Tak, teraz zauważyłem, że michau mimo czerwonego "wpisane", nie dodał wyniku w terminarzu... Teraz, jeśli jest tak z większością graczy, będzie dużo szukania takich wyników. Ktoś jeszcze widzi taki błąd?w grubie B szanowny Assitalia to rozegranych jest więcej meczów niż uzupełnionych w pierwszym poście:] ja np. swoje już wszystkie rozegrałem :] niestety opieszałość opiekuna grupy powoduje całe to zamieszanie:]
To chyba michau wie najlepiej.Tak, teraz zauważyłem, że michau mimo czerwonego "wpisane", nie dodał wyniku w terminarzu... Teraz, jeśli jest tak z większością graczy, będzie dużo szukania takich wyników. Ktoś jeszcze widzi taki błąd?
Tak ale mówiłeś, że mogą być inne takie mecze.Nie no, princeAS ma rację, sprawdziłem to i wynik był i wpis "wpisane" i tabela uzupełniona, brakowało tego jedynie w terminarzu. Już tam ze 2 czy 3 wpisałem wyniki.
own3d już na 100% nie zagra - proszę o uwzględnienie tego w tabeli ????FB own3d 14:01:23
sorki ale nie bede mogl zagrac ???? poniewaz kompa mam (zepsutego ) i jestem na kompie u kolegi wiec powodzenia dalej
Tak, mam rozegranych 11 spotkań a w tabelce jest 10.Tak, teraz zauważyłem, że michau mimo czerwonego "wpisane", nie dodał wyniku w terminarzu... Teraz, jeśli jest tak z większością graczy, będzie dużo szukania takich wyników. Ktoś jeszcze widzi taki błąd?
Czas jest do 24, tak?pewnie zaraz bedzie ze szopke odstawiam, ale napisalem to Assitalia, a on czyta tylko to co tutaj jest, wiec musze jeszcze raz napisac.
Sytuacja ma sie tak.
Gralem dzisiaj z Maku AZS, rozegralismy jednego frama bo mu sie spieszylo, wygralem 68-47, napisal ze po 17 bedzie, oczywiscie nie ma go, nie odpisal kiedy moze ze mna zagrac, napisal tylko ze z unicaja gra, ale unicaja odpisal ze tez sobie gdzies poszedl, nie mam zamiaru marniwac wieczoru na czekanie na bezsensowne czekanie na niego, jak dostane -3pkt za nierozegranie spotkania to ten turniej jest smieszny