Jeśli nawet nie "łapiesz" tego co jest proste do zrozumienia... to przeczytaj ten temat. Bo było o tym mówione...Ile mozna maksymalnie typow stawiac na jednym kuponie. W regulaminie pisze ze 5 typow lub 5 kuponow, tzn ze na jednym kuponie jeden typ jesli 5 kuponow bo nie za bardzo sie w tym lapie , Widze ze niektorzy stawiaja wiecej typow niz jeden na kuponie.
jak cos to ja moge ci podliczyc ???? o ile oczywiscie zaden z adminow nie bedzie mial nic przeciw:]mam pytanie , czy jest możliwość żeby któryś z adminów mi podliczył typy , bo jutro wyjezdzam i do poniedzialku nie bede mial neta. Dzisiaj bym wystawil wszystkie kupony jak cos
http://forum.bukmacherskie.com/f297/pytania-propozycje-niezgodnosci-50216-4.html#post1945450a jeszcze takei pytanie, czy mozna kontrować? jeśli mi został na kuponie jeden mecz, to czy moge zagrac kontre na to samo spotkanie? ????
2. Każdy uczestnik musi podać w tygodniu 5 typów bądź kuponów.Dla pewności spytam:
1 kupon - 2 typy
2 kupon - 1 typ
3 kupon - 1 typ
4 kupon - 1 typ
Czyli razem wychodzi 5 typów, czyli nie muszę już podawać więcej typów?
pociągne dalej ten temat, zeby nie mylić pojęć:]
Do regulaminu został wprowadzony nowy punkt:pociągne dalej ten temat, zeby nie mylić pojęć:]
TYP: to np. Legia - Arka 1
Zdarzenie/Spotkanie: Legia - Arka
moje pytanie - czy mozemy grać na innym kuponie TO SAMO spotkanie, ale inny TYP? bo ten cytat wyżej odnosi się tylko do tego samego typu, więc uściślijcie ładnie proszę ????
Zagrałem na dzisiaj takie coś, ale niestety jest walkower dla Naprzdu, jak mam to liczyć jako wygrana czy zwrot i czy mogę wrazie co podać typ zastępczy.43. zakladowa vs dawid.400
4#
MUKS Naprzod - HK Zagłębie @ 1,75
AKO: 1,75
Poniżej cytowanego textu musisz napisać min 3 znaki, np. bilans etc.Witam
Mam problem z cytowaniem postu, wyskakuje mi komunikat
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 3 characters.
Dodanie 3 znaków nic nie daje
Czy jest z tego jakieś wyjście?
Pozdrawiam
3 znaki to zbyt małoWitam
Mam problem z cytowaniem postu, wyskakuje mi komunikat
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 3 characters.
Dodanie 3 znaków nic nie daje
Czy jest z tego jakieś wyjście?
Pozdrawiam