johnnygangsta
Użytkownik
w grupie c wdarł sie mały błąd w moje typy oczywiście jak widać po kursach wszystkie mecze które gram są obstawione na remis przepraszam za zamieszanie
s90/ Zrobione
s90/ Zrobione
Gdy to zobaczyłem, to podałem w czasie kolejki typy, więc Braku Typów nie było. Więc nawet jakbym 2raz nie podał typów to i tak bym miał -3pkt?2 kolejka:
Sphinx - johnnygangsta
#1 West Ham v Crystal Palace X @ 3,30
#2 Newcastle United v Swansea X @ 3,30
#3 Aston Villa v Southampton X @ 3,30
#4 Cardiff v Stoke X @ 3,30
#5 Tottenham v Fulham X @ 4,333
Sportingbet
Typy podane za wcześnie.
s90/ Typy podane przed czasem to jak brak typów, a liczy się w każdej kolejce pierwszy post danego usera. Podliczone jest prawidłowo.Liga Mistrzów - Grupa C
2 kolejka(19.04.2014)
Sphinx - johnnygangsta
#1 KV Mechelen v Kortrijk X @ 3,20
#2 Lierse v Oostende X @ 3,00
#3 Waasland-Beveren v Gent X @ 3,20
#4 Dep. Cuenca v Barcelona SC X @ 3,05
#5 Union Espanola v O'Higgins X @ 3,30
Sportingbet
Typy podane 2 raz, - 3pkt.
Podliczyłem wam jedną kolejkę, więcej dziś rady nie dam. Może ktoś dokończy.Może podliczy ktoś Ligę Mistrzów grupy A-D ? Jutro akcja nabiera tempa a tu nie wiadomo kto z kim gra xD
Wiadomo regulaminmożna już podać typy ?
Jest błąd ale tak w gwoli ścisłości bo na nic nie wpływa ale powinno być na moją korzyśćPodliczyłem resztę w LM A-D. Robiłem to w pośpiechu więc mogą być błędy.
Błędy zgłaszajcie tutaj to jutro poprawię ja lub inny mod
Wygrana powinna należeć do mnie Ja trafiłem dwa typy a przeciwnik nie trafił. Nic to nie zmienia ale poprawia moją skuteczność..6 kolejka:
psotnick - Adrianoss 2,75 - 1,92
patos - arminvanbuuren 3,61 - 0
No pewnie, że przed czasem bo na zupełnie inny dzień, to trudno żeby były o czasie....Pomyliłem dni, myślałem, że rewanże są dzisiaj..
http://forum.bukmacherskie.com/f446/1-8-lm-106975.html#post4450008
Będę wdzięczny za skasowanie postu, żeby nie robić bałaganu i zamieszania.
s90/ No niestety, typy zostały podane przed czasem.