fox71
Forum VIP
Czy kursy na kuponie można podawać z różnych buków, czy wszystkie muszą z tego samego?
Panie kolego czytaj uwaznie Regulamin konkursu,są w nim wymienione nazwy buków - tylko i wyłącznie Gamebookers , Bwin , Bet365.
Czy kursy na kuponie można podawać z różnych buków, czy wszystkie muszą z tego samego?
Odbędzie się losowanie.Pierwsza faza, jak uzbieramy odpowiednia liczbę osób, eliminacje 1/128,nie sadzę ,abyśmy uzbierali 256 uczestników jak początkowo planowaliśmy,później rozgrywki grupowe mecz i rewanż.Resztę masz w regulaminie.Witam!
W jaki sposób w pierwszej fazie będą wybierane pary? Odbędzie się jakieś losowanie, czy po prostu decyduje kolejność zapisów? Ile będą trwać zmagania w pierwszych fazach (czas, czy liczba wygranych spotkań?). Dziękuję za odpowiedź, wszystkim życze powodzenia, niech wygra najlepszy!
Przeczytałem bardzo uważnie, chodzi mi o to czy jak podaję kupon z 5 typami to mogą być np. 2 kursy od GB, 2 od Bwin i 1 z Bet365 czy wszystkie muszą być z tego samego.Panie kolego czytaj uwaznie Regulamin konkursu,są w nim wymienione nazwy buków - tylko i wyłącznie Gamebookers , Bwin , Bet365.
Nie, nie - raczej na pewno z tego samego ????Przeczytałem bardzo uważnie, chodzi mi o to czy jak podaję kupon z 5 typami to mogą być np. 2 kursy od GB, 2 od Bwin i 1 z Bet365 czy wszystkie muszą być z tego samego.
Mefisto88 masz rację z jednego.Nie, nie - raczej na pewno z tego samego ????
Tak było przynajmniej rok temu :spokodfhgfh:
Zostało wolnych tylko 29 miejsc.Zapraszamy.Uwaga ważne!!!
Ostateczne zapisy do turnieju zostają przedłużone do soboty do 19:00 lub do 128 zapisanych userów.