemcy nie czuli potrzeby tyle strzelac. Tutaj Rumuni powinni na spokojnie z Andora zdobyc przynajmniej 4 bramki i na pewno grac ten typ jest warto bo kurs jest atrakcyjny a przed samym meczem pewnie jeszcze sporo spadnie.