>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Co to jest -4,8 przy moim ostatnim typie, skoro ten typ podalem dopiero wczoraj, a tabela uwzglednia okres do dnia wczesniejszego?

buras15 0

buras15

Użytkownik
Dlaczego mam za 5 dzien -200?

11. Można podawać typy na zwycięstwo, remis, handicapy, oraz Over/Under, typy na kwarty, polowy (handicapy jak i o/u), o/u danej drużyny. Podajemy typy tylko z kursem nie mniejszym niż 1.60!

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Jako że w tym tygodniu są tylko 4 dni kiedy rozgrywane są mecze wyjątkowo kolejka będzie trwała również we wtorek,środę i czwartek w przyszłym tygodniu.

H 0

herrena

Użytkownik
dokładnie, za późno została ta informacja napisana. Ja już wczoraj zaczałęm strzelać, żeby się wyrobić z 7 typami.

matifart 0

matifart

Użytkownik
witam. Prosze moderatora o pozwolenie podania w jednym dniu 3 typów ponieważ przedłuzyla mi sie rejestracja w gamebookers ;P .. lub poprostu wpisać mi -100 ptk za jeden typ który nie został podany.

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Nie wiem jak u innych, ale u mnie nie jest podliczony typ z 5. dnia. Bilans w tabeli po 7 typach mam napisany -138, a w dniu piątym jest 0. Powinno być +160 z dnia piątego i bilans końcowy +28. Proszę jeszcze raz to sprawdzić.

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
Nie wiem jak u innych, ale u mnie nie jest podliczony typ z 5. dnia. Bilans w tabeli po 7 typach mam napisany -138, a w dniu piątym jest 0. Powinno być +160 z dnia piątego i bilans końcowy +28. Proszę jeszcze raz to sprawdzić.
Sory, mój błąd. Źle ponumerowałem typy. Jest wszystko dobrze. Zwracam honor liczącemu ;)

snake61 0

snake61

Użytkownik
Nie dopisałem bilansu, przy swoich typach, co prawda równy jest on 0, ale nie napisałem nawet tego. Proszę o poprawienie błędu.

jakub_ch 0

jakub_ch

Użytkownik
Proszę o zrobienie odstępu pomiędzy 8 a nawiasem z prawej strony w moim kuponie 3 i 4, ponieważ pojawił się emotikon zamiast handicapu -8...

radosny 0

radosny

Użytkownik
Przepraszam ale dałem 2 razy ten sam typ (zrąbany internet). Prosiłbym o usunięcie 1 typu. Dziękuje i jeszcze raz przepraszam.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Proszę nie zawyżać kursów ani linii na dane spotkanie ! Użytkownik Borussia otrzymuje słowne ostrzeżenie za zawyżanie kursów. Następna taka sytuacja to wykluczenie z konkursu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom