Witam!
Ta dyskusja o faworyzowaniu modów i niektórych typerów ciągnie sie już od poprzedniej edycji konkursu. Powiem szczerze że w zeszłym roku sam w takiej polemice zabierałem głos, o ile dobrze pamiętam. Wtedy też była masa pretensji i oskarżeń [sam podejżewałem organizatorów o przekręty].
Ale wiecie co?
Wyszedłem wtedy z grupy i odpadłem w 1/8 chyba [z zawodnikiem którego chwalić nie trzeba bo każdy wie że na hokeju się zna doskonale]. Pamiętam tamten pojedynek bo to była prawdziwa walka na typy i wygrał lepszy.
Teraz polecam zajżeć do regulaminu i zastanowić się co to zmienia jeśli sa przekręty?
Lepszy i tak wygra! Tak jest skonstruowany, że osoba dobrze typująca wysoko zajdzie. Mecze po wyjściu z grupy toczą się do paru wygranych. Wyników nikt nie oszuka.
A to że ktoś dostał szansę to jego sprawa. Prawdziwi typerzy nie oglądają się na innych tylko grają swoje.
Polecam więcej wiary w swoje umiejętności lub godzenie się z porażkami.
Niezasłużone awanse innych nie wpływają na waszą grą [nie mówię że takie były
]
Moja wypowiedź nie tyczy się tego czy przekrety są czy ich nie ma [bo to nie jest ważne!].
Proszę o nie komentowanie mojego postu/apelu. Do ewentualnej polemiki zapraszam na prv.
Przypraszam również Benka za nieusłuchanie jego prośby ale uwazam że te dyskusje nie miałyby końca i zalezało mi aby ta wypowiedź trafiła do wszystkich graczy. Liczę się z ewentualnym ostrzeżeniem, trudno.
Pozdrawiam