>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
vader 2,8K

vader

Forum VIP
Sam zgłaszam poprawkę przy moim typie Farjestad powinna być godzina 16;00 a nie 19;00...
Mógłbym edytować ale mecz już się zaczął. Tym bardziej że przegrywają więc wolę napisać... żeby ktoś nie posądził mnie o coś...

mietus_20 0

mietus_20

Użytkownik
Dobry wieczór.Moj przeciwnik Patrolinho ma trafione AKO 1.8 a w wynikach 1 kolejki zapisaliście mu 4.59.Wiec proszę to poprawić ???? &lt;nie donoszę a informuje&gt;

izwiestia 0

izwiestia

Użytkownik
w regulaminie widnieje zapis, ze za brak typow w danej kolejce jest - 1 pkt. w tabeli grupy B uzytkownik Spinache nie typowal a ma 0 pkt.
to nie donos - tylko tak ku pamięci piszę, aby nie było nieporozumień na przyszłość, a regulamin był pilnowany sumiennie.

izwiestia 0

izwiestia

Użytkownik
sorry, zwracam honor, Spinache - nie gniewaj sie ????
tak tylko zajrzalem z ciekawosci do grupy B, mea culpa.
w kazdym razie lepiej zapobiegać niż leczyć :spokodfhgfh:

sorry jeszcze raz

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Przypominamy, że typy na następną kolejkę (3- trzecią) podajemy po godzinie 16:00
Będzie tak codziennie! W celu trzymania jakiegoś &quot;porządku&quot; w tematach grup.
Typy wysłane przed 16;00 traktujemy jakby były nie wysłane.
Przypominamy także, że nie typujemy od 2 kolejki żadnych handicapów.

ziuta 0

ziuta

Użytkownik
16/11/08 01:05 TOR Maple Leafs v VAN Canucks &gt;5.5 @ 2.00 ⛔
sorki, ale wynik meczu 2-4 czyli powinno być✅
dane wg nhl.com i cbssports.com
Vader // Poprawione... jeszcze chyba śpie ;)
Nawiasem mówiąc- szybka jesteś :]

slander 10

slander

Użytkownik
W grupie G proszę o poprawienie ostatniego typu z meczu slander-jareks89. Mecz Blues zaczyna się o 17:30.
Vader // Poprawione ;)

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
mam pewną sugestie dotyczącą meczów remisowych i wprowadzenie jakiegos limitu na daną kolejke, stawianie 4 czy 5 remisów na jednym kuponie na pewno nie służy zdrowej rywalizacji
wezmy np usera A który trafi 5 przemyślanych typów kursem 1.7 co jest dosyc dobrym wynikiem user B trafia 2 remisy z 5 podanych i ma lepsze AKO.
mój rywal z 2 kolejki postanowił sie tak zabawic co prawda nie trafil żadnego typu no ale w regulaminie pisze ze konkurs ma na celu wyłonienie znawców hokeja nie totolotka ;)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
mam pewną sugestie dotyczącą meczów remisowych i wprowadzenie jakiegos limitu na daną kolejke, stawianie 4 czy 5 remisów na jednym kuponie na pewno nie służy zdrowej rywalizacji
wezmy np usera A który trafi 5 przemyślanych typów kursem 1.7 co jest dosyc dobrym wynikiem user B trafia 2 remisy z 5 podanych i ma lepsze AKO.
mój rywal z 2 kolejki postanowił sie tak zabawic co prawda nie trafil żadnego typu no ale w regulaminie pisze ze konkurs ma na celu wyłonienie znawców hokeja nie totolotka ;)
Nikt nikomu nie broni takiego typowania,jak chcesz możesz typowac nawet dokładny wynik po kursie 100...Ryzyko na siebie bierze typujący.Koniec tematu.

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
no ale nie pomyslales o tym , ze twoj rywal moze bardzo przeanalizowal te mecze, i w kazdym wypadku moze wyanalizował remis :p hih :p tez moze byc taka sytuacja ;p tu nie ma co ograniczać... ???? i tyle ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
damianek jak bym tak myślał, chyba bym nie myślał co za paradoks !!!

PS:Jak tak musi być niech będzie

w sumie zauwazyłem ze tez tak typujesz, takze reakcja nie mogła być inna

vader 2,8K

vader

Forum VIP
No właśnie...Warto skupić się na typowaniu. Jedyne znaczne ograniczenie w typowaniu zrobiliśmy na rzecz handicapów. Nie będziemy typować żadnych handicapów i tyle.
Sam miałem pojedynek w 1 meczu gdzie rywal podał 4 remisy i 1 win. Tam gdzie miał remisy ich nie było a tam gdzie miał win był remis.
Każdy sam decyduje co gra. Gra na własne ryzyko.
Aha... Finał i tak już jest peffką. Fox71 vs. Vader, można obstawiać czy będzie taki finał. Bo chcę Foxa pokonać ???? ;)

mietus_20 0

mietus_20

Użytkownik
Prosze o zmiaen godziny tyego typu.17/11/2008 17:30 MoDo v Skelleftea AIK---2 @ 2,8 na godz 19:00.Pozdrawiam ???? i miezy Modo a Skelleftea AIK zeby byla -

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Prosze o zmiaen godziny tyego typu.17/11/2008 17:30 MoDo v Skelleftea AIK---2 @ 2,8 na godz 19:00.Pozdrawiam ???? i miezy Modo a Skelleftea AIK zeby byla -
Jak zgłaszacie jakiś błąd który można poprawić ( typu pomyłka w godzinie) to piszcie też grupę. Bo jak dany mod nie ma Was w grupie to nie bardzo wie gdzie szukać...
Ja &quot;swoich&quot; jeszcze nie wiem dokładnie kto w jakiej grupie jest...
Ja zgaszam bbłąd. Vader źle podliczyłeś moje typy z 2ej kolejki w grupie C. NHL w ogóle mi nie weszło, natomiast Augsburg na ✅ ;)

pzDr
Masarka... dziwnie to wygląda. Tak full oficjalnie ????
Poprawiłem. Chyba jak podliczam to nie mogę oglądać meczy. Oglądałem Tampę of course.

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
Jest błąd w tabeli mojej grupy C. Ja mam bilans 1-0-1 i 3pkt a nie 0-0-2. Natomiast remik47 ma 1-0-1 i 3pkt a nie 2-0-0.
Oczywiście ja powinienem wyprzedzać go remika47 w tabeli bo mam lepsze AKO :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom