>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
pytanko mam... jeśli podałem jeden typ w 2 pojedynkach (a nie można tak, nie doczytałem regulaminu bo się śpieszyłem troszkę)... co mam zrobić? w jednym pojedynku zmienić typ? w obydwu? czy w ogóle nie liczyć tego typu w obydwu pojedynkach?

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
zmienil sie regulamin - bardzo mi sie to nie podoba - szczegolnie ze nie mozna podawac tego samego typu w 2pojedynkach i ze ograniczony jest kurs - no i gdzie teraz zabawa bedzie?
pozatym jaki jest sens prowadzenia i wygrwania pojedynkow, skoro jezeli liczy sie srednia wygranych, i trzeba rozegrac pozostale, wiec wygrywam jeden mam 1500pkt te 2 czy 3 nastepne przegrywam i mam srednia wygranych pojedynkow 1500 i wygrywam
a taki ktos inny co gral 4 pojedynki i wszystkie wygral ale z dorobkiem mniejszym, bedzie za tym co wygral tylko jeden...

jezeli teraz ja wygralem 4 na 6 rozegranych pojedynkow
a osoby na 3 miejscu wygraly tylko 3 na 7 i 8 to jak dla mnie porazka tego jest

ventola 0

ventola

Użytkownik
zmienil sie regulamin - bardzo mi sie to nie podoba - szczegolnie ze nie mozna podawac tego samego typu w 2pojedynkach i ze ograniczony jest kurs - no i gdzie teraz zabawa bedzie?(...)
To faktycznie głupi zapis nie wiadomo czemu ma służyć. Zresztą płaska stawka tutaj to ewenement w rozliczeniach konkursów na forum. Proponuje taka punktacje, bo ta co jest teraz to zdecydowanie ogranicza zdrową rywalizację:
5pkt - zwycięzca pojedynku który ma min. 200j na koncie
3pkt- zwycięzca pojedynku który ma min. 101j na koncie
2pkt- zwycięzca pojedynku który mniej niż 101j na koncie
1pkt- gracz który przegrał ale zanotował zysk, ma min. 101j na koncie

M 15

maja81szn

Użytkownik
zmienil sie regulamin - bardzo mi sie to nie podoba - szczegolnie ze nie mozna podawac tego samego typu w 2pojedynkach i ze ograniczony jest kurs - no i gdzie teraz zabawa bedzie?
pozatym jaki jest sens prowadzenia i wygrwania pojedynkow, skoro jezeli liczy sie srednia wygranych, i trzeba rozegrac pozostale, wiec wygrywam jeden mam 1500pkt te 2 czy 3 nastepne przegrywam i mam srednia wygranych pojedynkow 1500 i wygrywam

a taki ktos inny co gral 4 pojedynki i wszystkie wygral ale z dorobkiem mniejszym, bedzie za tym co wygral tylko jeden...

jezeli teraz ja wygralem 4 na 6 rozegranych pojedynkow
a osoby na 3 miejscu wygraly tylko 3 na 7 i 8 to jak dla mnie porazka tego jest
liczy sie srednia wygranych jaka srednia? Chyba masz starsza wersję regulaminu, zapoznaj sie z nowym. Jesli masz żale do nowego to do konkretów.

M 15

maja81szn

Użytkownik
5pkt - zwycięzca pojedynku który ma min. 200j na koncie
3pkt- zwycięzca pojedynku który ma min. 101j na koncie
2pkt- zwycięzca pojedynku który mniej niż 101j na koncie
1pkt- gracz który przegrał ale zanotował zysk, ma min. 101j na koncie
Ventola wiesz co w tym jest dziwnego...to, że chyba nie za bardzo sie oreitnujesz w tym jak kończyly sie pojedynki poszczególnych osób , zyski które były to +350, +550 , +700. W Twoim czy człowiek zdobedzie +201 jak wygrany czy +340 czy +670 nie ma znaczenia gdyz dostanie za to zawsze 5pkt. Dlatego bedzie miał +240 jego rywal zakładam -110 i co zrobi? Zostanie mu sobota i niedziela typów to zagra 1.01 i 1.01 by nie skopać sobie zdobycia 5pkt, dlatego teraz jest taki regulamin by tego uniknąc, uniknąć odpuszczania pojedynków, uniknąć walenia &quot;kursów na pałę&quot;. Teraz ludzie zaczną myśleć i pojedynki staną sie do końca wyrównane, bo teraz nie bedzie a co tam sobie przegram, bo to nieopłacalne.
Do tego co podałes musialby byc jeszcze zapis, ze przy równej ilosci pkt decydują zdobyte jednostki z wygranych pojedynków, ale jak pisałem ja mając bilans +240 wygrany pojedynek zagrałbym 1.01 w sobotę i to samo w niedzielę i chyba kazdy z was, bo lepsze jest 5pkt mieć niż nie mieć. A obecny regulamin pokazuje ze każda jednostka bedzie ważna i kursy 1.01 to samobójstwo :jezora:

M 15

maja81szn

Użytkownik
Ja postaram Ci sie odpowiedziec czemu:

szczegolnie ze nie mozna podawac tego samego typu w 2pojedynkach----------&gt;mi osobiscie by to nie przeszkadzało, jednakze jesli to wprowadzono to zakładam dlatego, by czlowiek nie pojechał na tzw. łatwiznę a jest dobry meczyk to go pukne w jednym i drugim pojedynku. To byłoby za proste, trzeba wyszukac jeszcze jeden mecz i go podac, a nie sugerowac sie tylko na jednym typie.

i ze ograniczony jest kurs----------------&gt;kurs jest ograniczony by nie było &quot;farciarstwa&quot;. Postawiono na dobre typy i profesjonalizm, a nie ciach rach 6.50 kursik czy kursik 8.0 jesli jestes taki mocny to za każdy z nich dostaniesz +400j sporo, ale mało opłacalne a jak Ci to przeszkadza to moze wiesz moze nie wiesz ale...są konkursy takie jak, MAX KURS...na roznych forum, to pokaz tam klasę, bo nie każdy konkurs jest taki sam.

M 15

maja81szn

Użytkownik
Gdzie będzie zabawa? Hmm..
Zabawa będzie moim zdaniem w tym, że mecze będą wyrównane, mało kto teraz bedzie walił coś mocnego, gdyż tutaj będą najlepiej przemyslane typy i oto chodzi, jeden błąd w typie, może prowadzić do przegranego pojedynku, a jeden przegrany pojedynek do nie wygrania Challange Bwin, trzeba mysleć rozsądnie, będą emocje do ostatniego dnia, nie bedzie czegos takiego jak teraz, że np. ja mając w październiku wygrany pojedynek +983 czułem sie pewnie i je mądrze zarobiłem (jednostki) a mój rywal walił kursy 26 , 24 mało brakowało i by mu siadło i w czym tu zabawa byłaby.
Sam dawałem kursy duże 3-5 granice bo do tego zmuszał mnie regulamin i mi sie to nie podobało, ale takie były zasady i dobrze ze sa inne czas wkoncu by wygrał najlepszy !!

jaca 0

jaca

Użytkownik
No to ja się wypowiem odnośnie nie podawania tego samego typu w dwóch pojedynkach - wbrew pozorom nie chodzi tu o grę na łatwiznę.
Otóż cały system pojedynków opiera się na zasadzie płaskiej stawki 100j. Czyli inaczej mówiąc mając zakład o kursie 2 zysk jaki możemy osiągnąć wynosi 100j.
Jeżeli jednak ten sam typ zamieścimy w obydwu pojedynkach to nasz łączny zysk wyniesie 200j (będzie tak wówczas, gdy obydwa pojedynki wygramy), co jest de facto niczym innym jak granie typu, ale o stawce 200j (czyli już zaprzeczenie podstawowej zasady w konkursie). Tym samym jeżeli ktos chce, by była możliwość obstawiania tego samego typu w obydwu pojedynkach, to równie dobrze powinien domagać się zniesienia zasady płaskiej stawki (bo sa one ze sobą w sprzeczności).
Wracając do &quot;łatwizny&quot; to tak właśnie jest, bowiem to tak jakgdyby grając w karty miec w rozdaniu mocną kartę i koniecznie chcieć na tą jedną kartę wziąć 2 wziątki...
Nie wiem też dlaczego to miałoby zepsuć zabawę - przeciez to wymusza większą liczbe różnych typów (a większa ich liczba, to więcej mozliwych rozwiązań - czyli chyba jednak ciekawiej).

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
i ze ograniczony jest kurs----------------&gt;kurs jest ograniczony by nie było &quot;farciarstwa&quot;. Postawiono na dobre typy i profesjonalizm, a nie ciach rach 6.50 kursik czy kursik 8.0 jesli jestes taki mocny to za każdy z nich dostaniesz +400j sporo, ale mało opłacalne a jak Ci to przeszkadza to moze wiesz moze nie wiesz ale...są konkursy takie jak, MAX KURS...na roznych forum, to pokaz tam klasę, bo nie każdy konkurs jest taki sam.
tak tylko nieraz sa analizy do kursow powyzej 5 i wchodza, ale jak wiadomo analiza to nie wszystki i wiec po co ryzykowac kurs 11 zeby dostac 5 tylko?
Bez sensu, a pozatym jak juz przegrywa ktos to odpuszcza i nie ma po co do konca grac, bo juz nie nadgoni rywala..

ventola 0

ventola

Użytkownik
Ventola wiesz co w tym jest dziwnego...to, że chyba nie za bardzo sie oreitnujesz w tym jak kończyly sie pojedynki poszczególnych osób , zyski które były to +350, +550 , +700. W Twoim czy człowiek zdobedzie +201 jak wygrany czy +340 czy +670 nie ma znaczenia gdyz dostanie za to zawsze 5pkt. Dlatego bedzie miał +240 jego rywal zakładam -110 i co zrobi? Zostanie mu sobota i niedziela typów to zagra 1.01 i 1.01 by nie skopać sobie zdobycia 5pkt, dlatego teraz jest taki regulamin by tego uniknąc, uniknąć odpuszczania pojedynków, uniknąć walenia &quot;kursów na pałę&quot;. Teraz ludzie zaczną myśleć i pojedynki staną sie do końca wyrównane, bo teraz nie bedzie a co tam sobie przegram, bo to nieopłacalne.
Do tego co podałes musialby byc jeszcze zapis, ze przy równej ilosci pkt decydują zdobyte jednostki z wygranych pojedynków, ale jak pisałem ja mając bilans +240 wygrany pojedynek zagrałbym 1.01 w sobotę i to samo w niedzielę i chyba kazdy z was, bo lepsze jest 5pkt mieć niż nie mieć. A obecny regulamin pokazuje ze każda jednostka bedzie ważna i kursy 1.01 to samobójstwo :jezora:
Brałeś kieyś udział w takim pojedynku o takiej właśnie punktacji jak przedstawiłem? A graj kursy 1,01, ale pamiętaj że grasz z kimś. Jeśli masz przewage to ktos Cie musi dogonić. Bedziesz miał nawet 560 na koncie ale druga osoba mając 400 na koncie zagra vabank na kurs 2.0 i cie załatwi heh Tu się włącza dopiero myślenie a nie przy płaskiej stawce. Zasadą powinno być że rywalizujesz z kimś (pojedynek), a tu wychodzi na to, że rywalizujesz z regulaminem. Pozwólmy wszystkim na dowolne warunki (początkowa stawka np. 100) i niech rywalizują pomiędzy sobą, niech sami uzgadniają po między sobą warunki.

M 15

maja81szn

Użytkownik
Brałeś kieyś udział w takim pojedynku o takiej właśnie punktacji jak przedstawiłem? A graj kursy 1,01, ale pamiętaj że grasz z kimś. Jeśli masz przewage to ktos Cie musi dogonić. Bedziesz miał nawet 560 na koncie ale druga osoba mając 400 na koncie zagra vabank na kurs 2.0 i cie załatwi heh Tu się włącza dopiero myślenie a nie przy płaskiej stawce. Zasadą powinno być że rywalizujesz z kimś (pojedynek), a tu wychodzi na to, że rywalizujesz z regulaminem. Pozwólmy wszystkim na dowolne warunki (początkowa stawka np. 100) i niech rywalizują pomiędzy sobą, niech sami uzgadniają po między sobą warunki.
brałem...i wiem co to grac kursy 1.01 by nie stracic bilansu, jesli chcesz wiedziec jaki zapraszam na PW on juz sie zakonczył ale link jeszcze na tym forum jest. I to rowniez był pojedynek i grałem z kimś. Własnie ze mnie nie załatwi jak zagra va bank jak sądzisz dlaczego? To tez mozesz dowiedziec sie na PW.

jemjogurt Twój cytat: &quot;jak juz przegrywa ktos to odpuszcza i nie ma po co do konca grac, bo juz nie nadgoni rywala.. &quot;--------------&gt;więc własnie, masz całkowitą rację dlatego ktoś po co grał np ciągle kursy x6, x4, x7 ze zrobiło mu sie np -600 i nienadgoni rywala, tzn ze ryzykował i mu nie wyszło więc cienkie to jego granie &quot;dużymi kursami&quot; więc sam jest sobie wienien, co ma czekac na to aż wejdzie mu wkoncu jakiś 15 kurs czy 19? To nie konkurs dla farciarzy. Duże kursy nie przyniosły wyniku ze zrobił sie duży minus tzn ze źle wybierał, zła taktyka.

Druga strona zrobił mu sie bilans np -600 bo grał niskie kursy zeby nie bylo ze skopał sobie bilans duzymi kursami , grał niskimi typu 1,45 1,60 nic nie wchodziło, ma duzy minus i fakt ze wygrzebac bedzie mu sie ciężko i masz rację przegrywa pewnie odpusći nie nadgoni rywala bo ako 5 maxymalne wiesz o czym to bedzie świadczyć? Ze jest słaby.

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Kupon nr 4 !!
31.10.2007 Godz 17.00
Torpedo - Magnitagorsk
Typ : 2
Kurs : 1.73
Stawka : 100 J
Kupon nr 3 !!
31.10.2007 Godz 19.45
St.Gallen - FC Zurich
Typ : 2
Kurs : 1.85
Stawka : 100 J

Pomyliło mis ie mał być kupon nr 5 !! ten ostatnio prosze o poprawienie pozdro

bercik 169

bercik

Użytkownik
Co jesli moj rywal w ogole nie typowal w 2 pierwszych dniach a na pw nie odpowiada, mam kontynuowac typowanie?

drago 108

drago

Użytkownik
Jeżeli już siebie podliczyłem czyli zrobiłem bilans dnia to moge podac jeszcze jeden typ? Oczywiscie jezeli dałem wczesniej 1? Takie pytanko na przyszłość?

Do góry Bottom