>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
munez 0

munez

Użytkownik
krycha18-a tak poza tym to gdzie on podał 3 typy, bo widzę 2, chyba, ze chodzi Ci o inny dzien rywalizacji :p ...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Panowie sprawa zostanie wyjaśniona jak wrócę do domu. Rzeczywiście Rondo w jakiś sposób zeedytował swój post. Jak ? Nie mam pojęcia w jaki sposób bo teoretycznie tylko ja mogę oedytować posty. Przyjrzę się tej sprawie jak wrócę. Czuwajcie ????

szary 0

szary

Użytkownik
Jako moderator (jak przypuszczam jesteście modami w tym samym dziale) pewnie ma dostęp do edycji :p Też się zdziwiłem, że podał 3 typy w dodatku jeszcze edytował post. Oczywiście dzień na -200, więc z punktacją tak czy inaczej jest ok, ale warto jasno powiedzieć jak traktowane będą przypadki:
- podania więcej niż 2 typów (liczą się pierwsze 2 czy niezależnie od wyniku -200 za złamanie regulaminu?)
- brania kursów z różnych buków

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Szary wszystko pięknie ładnie ale to jest inny dział i tutaj Rondo nie powinien móc edytować. Tak jak mówisz akurat &quot;dobrze&quot; się stało, że Rondo nie trafił typów bo i tak by miał ⛔ 200 i w tabeli to nic nie zmienia ale dziwna to sprawa ...
W przypadku podania trzech typów liczą się pierwsze dwa przy czym jeśli ktoś złamie ten punkt po raz wtóry może nawet być wykluczony z konkursu ...
Co do kursów sprawa ma się tak samo. Jeśli ktoś widzi że ktoś zawyża kursy to proszę do mnie pisać. Parę już takich &quot;kwiatków&quot; mieliśmy. Można do tego dojść także oszuści strzeżcie się ;-)

szary 0

szary

Użytkownik
W sprawie kursów chodziło mi o to że niektórzy podają 2 typy i każdy z innego bukmachera, a o ile dobrze pamiętam w eliminacjach był taki przypadek i stanęło na tym że oba typy muszą być z tego samego buka. Możliwe że to było w konkursie tenisowym, ale tak czy inaczej powinno to zostać również jasno powiedziane.
Chyba trzeba się będzie poważniej zastanowić nad sprawą edytowania postów przez Rondo. Właśnie robię tabelę i zauważyłem że w 3 dniu też robił edycję, tam już oba typy trafione. Post został wysłany o 20.23, edycja była o 20.28 a pierwszy mecz z typowanych (Spurs-Suns) zaczynał się według livescore o 20.30, więc dodatkowo przez edycję został złamany punkt regulaminu nakazujący wysyłać typy najpóźniej 5 minut przed rozpoczęciem spotkania. Póki co podliczam typy z 3 dnia na plus i czekam na decyzję w tej sprawie.
Kolejny przypadek łamania regulaminu przez Rondo. W 4 dniu dał 2 typy na ten sam mecz, a regulamin akurat w tym aspekcie jest jasny:
15. W przypadku podania dwóch typów nie mogą one dotyczyć tego samego spotkania.
PS. Sorry za ciągłe podbijanie, ale to wszystko wychodzi w trakcie podliczania typów ;)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
2 typy mogą być z innego bukmachera z listy bukmacherów dozwolonych.
Co do Rondo to sprawa jest jasna. Nie można edytować swoich postów. Każda następna edycja to ban z konkursu jako nagminne łamanie regulaminu ale najpewniej do tego nie dojdzie ;-)
Szary poinformował mnie też że niektórzy nie podają jakie handicapy grają, na kogo itd. Proszę zwracać na to uwagę bo jeśli typ jest podany nieregulaminowo to &quot;z urzędu&quot; jest ⛔ 100

zico1910 0

zico1910

Użytkownik
Nad czym wy sie zastanawiacie?Wykluczyć gościa z turnieju,wstyd,żeby ktoś taki był moderatorem.Za jakąkolwiek edycję postu i oszustwo piwonno się podziekować za udział.Jakoś sam zainteresowany nie chce się wytłumaczyć ze swojego kantowania.

szary 0

szary

Użytkownik
Tłumaczy się temu komu musi się tłumaczyć. Tobie absolutnie nie musi. Nie ma takiej potrzeby w tym temacie, ale możesz być pewien że zostaniesz poinformowany o decyzji opiekuna w tej sprawie. Nie musisz się od razu spinać ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Rondo nie zostanie wykluczony. Zedytował swojego posta, dostał ⛔ 200 i tyle. Kolejne łamanie regulaminu będzie kończyło się wykluczeniem, póki co można powiedzieć że dostał ostrzeżenie.
Post został wysłany o 20.23, edycja była o 20.28 a pierwszy mecz z typowanych (Spurs-Suns) zaczynał się według livescore o 20.30
Tutaj nie ma o czym mówić. Mecze tak naprawdę zaczynają się około 10 minut później niż teoretycznie powinny się zaczynać. Rondo użył edycji bo po prostu miał taką możliwość. Jeśliby nie miał pewnie by do mnie napisał bym poprawił ten typ tak jak robiłem to w wielu innych przypadkach.

szary 0

szary

Użytkownik
Rozumiem że wszystkie typy liczymy łącznie z dogrywką. Chcę się upewnić bo jak dotąd nie było o tym mowy.
BTW dla jasności pasowałoby dodać te zasady, jakie były poruszane w tym temacie, do regulaminu ;)

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Ale tego nie napisałeś, więc zgodnie z decyzją Jacquesa zostaje -100.

PS. Pisz następnym razem na PW albo w &quot;pytaniach...&quot;!
Mozesz mi szary laskawie wskazac, ktory to jest punkt regulaminu?
Bo na chlopski rozum, w konkursach, ktorych ja organizowalem, a nie bylo tego zapisane w regulaminie jest typ anulowany ????

szary 0

szary

Użytkownik
Mozesz mi szary laskawie wskazac, ktory to jest punkt regulaminu?
Bo na chlopski rozum, w konkursach, ktorych ja organizowalem, a nie bylo tego zapisane w regulaminie jest typ anulowany ????
Nie ja o tym decyduję, tylko podliczam tabelę więc z pretensjami do opiekuna konkursu ;)

dzuda 2

dzuda

Użytkownik
W pierwszym dniu konkursu podałem typ na mecz Houston - Phoenix under 226.0. Mecz zakończył się zdobyciem 226 punktów. Jak znalazłem w tym temacie typ powinienem rozliczyć jako 0j? W bet365 jest to zwrot. I jeśli go tak rozliczę, to mam ten typ traktować jako nieodbyty i podać jeden więcej czy jako odbyty z bilansem 0j? Mam nadzieję, że jasno się wyraziłem ;) Bo ja go policzyłem w swoim bilansie jako -100. I tak też policzył mi go Szary w tabeli.

szary 0

szary

Użytkownik
W pierwszym dniu konkursu podałem typ na mecz Houston - Phoenix under 226.0. Mecz zakończył się zdobyciem 226 punktów. Jak znalazłem w tym temacie typ powinienem rozliczyć jako 0j? W bet365 jest to zwrot. I jeśli go tak rozliczę, to mam ten typ traktować jako nieodbyty i podać jeden więcej czy jako odbyty z bilansem 0j? Mam nadzieję, że jasno się wyraziłem ;) Bo ja go policzyłem w swoim bilansie jako -100. I tak też policzył mi go Szary w tabeli.
http://www.livescore.in/pl/detail/basketball.php?match=13525&amp;amp;gmt_offset=-3600&amp;amp;tab=1

116+112=228
To chyba nie aż tak trudna matematyka :jezora:

matifart 0

matifart

Użytkownik
zapomnielem dodac ze ostatni mecz ktory podalem odbyl sie o 16.03.2008 godz 02:30. przepraszam za niedopatrzenie i prosze moderatora o poprawe. z gory dzięki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom