Mam takie małe pytanko Dlaczego nieuznany został typ którego wynik jest już znany ?Siema przeraszam nie wiem jak to sie stalo ale podalem 6 typow;/Prosze mi skasowac obojetnie ktroyy tylko tak zeby bylo 5...Grupa A
/ Już.
Mam takie małe pytanko Dlaczego nieuznany został typ którego wynik jest już znany ?
Już niektórzy podali typy na 2 kolejkę.od kiedy mozna typowac 2 kolejke??????????????? od ktorej godziny?
Ok spoko, ale dobrze by było uwzględnić coś takiego w regulaminie żeby nie było później niepotrzebnych spięć itd. Tak samo nanieść poprawkę odnośnie tego, że w przypadku gdy mecz zostanie przerwany albo nierozegrany to czy można podać na jego miejsce jakiś dodatkowy ????Patro ,logiczne usuneliśmy 6, ostatni ,dodatkowy typ.Pozdrawiam fox71.
Ok spoko, ale dobrze by było uwzględnić coś takiego w regulaminie żeby nie było później niepotrzebnych spięć itd. Tak samo nanieść poprawkę odnośnie tego, że w przypadku gdy mecz zostanie przerwany albo nierozegrany to czy można podać na jego miejsce jakiś dodatkowy ????