>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Pytania, propozycje, niezgodności

simons 646

simons

Forum VIP
Sorry, jak już o tym było, ale nie mogę znaleźć... O której można ostatni kupon postawić i kiedy? W sobotę czy w niedzielę?
Dzięki za odpowiedź! ????
BYŁO !
http://forum.bukmacherskie.com/f297/regulamin-champions-league-ladbrokers-48361.html#post1943807
Zagrałem na dzisiaj takie coś, ale niestety jest walkower dla Naprzdu, jak mam to liczyć jako wygrana czy zwrot i czy mogę wrazie co podać typ zastępczy.
Jak było już takie pytanie to z góry przepraszam.
BYŁO!
http://forum.bukmacherskie.com/f297/regulamin-champions-league-ladbrokers-48361.html#post1947141
Tam akurat pisze &quot;zwrot, przełożenie spotkania etc.&quot; ale walkower łapie się do tego etc.

Nie przepraszajcie tylko zacznijcie czytać regulamin i ten temat, bo tak to bez sensu, jak co stronę mamy ciągle to samo pisać. Chyba czas wprowadzić jakieś kartkowanie ...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
10. Każdy post musi zawierać:
Numer pary oraz kto z kim rywalizuje
numer kuponu/typu
zdarzenie, typ,
kurs oraz w przypadku zakładów kombinacyjnych AKO.
Jeśli zdarzenie jest z mało znanej dyscypliny bądź ligi należny informacje co to za liga czy dyscyplina podać do informacji.
Rozumiem więc, że posty, w których nie ma, któregoś z wspomnianych podpunktów są liczone jako ⛔ 100?
/SimonS - TAK

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Panowie,skoro ten dział,to pytania i propozycje,a nie było jeszcze żadnej konkretnej,oprócz kilku durnowatych pytań,to mam pewną według mnie ciekawą.Co myślicie o takiej kwestii,bo można by w pewien sposób urozmaicić regulamin,żeby wprowadzić przed drugą rundą zmianę,dotycząca rozliczania Ako,chodzi mi o to,że User miałby odejmowane pkt,za takie Ako,jakie sam sobie stworzył;)Czyli np,user z powiedzmy dwóch zdarzeń otrzymuje Ako 4,25,niestety dla niego nie trafia tych spotkań i zostaje odjęte mu 325 pkt,jak dla mnie,pozwoliło by to na trochę sprawiedliwszy dla faktycznie dobrych typerów,przebieg konkursu.Bo spójrzmy z takiej perspektywy,że ktoś olewa załóżmy pierwsze 4 rundy,pózniej palnie po kursie 15 remis w NBA,no i ma ✅1000.Ktoś może powiedzieć &quot;No to jest kozak,bo wiedział w którym momencie postawić taki zakład&quot; ale mi się wydaje,że kozakiem byłby ten,który przy takiej formule konkursu,jaką ja teraz proponuje,zlożył by sobie z kilku spotkań ako 10 i zaryzykował ⛔900 już np. w pierwszej rundzie ???? bo mimo,że to zabawa,a nagrody są skromne,to było by więcej emocji i każdy przemyślał by bardziej swoje typy.
Fajnie,jeśli odniosło by się do tego co napisałem,chociaż z 5,6 osób ???? Dzięki,Pozdrawiam.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ja się pod tym podpisuje :] Fajny pomysł. Aczkolwiek z 2 strony czemu tracić tyle punktów co kurs skoro stawiamy 100 j ????

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Ja się pod tym podpisuje :] Fajny pomysł. Aczkolwiek z 2 strony czemu tracić tyle punktów co kurs skoro stawiamy 100 j ????
No wiesz,wszystko ma swoje dobre i złe strony ???? Jest w moim odczuciu więcej za,niż przeciw;) to tylko moja inicjatywa,która i tak nie przejdzie,ale zawsze można spróbować coś odmienić;)

princeas 11

princeas

Użytkownik
moze nie mieszajmy juz, ok? połowa tutaj nie moze do końca rozkminić co znaczy poprawny zapis, czy to, jak podliczyć bilans, a wprowadzenie kolejnego &quot;udziwnienia&quot; (bo inaczej tego nie da się nazwać) spowoduje jeszcze większy chaos i bałagan :]

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Głupia propozycja.

A ja mam pytanie - w regulaminie jest zapis, że do 22 musi być podliczony bilans. Ja np podałem już 4 typy/kupony i został mi jeszcze jeden. A chciałbym zagrać kupon ze spotkaniem, które odbędzie się jutro po 21. Logiczne, że nie skończy się przed 22, ale na pewno w niedzielę. Czy mogę podać taki kupon i bilans podliczyć np po 23 ?

Moim zdaniem kupony powinno się stawiać do niedzieli, całego dnia, a jak nie to przynajmniej do 22...

simons 646

simons

Forum VIP
Głupia propozycja.
A ja mam pytanie - w regulaminie jest zapis, że do 22 musi być podliczony bilans. Ja np podałem już 4 typy/kupony i został mi jeszcze jeden. A chciałbym zagrać kupon ze spotkaniem, które odbędzie się jutro po 21. Logiczne, że nie skończy się przed 22, ale na pewno w niedzielę. Czy mogę podać taki kupon i bilans podliczyć np po 23 ?
Moim zdaniem kupony powinno się stawiać do niedzieli, całego dnia, a jak nie to przynajmniej do 22...
Na prawdę aż tak ciężko poszukać ? BYŁO !