zaczęło się o 00:00 więc nie wiem o co Ci chodzi ? ... to, że w Ladbrokes miałeś godzinę 23:30 to była to godzina zamykania zakładów na to spotkanie a nie godzina rozpoczęcia spotkania.A co ze spotkaniem Detroit z Sacramento ?? Rozpoczęło sie jeszcze w niedzielę o 23:30 jesli sie nie mylę...Zaczęliśmy typy już od niedzieli ??
O nic mi nie chodzi. Nie mam pretensji tylko z ciekawości pytam i tyle. Po prostu w Ladbrokes była godzina 23:30 stąd moje pytanie.więc nie wiem o co Ci chodzi ?
nie można powtarzać typów.I rozumiem, ze jak juz raz uzyje jakiegos spotkania to do 2giego kuponu juz go nie moge uzyc ?? Prosze o zlaczenie postow.
Ałć, zrozumiałem ten punkt podobnie jak kolega wcześniej, tylko wcześniej już napisałem post. Mogę prosić o wyjątkowe i jednorazowe usunięcie z kuponu Orlando (post 9, ostatnia grupa)? Wtedy post wyglądałby tak:Zdarzenie, czyli inaczej typ. Nie możesz podać dubla z kursami 1.20 , minimalny kurs zdarzenia (typu) znajdujacego sie na kuponie to 1.40 .
Skoro kukla popełnił podobny błąd, to może jest szansa na rozpatrzenie Twojej prośby. Ja też popełniłem taki błąd, ale prosić o zmianę nie zamierzam, bo to mój błąd. Sam myślałem , że minimalny kurs to 1.4, ale zoabczyłem post kukli a on w tych sprawach jest moim autorytetem ( ???? ) i wyszło jak wyszło.Ałć, zrozumiałem ten punkt podobnie jak kolega wcześniej, tylko wcześniej już napisałem post. Mogę prosić o wyjątkowe i jednorazowe usunięcie z kuponu Orlando (post 9, ostatnia grupa)? Wtedy post wyglądałby tak:
1/64 - (15.11 - 21.11)
60. gremlin5 vs radzio_xp
Kupon 1:
Siena - Grosseto - Typ: 1 - Kurs: 1,5
Walsall - Fleetwood - Typ: 1 - Kurs: 1,66
AKO: 2,49
Ladbrokes
Sorry za kłopot, ale też zrozumiałem że wystarczy gdy AKO będzie wyższe od 1,4...
Jest sporo uzytkownikow i to wymaga duzego nakladu pracy, a jezeli kazdy rozliczy swoje to kwestia kilku minut.A nie lepiej by bylo jakby moderator podliczal typy? Tak mi sie wydaje ze bylo by najlepiej, przynajmniej tak sie sprawdzilo w innym konkursie uczta pilkarska unibet, i bylo wszystko ok , a tak to moga byc pomylki
Juz bylo, takKażdy uczestnik musi podać w tygodniu 5 typów bądź kuponów.
czyli można jednego dnia podać 5 typów ?
Początek konkursu, więc wyjątkowo zmienie. Pozniej nie bedzie takiej mozliwosci.A ja się walnąłem z AKO...bo napisałem, ze jest 3,24 a wychodzi 3,42...Jeśli można to proszę o zmianę, bo to literówka powstała.
Post zostanie usunięty a jak chcesz dać inny kupon to sam go dodaj. Równierz wyjatkowo dzisiaj, bo poczatek i ta kwestia byla wyjasniana wyzej.Ałć, zrozumiałem ten punkt podobnie jak kolega wcześniej, tylko wcześniej już napisałem post. Mogę prosić o wyjątkowe i jednorazowe usunięcie z kuponu Orlando (post 9, ostatnia grupa)? Wtedy post wyglądałby tak:
Napisałem który post i w którym temacie, zresztą nie wazne - policze tak jak dalem w poscie poprawionym, czyli bez Orlando, podać ponownie nie mogę bo 1 typ jest w grze od 21, i niezaleznie od wyniku nie fair byłoby go zmieniać... Dzięki ????Post zostanie usunięty a jak chcesz dać inny kupon to sam go dodaj. Również wyjatkowo dzisiaj, bo poczatek i ta kwestia byla wyjasniana wyzej.
JAK SIE ODWOLUJECIE DO POSTU TO DAJCIE LINK DO NIEGO !
90% pytań zadawanych tutaj wynika z braku posiadania u userów umiejętności czytania ze zrozumieniem oraz logicznego myślenia.Widzę,że z 50% to nawet połowicznie nie zrozumiało regulaminu,patrząc na to jak rozliczają swoje kupony:]Ktoś z moderatorów musi naprawdę konkretnie to wyjaśnić,bo będzie takie zamieszanie,że głowa mała
Poprawiłem te 2 posty i potwierdzam - LICZYMY TYLKO CZYSTY ZYSKNie przeglądałem innych grup, tylko swoją.
http://forum.bukmacherskie.com/f297/runda-1-64-grupa-nr-3-pary-17-24-a-50367.html#post1945866
http://forum.bukmacherskie.com/f297/runda-1-64-grupa-nr-3-pary-17-24-a-50367.html#post1945999
Wygłupiacie się czy serio nie umiecie policzyć bilansu?