>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Przepraszam za zamieszanie prosze wkleic ten post na 5 kolejke.Poprzednie skasowac
5. kolejka//25/26.04.2014
zwyciestwo1960 - Jozef230
grupa E

1.Fulham v Hul 1//2,25
2.Hertha Berlin v Braunschweig 2//3,80
3.Bologna v Fiorentina 1//3,40
4.Evian Thonon Gaillard v Saint Etienne 1//3,30
5.Bayer Leverkusen v Borussia Dortmund 1//2,95

AKO 287,0

Sportingbet
s90/ ok

izajasza53 2,7K

izajasza53

Użytkownik
W mojej grupie jest błąd w podliczeniu typów:
Liga Mistrzów - Grupa C
4 kolejka (22-23.04.2014):
JR08 - Sphinx
#1 Havant and W. v Maidenhead United 1 @ 1,50 ⛔
#2 Fylkir/Ellidi U19 v Valur U19 2 @ 1,45 ???
#3 America Natal v Boavista 1 @ 1,50 ✅
#4 Real Madryt v Bayern Monachium 1X @ 1,222 ✅
#5 Brasiliense DF v Princesa Dos Solimoes AM 1 @ 1,363 ✅
Sportingbet

AKO: 1,66
Nie znam wyniku meczu Fylkir/Ellidi U19 v Valur U19.
Więc jak by bez tego meczu liczyć to jest AKO: 2,50

intelowiec 94,4K

intelowiec

Użytkownik
Kur..., totalne przegięcie. Trafiasz 4/5 i wtapiasz z kimś, co gra czyste remisy...
Uprzedzam ewentualne komentarze - nie mam pretensji do rywala, bo każdy gra swoją taktyką, tylko jestem zły na brak szczęścia w końcówce.

maer 326,2K

maer

Typer A-League
Każdy z użytkowników ma swoją taktykę aby to on wygrał, pamiętajcie to tylko zabawa i grunt żeby się dobrze bawić a jak się przegra to trudno.
Nie wiem jeszcze czy to mnie będzie dotyczyło ale spytam bo inni pewnie też są zaciekawieni, kiedy zaczynamy koleją rundę?
myślę, że na LM, jutro na pewno nie bo każdy będzie wszystko podsumowywał, Pestka pewnie potwierdzi //mp

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Każdy z użytkowników ma swoją taktykę aby to on wygrał, pamiętajcie to tylko zabawa i grunt żeby się dobrze bawić a jak się przegra to trudno.
Nie wiem jeszcze czy to mnie będzie dotyczyło ale spytam bo inni pewnie też są zaciekawieni, kiedy zaczynamy koleją rundę?
myślę, że na LM, jutro na pewno nie bo każdy będzie wszystko podsumowywał, Pestka pewnie potwierdzi //mp
Tak, żeby bogata oferta była. Najlepiej w tygodniu na dwa dni a weekend można po jednym dniu na pojedynek.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Czas nas nagli i na LM już wystartujemy z 1/8 LM i LE. Dlatego też proszę modów podliczających by jutro do godz 19/20 w miare możliwości ogarneli swoje grupy. ;)

Do góry Bottom