princeas
Użytkownik
przepraszam...a ja przypominam o dodawaniu do typu buka betsafe. Na razie Wam to poprawiam ale w przyszlosci takie cos nie bedzie liczone :!:
przepraszam...a ja przypominam o dodawaniu do typu buka betsafe. Na razie Wam to poprawiam ale w przyszlosci takie cos nie bedzie liczone :!:
Właśnie podałem typy do 3 kolejki, ale w punkcie "e - h2h" zapomniałem wstawic dwójeczki, a więc informacji, że stawiam na Masse. Widac to po kursie, ale prosiłbym o poprawienie mojego niedopatrzenia. Z góry dzięki.
I wszystko jasne ????Z tego co mi wiadomo to nie można już podawać, bo typy H2H zniknęły Betsafe i tylko przed 3 treningiem można było stawiać.
Akurat się zgadzam :razz:- temat z typami zostanie otworzony przed samymi treninigami, a zamkniety przed rozpoczeciem kwalifikacji.
Wycinek z regulaminu - Też wszystko jasne. ok ten skopany buk: nie sawia typów ale są jeszcze typy do których buk nie jest potrzebny.
załatw bukmachera co da nagrody pienieżne a nie talie kart tylko.- temat z typami zostanie otworzony przed samymi treninigami, a zamkniety przed rozpoczeciem kwalifikacji.
Wycinek z regulaminu - Też wszystko jasne. ok ten skopany buk: nie sawia typów ale są jeszcze typy do których buk nie jest potrzebny.
człowiek uczy się na błedach. Pierwsze GP w wykonaniu betsafe było znakomite. Wszystko było dostepne. Teraz na te poranne wyscigi jest fatalnie. Miejmy nadzieje że gdy znowu wróci normalna pora wyscigów to wszystko bedzie w porzadkumyślę ze czort ma racje ja tez dziś wszedłem 9-30 i już było zablokowane co mnie bardzo zdziwiło ale moja pozycja nie jest rewelacyjna wiec mała strata,zwłaszcza ze we wcześniejszej kolejce nie przeszkadzało wam ze typy h2h były już zablokowane a ludzie stawiali i typy zostały zaliczone,to i w tej kolejce zostali wprowadzeni w błąd, moim zdaniem jak tamte dopuściliście powinniście być konsekwentni
Każdy kolejny kretyński post, pokazujący brak znajomości regulaminu będzie karany :zoltakartka:Moj typ h2h powinien byc zaliczony alguersuari byl przed buemi