32 zawodników daje 16 par czyli 1/16 tak jak pisał wyżej piotrek421. 11 listopad to niedzielaholla holla jeszcze 1/32 moim skromnym zdaniem kolejka powinna odbyc sie 11.11.2007 (poniedziałek) jeżeli oczywiście uda się podliczyć wszystkie grupy i wylosować pary kolejnej rundy. Jutro jest prawie cała kolejka nhl + austriacy a wiec mozna sklecic jakis mozliwy kupon. Pozdrawiam
To jest post Yako,user pomylił się przy datach 2 typów.Uzgodniliśmy ,że może je zmienićwitam mam pytanie.... wczoraj pozno w nocy podawalem typy na 1 kolejke 1/16 finalu jednak pomylilem sie odnosnie dwoch meczy i dalem nie na 11.11.2007 lecz na 12.11.2007... czy moglbym je teraz jeszcze zmienic..... poprostu moje przeoczenie..... na bah dalem zeby wyswietlilo mi jutrzejsze typy....
kolega nie podał kursu10. Mefisto88 - midel -- mecz#2 [1-0]
13/11/2007 19:15 TWK Innsbruck - Liwest Linz --- 2 (łącznie z dogr. i karnymi)
Bo kolega dziś wstał lewą nogą :-|kolega nie podał kursu
Podaj przykład z grup.Mnie cały czas drażni Twoja postawa, cały czas masz pretensje i stwarzasz tylko problemy,jesteśmy po to ,aby userom pomagać ,nie kłaść kłody pod nogi!!!!!!ale mnie to już w grupach drażniło.
Te posty były przez modów kasowane, więc jak ci mam pokazać ? Teraz mój rywal przed swoimi meczami zrobił tą zamianę, więc nie żądam anulowania zakładu. A jeśli ktoś puściłby na noc dwa mecze i dopiero np. rano obstawił pozostałe i napisałby, ze zapomniał dodać te 3 mecze to też byście mu zatwierdzili ? Nie wpadajmy w paranoję. Moim zdaniem każdy powinien przed wysłaniem przejrzeć, czy ma to co jest potrzebne na "kuponie", jeżeli nie ma to jego strata - traci typ.Podaj przykład z grup.Mnie cały czas drażni Twoja postawa, cały czas masz pretensje i stwarzasz tylko problemy,jesteśmy po to ,aby userom pomagać ,nie kłaść kłody pod nogi!!!!!!
Napewno tych pozostałych 3 byśmy nie uznali,nie wpadaj w paranoje ,to jest tylko gra...Nie lubię jak ktoś próbuje stosowac praktyki ciosów poniżej pasa.Wygraj w uczciwej walce ,nie licz na potknięcia rywala.Niech wygra lepszy.Każdy sprawdza swoje kupony ,ale ludzką rzeczą jest się czasami pomylić.My moderatorzy jesteśmy po to ,aby te pomyłki korygować.Nie myli się ten co nic nie robi.Mam prośbę nastepnym razem zrób screeny i skończ ten niepotrzebny wątek.Dobranoc...Te posty były przez modów kasowane, więc jak ci mam pokazać ? Teraz mój rywal przed swoimi meczami zrobił tą zamianę, więc nie żądam anulowania zakładu. A jeśli ktoś puściłby na noc dwa mecze i dopiero np. rano obstawił pozostałe i napisałby, ze zapomniał dodać te 3 mecze to też byście mu zatwierdzili ? Nie wpadajmy w paranoję. Moim zdaniem każdy powinien przed wysłaniem przejrzeć, czy ma to co jest potrzebne na "kuponie", jeżeli nie ma to jego strata - traci typ.