belchior89
Użytkownik
Chętny na wieczorny pojedynek w ramach grupy B :?:
W następnej edycji zostanie to wprowadzone.podpisuję się obiema rękami ???? dużo przyspieszyłoby to kontakt z graczami.
Takie pytania wpisujemy tutaj, widać, ze czytałeś regulamin.Gra ktos ?
Problem rozwiązalo by przeniesienie się na Snooka 2004 ktory jak wiadomo takich bugów aplikacji wyraźnych nie posiada i ma duuuuzo lepszą grywalność ????Dokładnie.
Błąd gry i tyle.
Czasem dwie bile (biała i niebieska) nakładają się na siebie tak jak napisał trance4life. Nic z tym nie zrobimy. No chyba, że Twój przeciwnik zgodzi się na powtórkę frejma, wtedy mnie, jako organizatorowi turnieju, nic do tego.
Snook 2004 ma lepszą grywalność?Problem rozwiązalo by przeniesienie się na Snooka 2004 ktory jak wiadomo takich bugów aplikacji wyraźnych nie posiada i ma duuuuzo lepszą grywalność ????
Jeśli o tym mowa to zaczekamy do 14.02 i jeśli będą osoby, które nie zagrają nie jednego meczu to wtedy wasza trójka, która się tu zgłosiła dołączy. Czas na pierwszą rundę jest aż do końca lutego więc spokojnie zdążycie od 14.02Jestem chętny do gry ;-) Więc czekam na wakat
Nie rozumiem o co Ci chodzi.Czy jest ktos w stanie odblokowac mnie na tych grach?(znac kogos z administracji) bo piszac do nich ja nie mam na co liczyc, mozna tak zrobic zeby tylko snook byl odblokowany wiec jak ktos jest w stanie pomoc to niech da znac ???? wtedy ja tez bardzo chetnie pogram ????