damianmularczyk
Użytkownik
Aha ok racja :spokodfhgfh: Tego nie wiedziałem
Według moich obliczeńBlad przy ostatniej kolejce... wygralem pojedynek z kugi. Prosze o poprawienie..
I jeszcze jedno :
Wedlug moich obliczen moje ogolne trafione AKO wynosi : 83,58
A nie jak to zostalo uwzglednione w tabeli :
Yako 12 pkt 29 trafionych typów 78.95 AKO..
Prosze o poprawienie..
Z gory dziekuje
Mam 2 zwroty moge je zastąpic jakimis meczami na dzisiaj :?:11 kolejka - 03.11.2007r.
marcin225 vs cerber
2007-11-03 01:35|Phoenix Coyotes u Dallas Stars| Poniżej 5|2.08 ZWROT
2007-11-03 00:05|Toronto Maple Leafs u New Jersey Devils| Mniej niż 5,5|2.10
2007-11-03 03:35|Los Angeles Kings u San Jose Sharks| Więcej niż 6|2.15
2007-11-03 00:35|Florida Panthers u Buffalo Sabres| Więcej niż 6|1.83 ZWROT
2007-11-03 00:05|Philadelphia Flyers u Washington Capitals| Mniej niż 5,5|2.05
ako:35.23
Bwin
Było na dzisiejszy dzień w ofercie ponad 20 meczy.Troszeczke ten terminiarz jest głupio zrobi bo np teraz chcem podac typy i są tylko 2 mecz i z tych dwóch meczy moSZE 5 typów aż znaleźć troche jest nie tak ;/
Erka masz racje typ mozna podać tylko na jeden mecz ,a nie wielokrotność kombinacji na jeden i ten sam.Mi sie wydaje ze to jest troche bez sensu ze jak zostaly 2 mecze to mozna dac 5 roznych typow na ten mecz. W regulaminie tego nie ma ale to troche dziwne bo w sumie moglbym dac ten sam mecz i typ na gospodarza i gosci. No i wtedy tez by bylo ok bo nie jest napisane w regulaminie...
Czytaj ze zrozumieniem.Tak ale jaknp tak jak ja podałem na gospodarzy i w tym samym sp[otkaniu np duzo goli to bedzie zaliczane rozumiem !! ??
jezeli zalicza to będzie po prostu pogwałcenie norm typowaniaTaaakk ?? To jestem bardzo ciekawy co mi zaliczycie jak coś trafie i nie macie prawa mi ich nie pozaliczać bo gra sie zaczyna od regulaminu i w regulaminie nic o tym nie pisało wiec mnie to nie interere ma być zaliczone i już ... i nie tylko ja jka wydze dziś tak zrobiłoem tylko coanjmien z 5 osób tak samo !! Wiec sie zastanówcie co zrobicie bo teraz wszystkim zależy bo to końcowe są dni a wy takie coś dopierdzieleacie ja sie tak nie dam !! Rozumiem jak by to w regulaminie pisało !! ALE NIE MA TEGO !!