Nikt nikomu nie broni takiego typowania,jak chcesz możesz typowac nawet dokładny wynik po kursie 100...Ryzyko na siebie bierze typujący.Koniec tematu.mam pewną sugestie dotyczącą meczów remisowych i wprowadzenie jakiegos limitu na daną kolejke, stawianie 4 czy 5 remisów na jednym kuponie na pewno nie służy zdrowej rywalizacji
wezmy np usera A który trafi 5 przemyślanych typów kursem 1.7 co jest dosyc dobrym wynikiem user B trafia 2 remisy z 5 podanych i ma lepsze AKO.
mój rywal z 2 kolejki postanowił sie tak zabawic co prawda nie trafil żadnego typu no ale w regulaminie pisze ze konkurs ma na celu wyłonienie znawców hokeja nie totolotka
Czy to jest pytanie,propozycja,albo niezgodność?Proszę już nie zaśmiecaj tematu... Powyższe posty,rano skasuję.:-D
walka kogutów, temat najszybciej podjęty przez zainteresowanych.:spokodfhgfh:
Jak zgłaszacie jakiś błąd który można poprawić ( typu pomyłka w godzinie) to piszcie też grupę. Bo jak dany mod nie ma Was w grupie to nie bardzo wie gdzie szukać...Prosze o zmiaen godziny tyego typu.17/11/2008 17:30 MoDo v Skelleftea AIK---2 @ 2,8 na godz 19:00.Pozdrawiam ???? i miezy Modo a Skelleftea AIK zeby byla -
Masarka... dziwnie to wygląda. Tak full oficjalnie ????Ja zgaszam bbłąd. Vader źle podliczyłeś moje typy z 2ej kolejki w grupie C. NHL w ogóle mi nie weszło, natomiast Augsburg na
pzDr