>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności

majestic 0

majestic

Forum VIP
Jeżeli mój przeciwnik obstawił na dany dzień jeden kupon, a ja dwa to:
1) Liczy się jeden mój kupon (ten który był lepszy)?
2) Liczę zysk z dwóch kuponów? (Czyli liczę zysk w sumie i dzielę go na dwa?)
Czy jak to się rozlicza? :/
jesli obstawiles 2 kupony a przeciwnik 1 to twoje sa liczone 2 a przeciwnika 1... dziwne pytanie:???:
Tak wygląda mój kupona w pojedynku z killer20.Błąd polega na tym iż zamiast typu podałem kurs na Goteborg.Nie wiem czy za &quot;chochlika&quot; mam odjąć sobie te 100j i rozliczyć kupon jako przegrany, czy mam go rozliczyć na ✅ bo to Goteborg wygrał??
moim zdaniem powinienes policzyc ten typ jako 0 czyli ani + ani - i nastepnym razem uwazac bo poleca ostrzezenia
Mam dwa pytanka:
1. Jeżeli zagraliśmy spotkanie np. tenisowe które miało byc rozegrane o 22:00. Potem zostało przeniesione na następny dzień na godzinę np. 10:00. Ale z jakiegoś tam powodu zostało przeniesione na jeszcze nastepny dzień. Więc czy ten typ ma być rozliczony na 0.00 czy poczekac aż mecz zostanie rozegrany?
2. Czy można postawić zakład długoterminowy?? Np. na F1. Gramy przed kwalifikacjami na zwycięzce. Albo na jakiś inny zakład który jest rozgrywany przez więcej niż 2 dni np. golf, ale kończy się w czasie pojedynku? Bo jeśli się kończy dzień po zakończeniu rywalizacji to nie ma o czym rozmawiać
pytanie 1
jeli mecz nie zostanie rozegrany to mozesz podac zastepczy o ile dobrze pamietam jest o tym w regulaminie ale radze jeszcze raz go przestudiowac
pytanie 2
hm... raczej trudne pytanie, albo czegos nie doczytalem i dlatego nie umiem rzetelnie odpowiedzie. moim zdaniem raczej powinno sie podawac typy na dany dzien bo puzniej moze byc zamieszanie.

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
witam... mam pytanko... bilans ma być robiony z każdego dnia osobno czy ma być prowadzony ogólny..? podaje przykład bo może to niedokładnie napisałem
poniedziałek
Kupon 1✅170
kupon 2⛔100
bilans: ✅70

wtorek
kupon 3 ⛔100
kupon 4 ⛔100
bilans:⛔200 czy bilans:⛔130
który podawać? bilans każdego dnia czy ogólny już podliczony? taki szczegół lecz mnie lekko trapi żeby nie było niejasności:spokodfhgfh:

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Możesz przecież napisać bilans z każdego dnia a pod nim bilans ogólny. ????
Np:
Bilans w 2 dniu: ⛔200
Bilans ogólny: ⛔130
Zresztą, ja pisze tylko ogólny, ale jak nie jesteś pewien to obczaj np. jak robi to jakiś mod (bo pewnie robi to poprawnie). ????
POZDRO:spokodfhgfh:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Najlepiej podać najpierw bilans dnia ⛔200 a poniżej bilans główny⛔130 i będzie wszystko jasne i przejrzyste.
edit: Kolega wyżej mnie wyprzedził, gratuluje dobrego zrozumienia zasad.

K 15

kszok

Użytkownik
Siemanko, ja mam takie pytanie: We wtorek w pojedynku gralem Lyon -Rangers x2 kurs na ten typ wynosil 2,65...ja przez pomylke wpisalem 1,65 i pozniej rozliczylem po tym samym kursie? Mozna to poprawic czy musi zostac taki kurs jak wpisalem? Z gory dzieki za odpowiedz.

E 0

emdinho

Użytkownik
Jestem ciekaw dlaczego regulamin turnieju zmieniany jest w jego trakcie. Chodzi mi tutaj o pkt 13. Dziwnym trafem zostal zmieniony dzis po tym jak wczoraj zwrocilem uwage foxowi ze zlamal go w pojedynku z tedem (za co zreszta spotkal mnie arogancki pm od foxa).

wodzuzks 118

wodzuzks

Użytkownik
witam . proszę wypisać mnie z listy uczestników . Przeceniłem swoje możliwości czasowe i nie dam razy grać zarówno tutaj , w lidze betsson i konkursie hokejowym . Przepraszam za kłopot .
Pozdrawiam.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Siemanko, ja mam takie pytanie: We wtorek w pojedynku gralem Lyon -Rangers x2 kurs na ten typ wynosil 2,65...ja przez pomylke wpisalem 1,65 i pozniej rozliczylem po tym samym kursie? Mozna to poprawic czy musi zostac taki kurs jak wpisalem? Z gory dzieki za odpowiedz.
+65. Wszystko musi się zgadzać.

jaca 0

jaca

Użytkownik
Tak się zastanawiam nad punktem regulaminu:
24.Zasady punktacji:
Challenge bwin w danym miesiącu wygrywa osoba, która będzie miała największy bilans zwycięskich pojedynków, podzielony przez ilość wygranych pojedynków.
I mam pytanie, czy to aby dobre rozwiązanie?
Załóżmy, że ktoś wygrał pierwszy pojedynek i uzyskał np. +700j.
W drugim pojedynku już tak dobrze nie idzie, ale może wygrać i tutaj powstaje paradoks. Lepiej wygrać drugi pojedynek uzyskując np. +100j (w łącznej klasyfikacji średnia spadnie do +400j), czy lepiej przegrać (w klasyfikacji zostanie +700j). Mi wychodzi, że bardziej opłaca się przegrać ;)

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Bardzo, bardzo optymistycznie patrzysz. +700j to mega dużo i wg mnie nie będzie takich osób. Wyjechać na ✅ to już duży wyczyn. Zobaczymy jak to będzie dalej.

jaca 0

jaca

Użytkownik
Bardzo, bardzo optymistycznie patrzysz. +700j to mega dużo i wg mnie nie będzie takich osób. Wyjechać na ✅ to już duży wyczyn. Zobaczymy jak to będzie dalej.
Tu nie chodzi o optymizm ????
Celowo podałem tak wysokie liczby, by łątwiej było &quot;zobaczyć&quot; o co mi chodzi.
Pojedynek można wygrać z bilansem ⛔ 200j, tylko że taka wygrana przy takiej zasadzie klasyfikacji nie tylko nic nie daje, to jeszcze nawet szkodzi (lepiej przegrać, bo bilans się nie zmieni).
Inny przykład: Ktoś wygra jeden pojedynek z wynikiem ✅ 200j i przegra 3 inne pojedynki - wynik końcowy ✅200j. Inna osoba może wygrać w 4 pojedynkach z wynikami np. ✅300j, ✅100j, ✅160j, ✅200j - wynik końcowy - ✅190j. (a wygrać można też będąc na ⛔, co jeszcze bardziej obniża średnią)
Po prostu moim zdaniem liczenie średniej tylko i wyłącznie wygranych jest troszkę nie tak.

drago 108

drago

Użytkownik
Tak to dziwne. Po prostu trzeba znaleźć inne rozwiązanie. Bo faktycznie przecież chodzi o wygrywanie pojedynków... więc... może coś w tym stylu.
Bo przecież można wygrać poedynki 3 a 4 przegrac z kretesem -400, a reszta na + po 300 i wtedy kolega wygrywa z gosciem który wygrał 4 pojedynki ale po 200, 200, 200 i 300. A chyba podkresle to drugi raz liczą się wygrane pojedynki. Więc jednak do zmieny ten punkt...

PS. Czy +700 to na prawdę mega dużo? 7 dni równo na + po 100 i mamy te 700 na koncie.

pusio 0

pusio

Użytkownik
Pytanie z innej beczki, bo nieznalazłem nic na ten temat w regulaminie.Czy moge podawać typy na wynik?? Już podałem 2 takie kupony i nie jestem pewny czy dobrze zrobiłem:-D

M 15

maja81szn

Użytkownik
Tu nie chodzi o optymizm ????
Celowo podałem tak wysokie liczby, by łątwiej było &quot;zobaczyć&quot; o co mi chodzi.
Pojedynek można wygrać z bilansem ⛔ 200j, tylko że taka wygrana przy takiej zasadzie klasyfikacji nie tylko nic nie daje, to jeszcze nawet szkodzi (lepiej przegrać, bo bilans się nie zmieni).
Inny przykład: Ktoś wygra jeden pojedynek z wynikiem ✅ 200j i przegra 3 inne pojedynki - wynik końcowy ✅200j. Inna osoba może wygrać w 4 pojedynkach z wynikami np. ✅300j, ✅100j, ✅160j, ✅200j - wynik końcowy - ✅190j. (a wygrać można też będąc na ⛔, co jeszcze bardziej obniża średnią)
Po prostu moim zdaniem liczenie średniej tylko i wyłącznie wygranych jest troszkę nie tak.
A ja sobie mysle ze powinny zapaść jak najszybciej decyzje w tej sprawie...czy zostanie zmieniony regulamin czy nie? Jesli tak, powinno to nastapić w trybie szybkim przyspieszonym...dlaczego bo będą tego i plusy i minusy. Jesli bedzie rozwiązanie to czy bedzie dobre, bo tu nie tylko chodzi o podawanie typów...w większości typerów doświadczonych również odgrywa wazną rolę strategia.

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
witam... pytanko mam... przez nie uwagę spowodowaną pośpiechem zagrałem dzisiaj mecz: Górnik Zabrze - Zagłebię Sosnowiec.. tylko że ten mecz odbywa się jutro i nie wiem jak go rozliczyć... na -100? na 0? czy może mam go zostawić i będzie wliczał się do jutrzejszych kuponów?
z góry dzięki za odp ????

cerber 2

cerber

Użytkownik
helo.
pytanko mam.Mój przeciwnik z którym sie już wczesniej umawiałem podał tylko 1 typ po czym juz nic nie pisał.Co ja mam robic podawac samemu typy bo to tak głupio wygląda...? Tym bardziej,że mi nie idzie ????

M 15

maja81szn

Użytkownik
Chciałbym sie dowiedziec czy bedzie coś sie działo w sprawie owego punktu:

24.Zasady punktacji:
Challenge bwin w danym miesiącu wygrywa osoba, która będzie miała największy bilans zwycięskich pojedynków, podzielony przez ilość wygranych pojedynków.

czy pozostanie bez zmian? Czy wogóle szefostwo zastanawia sie nad jego zmianą czy do końca pozostanie on bez zmiany?

Do góry Bottom