Kiedys skladalem propozycje utworzenia czarnej listy ale teraz widze ze bylo to bledne (tu przyznaje racje Vaderowi bo On mowil mi wtedy ze niewiele to zmieni). To co sie tam dzieje jest smieszne i zenujace, dzieciaki oskarzaja sie nawzajem ktory ma co komu oddac, zakladaja co chwile nowe konta na forum itd. niemajac absolutnie pojecia zadnego o takich zagadnieniach jak uczciwosc, godnosc czy odrobina honoru. Czytajac tamte posty zwyczajny czlowiek, ktorego jedynym celem nie jest dorobienie za wszelka cene paru zlotych do kieszonkowego, jest zazenowany. Jakies idiotyczne tlumaczenia ze oddam jak mi oddadza.... co to ma do rzeczy, zakladajac sie z kims od razu na poczatku pojedynku rezerwuje na MB okreslona kwote na potrzeby ewentualnej porazki, kazdy pojedynek to osobny zaklad z innym uzytkownikiem ktorego nie obchodzi ze ktos komus czegos nie oddal. Wyglada to mniej wiecej tak: 'Nie mam kasy bo uzytkownik X nie oddal okazujac sie ch... bez godnosci wiec ja tez narazie bede ch... bez godnosci dopoki on nim bedzie' I tu sobie mozecie wstawic jakze popularne w kregach tych ludzi slowo... zal. Dla mnie jest to zalosne i przykre ze na tym forum dzieja sie takie rzeczy. Popieram calkowicie to co napisal Ass w tamtym temacie, uwazam ze forum powinno calkowicie 'umyc rece' od pojedynkow bo niestety wiekszosc osob do tego nie dorosla. Chca sie nawzajem okradac i oszukiwac to niech to robia na wlasna reke a nie pod szyldem forum.