>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności

fernando-torres 0

fernando-torres

Użytkownik
Chyba 2 kolejka Bwin Orange Ekstraklasy nic , nikogo nie nauczyła i nadal łamieć regulamin !

W punkcie &quot;Typy dodatkowe - dokładny wynik jak i strzelec bramki muszą być na spotkanie, które mamy w 6 typach konkursowych na każdą kolejkę&quot;

Tyczy się to na stronie 2 uczestnika doberman90 , na stronie 3 FokuS , SodzikKsc , Julez , na stronie 4 vrazzo

Wiem że ktoś może popełnić błąd ale niestety trzeba grać uczciwie i przestrzegać regulaminu

To tylko zabawa !! Grajmy fair !!!

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Chyba 2 kolejka Bwin Orange Ekstraklasy nic , nikogo nie nauczyła i nadal łamieć regulamin !

W punkcie &quot;Typy dodatkowe - dokładny wynik jak i strzelec bramki muszą być na spotkanie, które mamy w 6 typach konkursowych na każdą kolejkę&quot;

Tyczy się to na stronie 2 uczestnika doberman90 , na stronie 3 FokuS , SodzikKsc , Julez , na stronie 4 vrazzo

Wiem że ktoś może popełnić błąd ale niestety trzeba grać uczciwie i przestrzegać regulaminu

To tylko zabawa !! Grajmy fair !!!
Dziękujemy za pomoc.

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Ze swojej strony przepraszam, nie wiedziałem (nie doczytałem) po prostu o tym aspekcie, w regulaminie na ten temat widzę tylko :
W każdej kolejce uczestnik konkursu ma szanse uzyskać dodatkowe punkty. Uczesttnik może wybrać jedno !!dowolne!! spotkanie z rozgrywek Orange, I lub II ligi (tylko i wyłącznie jedno) i spróbować wytypować dokładny wynik tego meczu oraz strzelca jednej z bramek.
Nie widzę tutaj informacji o tym, że musi to być mecz, który wcześniej wybraliśmy:&gt;
Tak czy siak, ode mnie to się już nie powtórzy, zanim wyślę następne typy, pięć razy się upewnie że dodatkowe są z meczu wybranego powyżej

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
aha, no tak, czytając regulamin spojrzałem chyba także pod spód, jednak na to już nie zwracałem uwagi tak jak na 1 post:&gt;

B 0

boskiwojtek

Użytkownik
mnie zastanawia jedno.
Jest sobie edziu210369 założył konto na forum i bierze udział w konkursie II Orange Ekstraklasa Bwin. Podaje typy w 1 2 i 3 kolejce. Podaje na odwal sie i ma na koncie minus milion punktow. I co robi? Woli miec bilans 0pkt niz minus milion i zaklada kolejne konto...
Moze jakis odpowiedni napis? Bo widzę ze niektórzy to zakładają konto żeby wygrać w danym konkursie...

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
mnie zastanawia jedno.
Jest sobie edziu210369 założył konto na forum i bierze udział w konkursie II Orange Ekstraklasa Bwin. Podaje typy w 1 2 i 3 kolejce. Podaje na odwal sie i ma na koncie minus milion punktow. I co robi? Woli miec bilans 0pkt niz minus milion i zaklada kolejne konto...
Moze jakis odpowiedni napis? Bo widzę ze niektórzy to zakładają konto żeby wygrać w danym konkursie...
O to się nie martw. W każdym konkursie, przed wypłatą nagród zawsze sprawdzamy osobę pod kątem multikont, etc. Także żadna osoba, która grała nie fair, nie otrzyma nagrody.

g-man 5

g-man

Użytkownik
O to się nie martw. W każdym konkursie, przed wypłatą nagród zawsze sprawdzamy osobę pod kątem multikont, etc. Także żadna osoba, która grała nie fair, nie otrzyma nagrody.

A co w przypadku gdy ktoś są 2 konta na 1 IP (bracia) a do gry w konkursie przystępuje tylko jedno konto?
Chyba nie powinno być żadnych obiekcji?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
A co w przypadku gdy ktoś są 2 konta na 1 IP (bracia) a do gry w konkursie przystępuje tylko jedno konto?
Chyba nie powinno być żadnych obiekcji?
Wszystko powinno być okej ale warto to zgłosic do adminów wczesniej mówię zaraz po zarejestrowaniu ze macie te same IP bo można bana przypadkiem dostać.

kermitek 0

kermitek

Użytkownik
poza tym, czy nie uwazacie, ze powinien byc limit zdobytych pkt. na jedno spotkanie, tak jak jest to w &quot;Typach dnia&quot;???

Bo tak raz komus sie przyfarci i reszta nie ma szans...

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Co do kursów, była już o tym mowa. Nie wprowadzimy żadnych limitów. Skoro masz takie umiejętności, traf taki kurs.
Co do tabeli, to niestety muszę zrobić nową gdyż miałem awarię komputera i musiałem zrobić &quot;format&quot;. Także dzisiaj, najpóźniej jutro tabela zostanie zaktualizowania. Z góry przepraszam za zaistniałe opóźnienie.

Do góry Bottom