majestic
Forum VIP
jesli obstawiles 2 kupony a przeciwnik 1 to twoje sa liczone 2 a przeciwnika 1... dziwne pytanie:???:Jeżeli mój przeciwnik obstawił na dany dzień jeden kupon, a ja dwa to:
1) Liczy się jeden mój kupon (ten który był lepszy)?
2) Liczę zysk z dwóch kuponów? (Czyli liczę zysk w sumie i dzielę go na dwa?)
Czy jak to się rozlicza? :/
moim zdaniem powinienes policzyc ten typ jako 0 czyli ani + ani - i nastepnym razem uwazac bo poleca ostrzezeniaTak wygląda mój kupona w pojedynku z killer20.Błąd polega na tym iż zamiast typu podałem kurs na Goteborg.Nie wiem czy za "chochlika" mam odjąć sobie te 100j i rozliczyć kupon jako przegrany, czy mam go rozliczyć na bo to Goteborg wygrał??
pytanie 1Mam dwa pytanka:
1. Jeżeli zagraliśmy spotkanie np. tenisowe które miało byc rozegrane o 22:00. Potem zostało przeniesione na następny dzień na godzinę np. 10:00. Ale z jakiegoś tam powodu zostało przeniesione na jeszcze nastepny dzień. Więc czy ten typ ma być rozliczony na 0.00 czy poczekac aż mecz zostanie rozegrany?
2. Czy można postawić zakład długoterminowy?? Np. na F1. Gramy przed kwalifikacjami na zwycięzce. Albo na jakiś inny zakład który jest rozgrywany przez więcej niż 2 dni np. golf, ale kończy się w czasie pojedynku? Bo jeśli się kończy dzień po zakończeniu rywalizacji to nie ma o czym rozmawiać
jeli mecz nie zostanie rozegrany to mozesz podac zastepczy o ile dobrze pamietam jest o tym w regulaminie ale radze jeszcze raz go przestudiowac
pytanie 2
hm... raczej trudne pytanie, albo czegos nie doczytalem i dlatego nie umiem rzetelnie odpowiedzie. moim zdaniem raczej powinno sie podawac typy na dany dzien bo puzniej moze byc zamieszanie.