>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności

jaca 0

jaca

Użytkownik
można się dowiedziec kiedy będzie aktualna tabela listopada? ;)

pozdrawiam
Mogę zamieścić tabelę zawierającą dotychczasowe wyniki, ale nie wiem, czy to ma sens - jutro kończy się sporo pojedynków, dlatego tabelę umieszczę po ich zakończeniu i podaniu wyników.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Mogę zamieścić tabelę zawierającą dotychczasowe wyniki, ale nie wiem, czy to ma sens - jutro kończy się sporo pojedynków, dlatego tabelę umieszczę po ich zakończeniu i podaniu wyników.
:spokodfhgfh: jednym słowem ... jesteś wielki ;) ✅

rybosz 0

rybosz

Użytkownik
mam pytanie co zrobić jak dogadałem się z kolesiem w sprawie pojedynku
ja podaje typy i udzielam sie w temacie a on &quot;przepadł&quot;

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
witam... jeśli ktoś wczoraj postawił na mecz Serbii z Kazachstanem, który został przełożony na dzisiaj to może na dziś postawić tylko jeden typ? czy może też dwa i ten mecz będzie się liczył za wczorajszy...?

pozdrawiam;)

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
witam... jeśli ktoś wczoraj postawił na mecz Serbii z Kazachstanem, który został przełożony na dzisiaj to może na dziś postawić tylko jeden typ? czy może też dwa i ten mecz będzie się liczył za wczorajszy...?

pozdrawiam;)
witaj:jezora: sam sobie odpowiem... mecz znowu przełożyli na 24 listopada...
również pozdrawiam:spokodfhgfh:

R 0

remior

Użytkownik
Siemka. Podałem dzisiaj w swoim temacie typy i w jednym z nich zapomniałem zmienić nazwę drużyn. Jak ten kupon mam policzyć??

peja 1

peja

Użytkownik
Również w napięciu czekam na aktualizację tabelii... bo może wślizgnąłem się na 5 miejsce :p Pytanie głównie do JACA będziesz miał czas na zrobienie nowej tabeli ? a może ktoś inny ?

M 15

maja81szn

Użytkownik
Rozliczenie po miesiącu, czyli po 28 października z &quot;I edycji&quot; a po 2 grudnia z &quot;II edycji&quot;
Panowie i Panie czytac czytac :jezora:

Aż dziw mnie bierze, że jest rozpoczetych tak mało pojedynków w ostatnim tygodniu zmagań miesiąca listopad :jezora:

Do góry Bottom