>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
ziuta 0

ziuta

Użytkownik
Dlaczego zostały nie zaliczone moje typy - są zgodnie z regulaminem.
2. Typujemy tylko spotkania hokejowe z ofert bukmachera Gamebookers lub bet365 lub Bwin. Opcje obstawiania: standardowy (1, X, 2); MoneyLine (1,2),handicap na mecz ; under/over na mecz; pierwsza tercja-&gt; (under/over, 1,x,2); dokładny wynik ; podwójna szansa.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Dlaczego zostały nie zaliczone moje typy - są zgodnie z regulaminem.

2. Typujemy tylko spotkania hokejowe z ofert bukmachera Gamebookers lub bet365 lub Bwin. Opcje obstawiania: standardowy (1, X, 2); MoneyLine (1,2),handicap na mecz ; under/over na mecz; pierwsza tercja-&gt; (under/over, 1,x,2); dokładny wynik ; podwójna szansa.
Handicap ,a nie handicap azjatycki.Pozdrawiam fox71.

ziuta 0

ziuta

Użytkownik
Jeśli dobrze widziałam i widzę to w ofercie sponsora konkursu niema innego handicapu.
Moim zdaniem powinno to być uściślone wcześniej w regulaminie. Bo każdy przykład z punktu 2 można dowolnie interpretować.
Wszystkie moje typy są stawiane również za prawdziwe pieniądze, i kupon jest oczywiście wygrany w rozpisie (chyba że gamebookers też to z interpretuje &quot;inaczej&quot;)
Handycap jest handicap trzeba było to wcześniej ustalić, a nie teraz się wymądrzać.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Jeśli dobrze widziałam i widzę to w ofercie sponsora konkursu niema innego handicapu.
Moim zdaniem powinno to być uściślone wcześniej w regulaminie. Bo każdy przykład z punktu 2 można dowolnie interpretować.
Wszystkie moje typy są stawiane również za prawdziwe pieniądze, i kupon jest oczywiście wygrany w rozpisie (chyba że gamebookers też to z interpretuje &quot;inaczej&quot;)
Handycap jest handicap trzeba było to wcześniej ustalić, a nie teraz się wymądrzać.
Handicap a handicap azjatycki to są dwie różne rzeczy.W konkursie typujemy ofertę 3 buków i umieściliśmy mozliwość typowania na handicap a nie handicap azjatycki.Azjatycki handicap nie jest zamieszczony w regulaminie.Koniec dyskusji..Post następny na ten temat,promocja gwarantowana.I proszę Cie ,nie wymądrzaj się, jak to pięknie ujełaś.Koniec tego tematu.

ziuta 0

ziuta

Użytkownik
Jeśli chcesz możesz mnie wykreślić z konkursu dowolnie interpretowanego.
Handicap azjatycki 1,5 jest równy handicapowi europejskiemu 1.
Dobranoc foxik.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Jeśli chcesz możesz mnie wykreślić z konkursu dowolnie interpretowanego.
Handicap azjatycki 1,5 jest równy handicapowi europejskiemu 1.
Dobranoc foxik.

Użytkownik Ziutik,zgodnie z wcześniejszym postem otrzymuje ostrzeżenie.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Witam, dlaczego nikt mi nie przypomniał o tym konkursie? :cry:
W ogóle tak szybko, nagle ta runda eliminacyjna :kwasny4565:
Zapisy przeciągane a teraz nagle tak szybko. Trudno, moja wina ale ktoś mógł mi na gg przypomnieć :cry:

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Gusto w Mod City już dawno w temacie dotyczącym tego konkursu było sporo pisane. Pomijając, że każdy sam powinien interesować się. Przecież sam konkurs i zapisy były przesunięte o kilka dni...
Przykro mi... ????
Baqu nie mam pojęcia czemu mailing doszedł dopiero teraz... Miał być rozesłany wcześniej. Mieliśmy problemy ze skompletowaniem 128 osób do pełnej rundy. W poprzednich edycjach było ponad 200 chętnych i były dwie rundy eliminacyjne...
W tym miejscu chcę przeprosić wszystkich którym nie odpisałem na PW od 2 dni. Ale byłem poza domem. Dziś wpadłem na 30 min. na forum, założyłem temat i podałem własne typy ( myślac z ok. 10 min. ????).
Te PW które są nadal aktualne problemy z konkursem odpiszę w ciagu godziny...

kartonik 132

kartonik

Użytkownik
Witam
W 2 Rundzie Eliminacyjnej Typowalem Handicapy Na Remis A Nie Mecze Ze Druzyny Gospodarzy Wygraja Jedna Bramka I Mecz Karlove Vary Liberac Zakonczyl Sie Wynikiem 4-3 Czyli W Handicapie Wszedl X A Typ Mam Jako Nie Zaliczony Prosze Sprawdzic Bo Ten Drugi Pojedynek To Ja Wygralem I Jest Remis W Pojedynku Z Moim Przeciwnikiem.

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Witam
W 2 Rundzie Eliminacyjnej Typowalem Handicapy Na Remis A Nie Mecze Ze Druzyny Gospodarzy Wygraja Jedna Bramka I Mecz Karlove Vary Liberac Zakonczyl Sie Wynikiem 4-3 Czyli W Handicapie Wszedl X A Typ Mam Jako Nie Zaliczony Prosze Sprawdzic Bo Ten Drugi Pojedynek To Ja Wygralem I Jest Remis W Pojedynku Z Moim Przeciwnikiem.

44. kartonik-robson united xd

11.11.2008 18,00 Karlove Vary(-1) - Liberec (+1) handicap typ x kurs 4,50 ⛔
11.11.2008 17,30 Saipa(-1)-Assat Pori(+1) handicap typ x kurs 6,00 ⛔
11.11.2008 17,30 Jokerit(-1)-Tappara(+1) handicap typ x kurs 6,00 ⛔
11.11.2008 17,30 IFK Helsinki(-1) - TPS Turku (+1) handicap typ x kurs 6,00 ⛔
11.11.2008 19,15 Salzburg(-1) - Vienna(+1) handicap typ x kurs 6,80 ⛔

kurs ako 6609,60 BWIN

Tafione AKO: ⛔

Typy nie ważne, Panie Kolego,gdzie w Twoim poście jest zaznaczone,pogrubione,komu dodać ,komu odjąć,na jaką drużyne typowałeś handi?Skąd mamy wiedzieć ,że typowałeś na drużyny gospodarzy?

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
czesc ja odpadłem przegrywając 2-0 czy moge typowac w 3 rundzie zeby miec wieksze szanse jako /LAKY LOSER / CZY ZAKONCZYŁEM SWOJĄ PSZYGODE?

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
czesc ja odpadłem przegrywając 2-0 czy moge typowac w 3 rundzie zeby miec wieksze szanse jako /LAKY LOSER / CZY ZAKONCZYŁEM SWOJĄ PSZYGODE?
Osoby z najlepszym wynikiem ( najwyższy iloczyn trafionych kursów- AKO z jednej z kolejki ), które przegrały swoje pojedynki także awansują do fazy grupowej.
Czyli jeśli ktoś przegrał swój pojedynek w 2 meczach do bierzemy jego najwyższe AKO z jednej kolejki pod uwagę. Jeśli ktoś przegrał pojedynek w 3 meczach to miał po prostu o jedną szansę więcej do trafienia wysokiego AKO.

Przykro mi to juz koniec Twojej przygody.Pozdrawiam fox71.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom