olisadebe7
Forum VIP
apel do osób z gr A, które nie odpowiadają na priv, albo z którymi się mijam. Dziś mam wolny wieczór, mogę grać.
PW
PW
O kim mówisz?Co do regulaminu - mimo wiadomości na gg i pw na forum dana osoba się nie odzywa i co za tym idzie nie przejawia chęci rozgrywania meczu, tak więc dlaczego mam za nią cierpiec i dostac -3pkt w ostatecznym rozrachunku? Ja ze wszelkich sił staram się rozegrac mecz, a skoro przeciwnik nie jest tym zainteresowany - ja nie powinienem byc karany.
Typowy przykład olewania turnieju.w grupie D: b0unce i gandixnl
mają po 1 rozegranym meczu,i co dalej? na forum są codziennie a liczba rozegranych meczy jakoś im nie wzrasta
Może chociaż tutaj na to zaragują.
Zgadza się.hmm moje spotkanie z "mati987" zostało rozegrane, jest pod jego wynikiem napisane, że jest zapisane, ale w terminarzu nie ma tego wyniku, tj 12 kolejka ????
Zrobimy więc tak, że z osobami, które zagrały mniej niż 5 lub dokładnie 5 meczów ujemnych punktów nie będzie. Będzie natomiast walkower na niekorzyść tych "olewaczy".Problem w naszej grupie z rozegraniem meczy mają:
- gandixnl - 1 - 0 pkt - 0:4
- b0unce - 1 - 0 pkt - 0:4
Obaj gracze dostali wiadomości na pw, lecz nie raczyli odpisać. Gandixnl nawet podwał gg na forum, więc napisałem do niego, lecz nie dostałem żadnej odpowiedzi. Uważam za niesłuszne odjęcie obu stronom ujemnych punktów, gdyż Ci gracze olewają sobie turniej.