A ja się zapytam a co to zmieni??Panowie zauważyłem,ze w ostatnich kolejkach wiele osób odpuściło sobie typowanie.W następnych edycjach zaproponuję,nowy punkt regulaminu - 3 razy user nie typuje walkower i wykluczenie z konkursu,oraz zwiększenie minusowych punktów za brak typów z -1 pkt do - 5 pkt.
Mylisz się Jaca ,że zwiększenie ujemnych nie przyniesie skutków.W grupie F ,którą podliczam, w ostatniej kolejce nie typował user Lookash ,przy -5 by nie awansował.Wiem ,że się wkurzasz,jako typowy user uczestniczący tylko w konkursach... Jeżeli masz jakieś jeszcze pytania i propozycje, pisz do mnie na PW.A ja się zapytam a co to zmieni??
Wykluczenie z konkursu? przecież ktoś, kto przestał podawać typy to dlatego, że sobie "odpuścił" konkurs - więć cóż to za kara, skoro on sam się "wykluczył"?. Podobnie zwiększenie pkt. ujemnych - dla tych, którzy sobie odpuszczą konkurs to żadna kara, natomiast ucierpią Ci, którzy nie mogli podać typu (np. z powodu braku prądu, czy innych zdarzeń...)
Pomyślcie lepiej nad stworzeniem w końcu tej "utopijnej" póki co CZARNEJ LIŚĆIE - w regulaminie każdego konkursu jest taki zapis, tylko taka lista nie istnieje...
Stwórzcie w końcu ją umieścicie tam takie osoby, to oni już więcej "psuć" konkursów nie będą a i inni się zastanowią, czy warto sobie odpuścić konkurs i później stracić możliwość uczestniczenia w innych konkursach...
Czyli sukcesem będzie, gdy jedna osoba poda swoje typy, nawet jeśli ten sam zapis spowoduje, że inna osoba przestanie podawać swoje (jak ktos nie poda typów, bo nie bedzie mógł, to przy takim minusie, pewnie też sobie odpuści konkurs...)fox71;760763[COLOR=rgb(255 napisał:]Mylisz się Jaca ,że zwiększenie ujemnych nie przyniesie skutków.W grupie F ,którą podliczam, w ostatniej kolejce nie typował user Lookash ,przy -5 by nie awansował.[/COLOR]
Ja się wcale nie wkurzam, bo i nie bardzo mam czymWiem ,że się wkurzasz,jako typowy user uczestniczący tylko w konkursach
Oczywiście bardzo chętnie tylko że:Jeżeli masz jakieś jeszcze pytania i propozycje, pisz do mnie na PW
Ależ oczywiście, że Ciebie to nie dotyczy ( i to również bardzo mnie cieszy ???? )Punkt 2 propozycji ,chyba mnie nie dotyczy ,zawsze Ci odpowiadałem...
1/16 finału - 1 kolejka - 2.12.2008r.przepraszam, że zabieram czas, ale byłbym wdzięczny, jeśli ktoś powiedziałby mi kiedy zaczną się mecze 1/16 - czy to będzie jutro czy w środę lub później. z góry dziękuję i życzę wszystkim powodzenia