Hm, ale gdzie tak jest, bo patrze i nie widzę?Wystąpił błąd mojego nicka. Zamiast MakuAZS jest MattAZS. Prosiłbym o poprawienie.
Z góry wielkie dzięki.
3 pkt z wygraną, 1 pkt za remis, 0 pkt za przegraną.Można wiedzieć jaka jest punktacja za poszczególne wyniki meczów?
Dokładnie.Maniek wydaje mi się, że gramy dalej w takim przypadku. Mnie jak się zdarza bila styczna na czerwonej, to czasem przenosi mi białą w miejsce niebieskiej, nawet jeśli ta niebieska jest na swoim miejscu (tak jakby jedna bila na drugiej stała). I wcale nie muszę tutaj przełączać się pomiędzy stołami czy oknami.
Gadasz głupoty. To nie zależy od otwartych okien.Ja bym to podciągnął pod błąd gracza z którym gramy. Nigdy taka sytuacja się nie zdarzyła gdy okno gry jest na pierwszym planie. Czasami stawiasz snooka i jest styczna a to przeniesienie niweczy Twój plan. Moim zdaniem gracz przeciwko któremu zdarzyła się sytuacja powinien zdecydować co dalej.
podpisuję się obiema rękami ???? dużo przyspieszyłoby to kontakt z graczami.Proponuje aby w nastepnej edycji dodac mala zmianke i pisac obok swoich nikow rowniez numer gg wtedy ktos sobie dodaje na liste i jest a tak czasem 2 dni z forum sie sciaga . Zdecydowanie ulatwi to kontakt