michau miał ogarnąć.ogarnie ktoś tą tabelę grupy B czy ja mam się tym zająć:>??
Kazdy ma tez swoje zycie a nie tylko forum na glowie . Sam jestes ciekaw czy bys wszytsko ogarnal jakbys bym moderatorem , bo to jednak dosc czasochlonne . Moze michau wyjechal na 3 dni sobie w gory na narty bo sa ferie a ze ma forum na glowie to znaczy ze nic nie moze ???Bardzo miło ze raczyłeś się w końcu pojawić i dać znać. Widzę że ten turniej jest dla ciebie tylko problemem bo nie radzisz sobie ze swoimi obowiązkami których i tak masz mało (tylko grupa B) a wogóle znikasz bez wieści na x dni i nie odpisujesz na PW... Czy to jest fair? Raczej nie, ale kogo to obchodzi... Dozo na stole w Rio ????
http://i49.tinypic.com/288o55t.jpgBardzo miło ze raczyłeś się w końcu pojawić i dać znać. Widzę że ten turniej jest dla ciebie tylko problemem bo nie radzisz sobie ze swoimi obowiązkami których i tak masz mało (tylko grupa B) a wogóle znikasz bez wieści na x dni i nie odpisujesz na PW... Czy to jest fair? Raczej nie, ale kogo to obchodzi... Dozo na stole w Rio ????
:wowsdf::wowsdf: Stary weź się nie ośmieszaj... Starałeś się jak mogłeś?! Dziś napisałeś nagle bo przypomniało Ci się, że masz wyjazd... Gdybyś napisał to kilka dni wczesniej na pewno bym to uwzględnił, a tak umówiony byłem już z Diuq85 i miałem Go olać specjalnie dla Ciebie? Po 2 nie uciekłem, odp Ci, potem nie zamierzałem się powtarzać... Starać to się Maniek np stara, codziennie mi pisze tylko mnie nie pasuje. Myślisz, że każdy będzie na Twoje zawołanie? Także zluzuj i z odpowiednim tonem następnym razem bym prosił. Z tego co na HP widziałem, wracasz w sb, a czas jest do 28, także w nd jeszcze zdążymy.10 kolejka:
Belchior89 - Hajduk 2:0 (x-x, x-x, ?;?, ?:?)
Już na początku turnieju zagrałem z Hajdukiem pojedynek, jednak zakończyliśmy na wyniku 2:0 dla mnie. Starałem się dograć ten mecz, jednak mój przeciwnik nie bardzo mógł się dostosować. Dziś też, kiedy poprosiłem o grę zniknął :-| Nie wiem jaką decyzję podejmie Ass, ale na pewno nie zgodzę się na walkower 0:4. Ja robiłem co w mojej mocy żeby to dokończyć.
Pozdrawiam.
(Ośmieszaj :?: ???? ) Po co się tak napinasz Hajduk :?: wyskoczyłeś tak jak bym Cię powyzywał. Poza tym jestem pewien, że pisałem kilkakrotnie w HP (podczas gdy widziałem Twój post) czy zagramy... Nie tylko dziś, ale to już nieważne. Z tego co widziałem to przez dłuższy czas od mojego zapytania nie graliście w RIO, a my nie mieliśmy całego pojedynku do rozegrania, tylko co najwyżej 2 frejmy. Zluzuj z tonem :?: Jeszcze 2 razy przeczytałem moją wypowiedź i nic tam nie mogę znaleźć agresywnego/obraźliwego. Nie jestem w stanie zapewnić na 100% czy będę w domu w sobotę. Wolałem to zagrać wczoraj. Myślałem, że okres rozgrywania pojedynków jest do soboty, a nie do niedzieli także może będę w niedziele i to dokończymy...:wowsdf::wowsdf: Stary weź się nie ośmieszaj... Starałeś się jak mogłeś?! Dziś napisałeś nagle bo przypomniało Ci się, że masz wyjazd... Gdybyś napisał to kilka dni wczesniej na pewno bym to uwzględnił, a tak umówiony byłem już z Diuq85 i miałem Go olać specjalnie dla Ciebie? Po 2 nie uciekłem, odp Ci, potem nie zamierzałem się powtarzać... Starać to się Maniek np stara, codziennie mi pisze tylko mnie nie pasuje. Myślisz, że każdy będzie na Twoje zawołanie? Także zluzuj i z odpowiednim tonem następnym razem bym prosił. Z tego co na HP widziałem, wracasz w sb, a czas jest do 28, także w nd jeszcze zdążymy.
Ponawiam bo żadnej reakcji nie ma a czas goni. Jako że dostałem ostrzeżenie a próby kontaktu spełzły na niczym próbuję tutaj przekonać was do rozegrania zaległych spotkań.Ja z kolei apeluję do osób z grupy D z którymi nie miałem okazji jeszcze zagrać w turnieju a są to: own3d, MakuAZS oraz gandixnl o niezwłoczny kontakt na PW celem rozegrania zaległych spotkań. Ja mogę grać choćby i za chwilę...
Czekam na reakcję z waszej strony :razz:
Czy temat z wynikami służy do zadawania takich pytań?Dlaczego jak mamy tyle samo pktów, taki sam bilans frejmów i remis w meczu nie mamy ex aequo 3 miejsca ? ????
3. Assitalia - 13 - 28 pkt - 37:155. W przypadku tej samej ilości frejmów, decydują 'małe punkty'.