L 0 lukaszch Użytkownik Styczeń 6, 2008 #381 Witam mam takie pytanko...teraz jest rozgrywany finał czy to znaczy ze juz niedlugo bedzie nowa edycja tego turnieju?? proszę o odpowiedź..
Witam mam takie pytanko...teraz jest rozgrywany finał czy to znaczy ze juz niedlugo bedzie nowa edycja tego turnieju?? proszę o odpowiedź..
4,5K benek_27 Forum VIP Styczeń 6, 2008 #383 Witaj, Już teraz nie ma sensu. Turniej trwa dość długo i kolejna edycja trwała by conajmniej do kwietnia, a wtedy już będzie bardzo mało spotkań do grania. Może w następnym sezonie. pzDr
Witaj, Już teraz nie ma sensu. Turniej trwa dość długo i kolejna edycja trwała by conajmniej do kwietnia, a wtedy już będzie bardzo mało spotkań do grania. Może w następnym sezonie. pzDr
L 0 lukaszch Użytkownik Styczeń 6, 2008 #384 Dzięki za odpowiedz, moglibyście panowie zorganizowac jeszcze jakies konkursy np z koszykówki zeby cos na bieząco było.. pozdrawiam
Dzięki za odpowiedz, moglibyście panowie zorganizowac jeszcze jakies konkursy np z koszykówki zeby cos na bieząco było.. pozdrawiam
0 zany Użytkownik Styczeń 8, 2008 #385 Dzięki za odpowiedz, moglibyście panowie zorganizowac jeszcze jakies konkursy np z koszykówki zeby cos na bieząco było.. pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... No ja rowniez jestem jak najbardziej za tym :mrgreen:
Dzięki za odpowiedz, moglibyście panowie zorganizowac jeszcze jakies konkursy np z koszykówki zeby cos na bieząco było.. pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... No ja rowniez jestem jak najbardziej za tym :mrgreen:
4,5K benek_27 Forum VIP Styczeń 8, 2008 #386 Spokojnie. Bądźcie cierpliwi, a na pewno coś będzie. pzDr