>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Ile mozna maksymalnie typow stawiac na jednym kuponie. W regulaminie pisze ze 5 typow lub 5 kuponow, tzn ze na jednym kuponie jeden typ jesli 5 kuponow bo nie za bardzo sie w tym lapie , Widze ze niektorzy stawiaja wiecej typow niz jeden na kuponie.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Ile mozna maksymalnie typow stawiac na jednym kuponie. W regulaminie pisze ze 5 typow lub 5 kuponow, tzn ze na jednym kuponie jeden typ jesli 5 kuponow bo nie za bardzo sie w tym lapie , Widze ze niektorzy stawiaja wiecej typow niz jeden na kuponie.
Jeśli nawet nie &quot;łapiesz&quot; tego co jest proste do zrozumienia... to przeczytaj ten temat. Bo było o tym mówione...

kasztan511 45

kasztan511

Użytkownik
mam pytanie , czy jest możliwość żeby któryś z adminów mi podliczył typy , bo jutro wyjezdzam i do poniedzialku nie bede mial neta. Dzisiaj bym wystawil wszystkie kupony jak cos

G 35

gesio

Użytkownik
mam pytanie , czy jest możliwość żeby któryś z adminów mi podliczył typy , bo jutro wyjezdzam i do poniedzialku nie bede mial neta. Dzisiaj bym wystawil wszystkie kupony jak cos
jak cos to ja moge ci podliczyc ???? o ile oczywiscie zaden z adminow nie bedzie mial nic przeciw:]

princeas 11

princeas

Użytkownik
a jeszcze takei pytanie, czy mozna kontrować? jeśli mi został na kuponie jeden mecz, to czy moge zagrac kontre na to samo spotkanie? ????

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Dla pewności spytam:
1 kupon - 2 typy
2 kupon - 1 typ
3 kupon - 1 typ
4 kupon - 1 typ
Czyli razem wychodzi 5 typów, czyli nie muszę już podawać więcej typów?

A 23

adam2173

Użytkownik
To w końcu jeśli podamy kurs niższy niż 1,40, natomiast inne typy w AKO, jak i całe AKO przekracza ten próg, to ten typ niespełniający regulaminu rozliczamy jako zwrot czy przegraną? Pytam, bo jeden z moderatorów rozliczył taki typ jako zwrot i nie wiem jak sam mam zrobić.

czilout 38

czilout

Użytkownik
Sorry, jak już o tym było, ale nie mogę znaleźć... O której można ostatni kupon postawić i kiedy? W sobotę czy w niedzielę?
Dzięki za odpowiedź! ????

N 77

noobcior

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
43. zakladowa vs dawid.400

4#
MUKS Naprzod - HK Zagłębie @ 1,75
AKO: 1,75
Zagrałem na dzisiaj takie coś, ale niestety jest walkower dla Naprzdu, jak mam to liczyć jako wygrana czy zwrot i czy mogę wrazie co podać typ zastępczy.
Jak było już takie pytanie to z góry przepraszam.

dats13 74

dats13

Użytkownik
Witam
Mam problem z cytowaniem postu, wyskakuje mi komunikat
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 3 characters.
Dodanie 3 znaków nic nie daje
Czy jest z tego jakieś wyjście?
Pozdrawiam

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
Witam
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 3 characters.
Pozdrawiam
Poniżej cytowanego textu musisz napisać min 3 znaki, np. bilans etc.

Otrzymane punkty reputacji: +2
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Witam
Pozdrawiam
3 znaki to zbyt mało;)
Musisz dodać więcej,Pzdr!

Do góry Bottom