>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Ja specjalnie odpuściłem 4 ostatnie kolejki ,typy dałem na pałę,żeby nikt mnie nie posądził o wałki.Teraz czas sie wziąść do roboty i wyjść z grupy,czego kazdemu życzę.Z hokejowymi pozdrowieniami fox71

mc11 0

mc11

Użytkownik
w grupie B w podliczniu moich typów nastapił błąd, mecz Jokipojat - K-Vantaa zakończył się wynikiem 2-4, czyli moj typ 2 z kursem 3,65 jest poprawny. Proszę o poprawienie tego błędu gdyż daje mi on zwycięstwo w pojedynku z mymloN

sutek 79

sutek

Forum VIP
Grupy C i D bedą podliczone prawdopodnie jutro wieć nie martwcie się ze jeszcze nie są podliczone,miałem ciężki(znaczy mam bo jeszcze jutro) w szkole i nie miałem zbytnio czasu :kwasny4565: Jutro postaram się nadrobic zaległości pozdRawiam sutek ;)

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
w grupie B w podliczniu moich typów nastapił błąd, mecz Jokipojat - K-Vantaa zakończył się wynikiem 2-4, czyli moj typ 2 z kursem 3,65 jest poprawny. Proszę o poprawienie tego błędu gdyż daje mi on zwycięstwo w pojedynku z mymloN
Już poprawiam.Dziękuję za powiadomienie.

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
5. 26.10.2007 Godz 19.30 Ec Graz 99 - Alba Volan # Wiecej Niz 6.5 # 1.85

Prosił bym o zmane ponieważ wystąpił błąd ma być o godzinie 18.00 Grupa H !!

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
5. 26.10.2007 Godz 19.30 Ec Graz 99 - Alba Volan # Wiecej Niz 6.5 # 1.85

Prosił bym o zmane ponieważ wystąpił błąd ma być o godzinie 18.00 Grupa H !!
Zrobione. Godzina nie jest tak ważna w tych najważniejszych ligach , co innego w nizszych.

mc11 0

mc11

Użytkownik
Przy Przy [podliczaniu wyników w grupie B nastąpił błąd w przypadku użytkownika Yako: mecz Hc Liberec - Sparta Praga zakończył się rezultatem 2-3, więc typ 1 nie jest poprawny.

wnunio 0

wnunio

Użytkownik
hmm coś nie bardzo idzie podliczanie typów bo np. w grupie C dopiero 4 kolejki są podliczone... jak byście mogli się zmobilizować i aktualizowac tabele to bym był wdzięczny bo czasami trzeba zaryzykować na typ z wysokim kursem a czasami niema konieczności ryzykowania tylko trzeba wiedziec jaka jest sytuacja w grupie a niestety bez aktualnej tabeli nic nie wiadomo ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Nie olał. Szkoła teraz bardzo ważna, jeszcze do tego dochodzą inne obowiązki. Poradzimy sobie. A Sutek zapewne jutro się pojawi ????

pzDr ;)

midel 189

midel

Użytkownik
28.10.2007 1:05 Montreal Canadiens - Pittsburgh Penguins 2 1,80
28.10.2007 2:05 Atlanta Thrashers - Chicago Blackhawks 2 1,95
Nie żebym się czepiał, ale kolega w tych meczach pomylił gospodarzy z gośćmi, nie wiem czy to ma dla was znaczenie, ale żeby później się nie rzuucał, że na kogoś innego chciał postawić niż to wynika z tego ????

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Nie żebym się czepiał, ale kolega w tych meczach pomylił gospodarzy z gośćmi, nie wiem czy to ma dla was znaczenie, ale żeby później się nie rzuucał, że na kogoś innego chciał postawić niż to wynika z tego ????

Nie ma żadnego znaczenie,niektórzy bukmacherzy,,czytaj BAW&quot; umieszczają gospodarzy w sportach amerykańskich na 2 miejscu.

Do góry Bottom