>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności

jaca 0

jaca

Użytkownik
Gdyby miała zajść zmiana to pewnie by została ona napisana, jak domyślam się wszystko będzie przebiegało zgodnie z planem
Prawdę mówiąc to się spodziewałem, że sprawa przejdzie bez echa, a troszke szkoda. Nie rozumiem tylko po co w takim razie formuła pojedynków? Przecież w tym momencie wygrana pojedynku praktycznie nie ma znaczenia, a najwazniejsze jest uzyskanie jak najwyższego bilansu... Nie lepiej w takim razie żeby każdy miał swój temat i tam podawał typy i niech zwycięży najlepszy? (przynajmniej uniknęłoby się podwójnego punktowania za te same typy - a tak jest teraz, gdy ktoś prowadzi 2 pojedynki i podaje te same typy).
Oczywiście wiem, że bilans jest ważny, ale można to porównac do bramek- też są ważne, ale nie są najważniejsze w klasyfikacji. Dla porównania sprawdziłem w takiej lidze czeskiej stosunek strzelonych bramek w zwycięskich meczach do ilości wygranych. Wyszło mi, że najwyższy ma Kladno (10 miejsce w lidze).
Uprzedzając też idotyczn ekomentarze typu &quot;jak się nie podoba, to nie graj&quot; - właśnie tak zamierzam zrobić. Piszę o tym, bo chcę zwrócić uwagę organizatorów konkursu na (moim zdaniem) niedociągnięcia - żeby nie było, że tylko krytykuję, to jakieś pomysły na inne rozwiązania też mam, tylko po co o tym pisać, skoro i tak pewnie &quot;przejdzie bez echa&quot;?
Pozdrawiam.

drago 108

drago

Użytkownik
i bedzie taka sytuacje ze jakis gosc wygra z +700 bo wygrał jeden pojedynek. A gosc który przegra z nim bedzie miał +500, ale 4 wygrane... :/

M 15

maja81szn

Użytkownik
Co do zmian punktacji to może do takiej dojść, ale w przyszłym tygodniu.
to jestem zaskoczony :-? mam nadzieje ze decyzja zapadnie jakaś w srode-czwartek zeby mozna było jeszcze wprowadzic korekty i zmiany strategiczne w tym tygodniu typowań. Uwazam, ze mozna byłoby wprowadzic np ze na koniec miesiąca ktoś wygral pojedynków 5 i ma bilans +120 +450 +219 +56 +323 = powiedzmy 1100 i nie dzieli to przez 5 ktoś moglby rzecz a po co te pojedynki po to, ze jak ktos zdobedzie +340 a druga osoba w pojedynku +190 to tylko ta jedna zwycieska dopisze sobie +340 .

Oczywiscie jest jeszcze drugie rozwiązanie, najlepsze i najsprawiedliwsze i pojedynki mają mocniesze znaczenie ale z przyczyn ze minął tydzien pierwszy tak jak minął to nie moge wyskoczyć z tym pomyslem bo sam sobie wykopie dołek :-D

M 15

maja81szn

Użytkownik
i bedzie taka sytuacje ze jakis gosc wygra z +700 bo wygrał jeden pojedynek. A gosc który przegra z nim bedzie miał +500, ale 4 wygrane... :/
Diego przestań panikowac i doczytaj regulamin...Zwracam sie do Marcin-Odra który czuwa nad konkursem Pan Diego w pojedynku z Widzu odpuścił typowanie w sobote i niedziele co jest równoznacze z -200 oraz w drugim pojedynku z Robert9900 odpuscil 3 dni co jest równoznaczne z -300 także Diego Twój bilansik sie spłaszczy, ale to dla Ciebie bardzo dobra rada, lepiej teraz niż pod koniec.

Druga sprawa to fox...fox nie oddał typu w pojedynku z Tedem w niedziele wiec -100

A co do tego co piszesz Diego skoro przegrał z +500 tzn ze jest słabszy, moze nie zaryzykował w ostatnich typach, moze nie dopisało mu szczescie, pozostanie mu bilans 4 wygranych, po to są pojedynki by je wygrywac.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Witam
Obstawiłem pewien meczyk i dałem over 2,5. Było już 0-2 i mecz został przerwany. Jak mam to sobie rozliczyć?
Jeśli chodzi Ci o mecz Hammarby - Helsingborg to został przerwany na 15 minut po czym został dokończony i zakończył się wynikiem 0-2 ;)

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
witam... pojawił się pewien problem... miałem ustawiony pojedynek z graczem fcbialas, lecz on - jak wtajemniczeni wiedzą - odpuścił sobie forum z powodu braku czasu... pojedynek się rozpoczął, z tym że tylko ja podałem typy i z braku jego aktywności zapytałem co się dzieje... postanowił nie uczestniczyć w pojedynku... nie wiem teraz jak mam rozliczyć ten pojedynek... czy w ogóle mam go nie rozliczać i temat po prostu do usunięcia czy rozliczyć go na moją korzyść..?
z góry dzięki za odp
pozdrawiam

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Przed pomylke podalem spotkanie, ktore odbedzie sie za 3dni, a myslalem ze bedzie dzis.
Co teraz ?
Normalnie moze byc podliczone za te 3dni czy jak?

drago 108

drago

Użytkownik
Diego przestań panikowac i doczytaj regulamin...Zwracam sie do Marcin-Odra który czuwa nad konkursem Pan Diego w pojedynku z Widzu odpuścił typowanie w sobote i niedziele co jest równoznacze z -200 oraz w drugim pojedynku z Robert9900 odpuscil 3 dni co jest równoznaczne z -300 także Diego Twój bilansik sie spłaszczy, ale to dla Ciebie bardzo dobra rada, lepiej teraz niż pod koniec.

Druga sprawa to fox...fox nie oddał typu w pojedynku z Tedem w niedziele wiec -100

A co do tego co piszesz Diego skoro przegrał z +500 tzn ze jest słabszy, moze nie zaryzykował w ostatnich typach, moze nie dopisało mu szczescie, pozostanie mu bilans 4 wygranych, po to są pojedynki by je wygrywac.
Pierwsza sprawa czytaj ze zrozumieniem nicki
Druga nie wprowadzaj ludzi w błąd bo możesz sporo narozrabiac :/ ehhh

Do góry Bottom