>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
alvaros 256

alvaros

Użytkownik
Data: 18.09.12 (20:45)
Mecz: Dinamo Zagrzeb - FC Porto
Typ: Porto
Kurs: 1,75
Buk: Tobet

Osobiście interesuje się meczem Porto. Zaskakujące są wysokie kursy na Porto. Fakt, Zagrzeb to dobra drużyna, drugi rok z rzędu awansowali do fazy grupowej Champions League, ale nic więcej poza samym udziałem nie będą mogli zapisać na kartach swojej historii w odniesieniu do sezonu 2012/2013. Swoją przygodę z tegoroczną LM rozpoczęli już od 2 rundy eliminacji. Pokonali w niej mistrza Bułgarii, Ludogorets (1:1, 3:2 u siebie ). Potem nieco pewniej w 3 rundzie pokonali mistrza Albanii, Sheriff Tiraspol (1:0,4:0 u siebie). Natomiast w ostatniej rundzie, wyeliminowali mistrza Słowenii, Maribor (1:0, 2:1 u siebie) . Dynamo w rodzimej lidze jest bardzo mocne ale w grupie A każda z tych ekip jest poza ich zasięgiem. Zagrzeb ma graczy wystarczających na awans do grupy, ale rywalizacja z takimi ekipami jak Porto czy PSG to już za dużo. Pokazały to zeszłoroczne zmagania Chorwatów w LM. Na inaugurację zagrają z silnym Porto, które samym doświadczeniem bije Chorwatów na głowę. Porto to ekipa niezwykle doświadczona i ograna na europejskiej arenie, więc pojadą atakować, a nie bronić wyniku . Portugalczycy dobrze rozpoczęli sezon ligowy i w CL także powinni potwierdzić, że mają aspiracje na awans do 1/8. Mecze z PSG i Kijowem nie będą należeć do łatwych, dlatego Porto musi rozpocząć grupowe zmagania od zainkasowania łatwych 3 punktów w Zagrzebiu bo o kolejne przyjdzie się zmierzyć z dużo bardziej wymagającymi rywalami także w tym pierwszym spotkaniu, z teoretycznie najsłabszym zespołem grupy nie ma miejsca na jakąkolwiek stratę punktów i sądzę, że takiej straty nie będzie.
https://www.betgun.com/index.php?ref_id=4698
Kolego @kurbert - nie życze sobie kopiowania moich analiz (i widzę nie tylko moich patrząc na różnicę w czcionkach; swoją drogą nawet ujednolicić ich nie umiałeś). Nie potrafisz/nie chce Ci się napisać nic od siebie, to nie bierz udziału w konkursie. Proste. ???? I pomyśleć, że takie rzeczy odwala człowiek z 6-letnim stażem na forum ????

K 3

ketteringtwn

Użytkownik
Witam! Proszę, jeśli istnieje taka możliwość o wycofanie mojego typu dzisiejszego na Benficę, ponieważ jest powtórzony a ja zapomniałem odświeżyć wcześniej włączonej strony na której nie było jeszcze tego typu i w tym czasie ktoś typ podał....

t // ok

kleryk 146

kleryk

Użytkownik
Witam, jesli moj pierwszy typ na dzis zakonczyl sie zwrotem z powodu kreczu zawodniczki, to czy moge podac nowy typ (zastepczy) na dzis? Prosze o szybka odpowiedz

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
18.09 Caja wygrała 89:85 a ja grałem +4.5 na Milano,typ wszedl a jest rozliczony na minus.

010// ok, ale jak możesz to wrzuć z linkiem, to nam wiele ułatwia :p

nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
może by tak tabelę zaktualizować? ostatni raz robiliście to 9 dni temu :|
Jakoś nigdy nie zdarzyło mi się zapomnieć o tabeli, teraz też pamiętam więc przypominać się nie trzeba/Konrad

C 12

calvaria

Użytkownik
Mam pytanie do adminow tego forum. Dlaczego za kazdym razem jak zaloze nowy post jest on usuwany? Oraz dlaczego jesli uzupelniam we wlasnym profilu informacje o swojej prywatnej stronie WWW to jest ona stamtad usuwana?
Do tej pory nie bylo zadnych problemow, na blogu mam baner do tego forum i wszystko bylo OK. Nagle bez zadnych ostrzezen moje posty sa usuwane, mam zablokowane rowniez wysylanie prywatnych wiadomosci.
O co chodzi?

C 12

calvaria

Użytkownik
Dodatkowo, gdy probuje edytowac niektore rzeczy z wlasnego profilu, dostaje takie info:
Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
Nie otrzymalem, zadnego ostrzezenia ani wiadomosci od admina.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Jest jakiś zakres godzin w ktorych można zakładac temat na następny dzień?i czy są przydzielone do tego jakieś osoby?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
z reg.:
Jeżeli do godziny 20:00, danego dnia, nikt z prowadzących nie założy tematu na następny dzień, może to zrobić każdy uczestnik turnieju, według przyjętego schematu.
- żółta kartka dla usera jeżeli założy temat przed czasem

malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
mam pytanie odnośnie dodania od października paddypower do listy bukmacherów, mają bogatą oferte, bardzo ciekawe zakłady handicapowe zarówno w piłce nożnej jak i tenisie czyli najczęściej typowanych sportach w tym konkursie...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom