Z tego co przeczytałem to własnie większe AKO wygrywa więc nie wiem do czego się odniosłeś.czyli... ja wygram pojedynek, gdy trafie 3 typy a przeciwnik 2, choć to on bedzie mial wieksze ako. W pierwszej kolejnosci liczy sie liczba trafionych zdarzeń, tak?
Wyraźnie widać, ze najpierw sa punkty za wygranie meczu, potem iloczyn trafionych meczy, potem iloczyn kursów, no ale chyba to się tyczy tych którzy będą mieć np. tyle samo punktów w tabeli, bo zawsze tak było, że pojedynek wygrywa osoba która trafi większe AKO. Może się mylę.6.Jak będą podliczane punkty w grupach?
W grupie będzie brana pod uwagę taka oto kolejność:
- punkty
- ilość trafionych meczy
- iloczyn kursów
Też mi sie wydaje,ze powinniśmy zmienić na AKO ,dopiero później ilość trafionych meczy.Powinna się liczyć jakość nie ilość.Wystarczy ,że user będzie grał opcje 1x na każde spotkanie,czym zwiększa swoją szansę trafienia,ale AKO będzie mizerne.....To jest 6 punkt regulaminu:
6.Jak będą podliczane punkty w grupach?
W grupie będzie brana pod uwagę taka oto kolejność:
- punkty
- ilość trafionych meczy
- iloczyn kursów
Wyraźnie widać, ze najpierw sa punkty za wygranie meczu, potem iloczyn trafionych meczy, potem iloczyn kursów, no ale chyba to się tyczy tych którzy będą mieć np. tyle samo punktów w tabeli, bo zawsze tak było, że pojedynek wygrywa osoba która trafi większe AKO. Może się mylę.
Proszę, żeby któryś mod z tego działu ustosunkował się do tego...