11. Można podawać typy na zwycięstwo, remis, handicapy, oraz Over/Under, typy na kwarty, polowy (handicapy jak i o/u), o/u danej drużyny. Podajemy typy tylko z kursem nie mniejszym niż 1.60!
Jako że w tym tygodniu są tylko 4 dni kiedy rozgrywane są mecze wyjątkowo kolejka będzie trwała również we wtorek,środę i czwartek w przyszłym tygodniu.
witam. Prosze moderatora o pozwolenie podania w jednym dniu 3 typów ponieważ przedłuzyla mi sie rejestracja w gamebookers ;P .. lub poprostu wpisać mi -100 ptk za jeden typ który nie został podany.
Nie wiem jak u innych, ale u mnie nie jest podliczony typ z 5. dnia. Bilans w tabeli po 7 typach mam napisany -138, a w dniu piątym jest 0. Powinno być +160 z dnia piątego i bilans końcowy +28. Proszę jeszcze raz to sprawdzić.
Nie wiem jak u innych, ale u mnie nie jest podliczony typ z 5. dnia. Bilans w tabeli po 7 typach mam napisany -138, a w dniu piątym jest 0. Powinno być +160 z dnia piątego i bilans końcowy +28. Proszę jeszcze raz to sprawdzić.
Proszę nie zawyżać kursów ani linii na dane spotkanie ! Użytkownik Borussia otrzymuje słowne ostrzeżenie za zawyżanie kursów. Następna taka sytuacja to wykluczenie z konkursu.
w sowim typie na dzisiejszy dzien podalem mecz, ktory juz sie rozpoczal. Co prawda dopiero co, ale wyslalem posta juz po rozpoczeciu. PO prostu zaczalem go pisac wczesniej, potem zabralem sie za cos innego i za pozno go wyslalem.. przepraszam za problem i pozdrawiam
link:http://forum.bukmacherskie.com/showthread.php?p=901564#post901564