>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
w jaki sposób rozliczać krecze w tenisie?
S.Williams-P.Schnyder
typ: 1
krecz Williams... jak to rozliczyć? zwrot stawki czy jako -100?
pozdrawiam ????

M 15

maja81szn

Użytkownik
Ale zadajecie pytania...
odwołane spotkanie = 0 (jest w ogóle jakieś inne wyjście?)
krecz = 0
dlaczego zero?

Mecz Schnyder - Kuznetsowa dzisiejszy zakonczony kreczem Kuznetsowej dla bwina jest to wygrana Schynder i zakład rozliczony jako win Schynder, to ja sie pytam czemu zero?

Mam kilka takich zakladow jak rozliczał to bwin krecz = wygrana rywala

spider231 0

spider231

Użytkownik
nie wiem ale dla mnie te zasady sa troche glupie dotyczace klasyfikacji . Lysy rozegral jeden pojedynek ponad 500 j zrobil i wygra .A ktos co tydzien dwa pojedynki gra, traci czas , stara sie i bedzie za nim bo srednia bedzie mniejsza logiczne ze jak sie wygrywa pojedynki to srednia bedzie mniejsza chyba ze by sie natuklo bardzo duzo pkt . Wg mnie powinno byc klasyfikacja laczna ilosc jednostek uzyskanych w wygranych pojedynkach lub cos z iloscia wygranych pojedynkow a jesli bedzie taka sama liczba decyduje liczba jednostek zdobytych w tych pojedynkach . Tak by bylo sprawiedliwie a nie takie cos jak jest teraz ....:zoltakartka:

jaca 0

jaca

Użytkownik
No to się spider231 obudziłeś ????
Jak na samym początku konkursu zwracałem uwagę, że system klasyfikacji jest zły, to jakoś nikt się tym nie zainteresował (a nawet były głosy sprzeciwu, żeby nie zmieniać zasad w trakcie). Teraz już jest prawie końcówka, więc teraz zmieniać, to dopiero by było &quot;dziwne&quot;.
Zwracałem uwagę, że wygrać w konkursie może ktoś, kto rozegra jeden pojedynek (albo rozegra ich dużo, ale wygra tylko raz, za to z dobrym wynikiem, bo przegrane się nie liczą).
Cóż każdy czytał Regulamin (chyba) i nikomu to nie przeszkadzało...
Ktoś wygrał dużo pojedynków i czuje się oszukany? Cóż regulamin sie nie zmieniał ;) - więcej jeżeli teraz nastąpi zmiana pod koniec konkursu, to oszukanym może się poczuć właśnie Łysy, który stosując się do jego treści obecnie prowadzi...

drago 108

drago

Użytkownik
Znając życie nic się nie zmieni w tym misiącu, ale w następnym jest taka opcja ????
Suma jednostek w wygranych pojedynkach... podoba mi się

M 15

maja81szn

Użytkownik
A ja mysle ze zmienianie teraz regulaminu byłoby SKANDALEM gdyż został 1 tydzień i były juz propozycje (sam je składalem jak zmienić), nic nie zrobiono, inni pisali ze jest regulamin taki a nie inny. Nie zrobiono tego wczesniej więc czemu miałoby zostać zrobione teraz? Ja nie mam pretensji do nikogo, według mnie Marcin-Odra tak ulozyl regulamin i każdy go zaakceptowal wiec nie rozumiem teraz takich insynuacji...

Mam taki przykładzik: to tak jakby każdy z nas grał mecz na boisku z silnym rywalem, którzy przewyższa nas zdecydowanie i pomimo naszych chęci i walki nie wygramy, bedziemy toczyli zacięty bój ale nie wygramy, tylko mądrą grą to mozemy zrobić &quot;zagrać z głową&quot; !!

Jaca znowu ty :-D ty sie lepiej zgłos do mnie na gg ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Suma jednostek wygranych pojedynków jak najbardziej może tak być od następnego miesiąca. Jeszcze tą kwestię przemyślę.
Co do obecnego miesiąca to wprowadzę aneks (którego zapomniałem dopisać na początku turnieju), że należy rozegrać min. 4 pojedynki w miesiącu by zostać sklasyfikowanym w tabeli.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ktoś tu chce wygrać jak najmniejszym nakładem sił? Brakuje Ci ambicji?
4 pojedynki w przekroju całego miesiąca to mało. Wystarczy w każdym miesiącu rozegrać jeden pojedynek...

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Ktoś tu chce wygrać jak najmniejszym nakładem sił? Brakuje Ci ambicji?
4 pojedynki w przekroju całego miesiąca to mało. Wystarczy w każdym miesiącu rozegrać jeden pojedynek...
Napisać dokłady regulamin to mało? gram zgodnie z regulaminem, a w nim nie było takiego punktu. Zrealizowałem taktykę jaką sobie założyłem, a wy pod koniec miesiąca uniemożliwiacie mi wygranie ?

D 0

darkog

Użytkownik
z leksza powalone te zasady nie po to sie męczyłem i starałem sie wygrac wszystkie pojedynki żeby mnie pokonał ktoś kto wygrał 1
bez sensu :/

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
z leksza powalone te zasady nie po to sie męczyłem i starałem sie wygrac wszystkie pojedynki żeby mnie pokonał ktoś kto wygrał 1
bez sensu :/
czytałeś regulamin ? ja tak i sie dostosowałem, nie było mowy o liczbie pojedynków więc nie wydziwiaj. Grałem zgodnie z regulaminem, dobra nieważne wszystki i tak bedzie jak pisze Marcin, więc gratuluje Foxowi. pozdro

robert9990 0

robert9990

Użytkownik
Więc jak będzie z tym regulaminem?? Będzie to zrobione, że policzone będą osoby mające rozegrane przynajmniej 4 pojedynki?? To już ostatni tydzień konkursu w tym tygodniu, więc wypadałoby powiedzieć.

Do góry Bottom