Regulamin Champions League Ladbrokes8. Liczba osób jest ograniczona do 128 miejsc. Może zostać poszerzona do 256 jeśli by tyle osób się zapisało.
Jest przecież napisane MOŻE co nie znaczy, że tak będzie. Zapisy zostały zamknięte przy 128 ????Ponieważ nie ma możliwości edycji, w nawiązaniu do mojej poprzedniego postu pragnę powołać się na zapis w Regulaminie:
ja przelatując na szybkiego sytuacje z Uczty Piłkarskiej wyłowiłem z 5 takich osobników więc jak ktoś dobrze poszuka to jeszcze dołączy od zabawy.Pomysł dobry. Moja propozycja dla osób, które się do konkursu nie dostały, a chcą bardzo wziąć udział.
Poniżej linki do 3 ostatnich konkursów:
Uczta Piłkarska
World Cup Volleyball 2010 FB
Typuj niższe ligi z Tobet.com
Jeśli znajdziecie osoby, które zapisały się do Champions League Ladbrokes i do wcześniejszych konkursach (wystarczy jeden), a uczestnictwo w nim "olali", nie podając typów, wówczas wskoczyć na ich miejsce.
Pomożecie nam i sobie
Doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Tylko nie rozumiem czemu forumowe władze tak się wzbraniają przed otwarciem kolejnej listy. A na nikogo nie będę donosić, żeby się dostać do konkursu.Jest przecież napisane MOŻE co nie znaczy, że tak będzie. Zapisy zostały zamknięte przy 128 ????
tu nie chodzi o donoszenie tylko o taką mała sprawiedliwość. żeby zabawa się odbyła w dobrej atmosferze. bo później będą płacze "a bo ten nie podał typów to tamten awansował i jak tu sprawiedliwość " brałem trochę udziałów w różnych konkursach i uwierz mi że zawsze są problemy i dlatego organizując nowe konkursy admini pewnie chcą ograniczyć te problemy do minimum i wcale się im nie dziwię że nie chcą otworzyć nowej listy. Im więcej osób tym więcej problemów bo nie wierzę , że będzie 250 osób rzetelnie bawiących się. I zwróć uwagę na system tej zabawy. Tu olanie przez kogoś zabawy może dużo namieszać.Doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Tylko nie rozumiem czemu forumowe władze tak się wzbraniają przed otwarciem kolejnej listy. A na nikogo nie będę donosić, żeby się dostać do konkursu.
to, że dzisiaj jeszcze nie zostały wystawione nie oznacza, że ich nie będzie...Może to trochę nie w temacie, ale oferta jeśli chodzi o NBA w ladbrokes jest dziwnie...Typować można tylko handicapy, a nie ma kursów dla zwykłego rozstrzygnięcia 1 2...
i jak tam?Losowanie par - jutro. Maksymalnie wieczorem będzie już wszystko opisane. Ruszamy od poniedziałku.