>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

makuazs 44

makuazs

Użytkownik
Wystąpił błąd mojego nicka. Zamiast MakuAZS jest MattAZS. Prosiłbym o poprawienie.

Z góry wielkie dzięki.

travism 190

travism

Forum VIP
Jeżeli ktoś z GRUPY C chce pyknąć to pisać na PW ???? bedziecie mi tez musieli troche wytlumaczyc bo nie ogarniam tego :razz:

M 0

maniek_kutno

Użytkownik
Mam takie pytanko... jak wiadomo są błędy w grze i jeśli nie ma się okna gry na pierwszym planie a zdarzy się bila styczna to przy przełączeniu powrotnie na okno gry biała bila może zostać przeniesiona na inny punkt stołu... co wtedy?

trance4life 0

trance4life

Użytkownik
Maniek wydaje mi się, że gramy dalej w takim przypadku. Mnie jak się zdarza bila styczna na czerwonej, to czasem przenosi mi białą w miejsce niebieskiej, nawet jeśli ta niebieska jest na swoim miejscu (tak jakby jedna bila na drugiej stała). I wcale nie muszę tutaj przełączać się pomiędzy stołami czy oknami.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Maniek wydaje mi się, że gramy dalej w takim przypadku. Mnie jak się zdarza bila styczna na czerwonej, to czasem przenosi mi białą w miejsce niebieskiej, nawet jeśli ta niebieska jest na swoim miejscu (tak jakby jedna bila na drugiej stała). I wcale nie muszę tutaj przełączać się pomiędzy stołami czy oknami.
Dokładnie.
Błąd gry i tyle.
Czasem dwie bile (biała i niebieska) nakładają się na siebie tak jak napisał trance4life. Nic z tym nie zrobimy. No chyba, że Twój przeciwnik zgodzi się na powtórkę frejma, wtedy mnie, jako organizatorowi turnieju, nic do tego.

M 0

maniek_kutno

Użytkownik
Ja bym to podciągnął pod błąd gracza z którym gramy. Nigdy taka sytuacja się nie zdarzyła gdy okno gry jest na pierwszym planie. Czasami stawiasz snooka i jest styczna a to przeniesienie niweczy Twój plan. Moim zdaniem gracz przeciwko któremu zdarzyła się sytuacja powinien zdecydować co dalej.

K 0

kzysiek

Użytkownik
Moim zdaniem nie ma co komplikować sytuacji i zasad. Taka sytuacja nie zdarza się przecież aż tak często.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Ja bym to podciągnął pod błąd gracza z którym gramy. Nigdy taka sytuacja się nie zdarzyła gdy okno gry jest na pierwszym planie. Czasami stawiasz snooka i jest styczna a to przeniesienie niweczy Twój plan. Moim zdaniem gracz przeciwko któremu zdarzyła się sytuacja powinien zdecydować co dalej.
Gadasz głupoty. To nie zależy od otwartych okien.
Zgadzam się z kzysiek i nic nie będzie w tej kwestii zmienione.

T 0

tominho

Użytkownik
Proponuje aby w nastepnej edycji dodac mala zmianke i pisac obok swoich nikow rowniez numer gg wtedy ktos sobie dodaje na liste i jest a tak czasem 2 dni z forum sie sciaga . Zdecydowanie ulatwi to kontakt

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Proponuje aby w nastepnej edycji dodac mala zmianke i pisac obok swoich nikow rowniez numer gg wtedy ktos sobie dodaje na liste i jest a tak czasem 2 dni z forum sie sciaga . Zdecydowanie ulatwi to kontakt
podpisuję się obiema rękami ???? dużo przyspieszyłoby to kontakt z graczami.

Do góry Bottom