Podałeś typy przed czasem czyli będzie minus tak jak to było u innych userów w trakcie trwania konkursu.Mozna wiedzieć co z tymi co wczoraj przez pomyłkę oddali typy na rewanże?
Mam podawać typy na dzis czy nie?
Żeby nie było później, że nie podałem...
Każdy kto się pomylił tak jak Ty będzie tak samo podliczony.Zresztą widać nie tylko ja się pomyliłem.
Ale jak minus? -3 pkt?Podałeś typy przed czasem czyli będzie minus tak jak to było u innych userów w trakcie trwania konkursu.
Dobra to może inaczej.Podałeś typy przed czasem czyli będzie minus tak jak to było u innych userów w trakcie trwania konkursu.
Ale jak minus? -3 pkt?
To wygrałem pierwszy mecz (3pkt), a za drugi mam minus (-3pkt), czyli mam zero i rywal przechodzi nie wygrywając żadnego meczu. Brawo.
Zdaje się, że walkower działa inaczej. Nie odejmuje punktów, tylko dodaje rywalowi, a to duża różnica.
Bo teraz to wynik dwumeczu już jest wypaczony, bo mimo że rywal przegrał pierwszy mecz, to nawet nie musi mu wejść zaden kurs z rewanżu, bo i tak przechodzi. Wystarczy że poda cokolwiek z listy jak leci. Zajebiste reguły.
Po rozmowach zdecydowaliśmy nie odejmować punktów, ponieważ jest to zbyt duża kara w tej fazie rozgrywek. Typy w pojedynku rewanżonym będą rozliczone na zero.Dobra to może inaczej.
Nie ma u was czegoś takiego jak pomyłka?
Co innego intencjonalne złamanie Regulaminu, a co innego pomylenie dni.
Po pierwsze: Ja nie podałem wcześniej typów na dzień 1 maja, tylko podałem typy na dzień 30 kwietnia z oferty na 30 kwietnia. Czysta pomyłka (wynikająca głównie z szalonego terminarza, gdzie czasem są kolejki dzień po dniu, nawet jak nie ma co grać , a jak jest oferta to jest przerwa).
Po drugie: wskaż w Regulaminie gdzie taka pomyłka karana jest odjęciem punktów.
Gdyby w lidze nie odjęlibyście mi 3 pkt to miałbym pierwsze miejsce ...Po rozmowach zdecydowaliśmy nie odejmować punktów, ponieważ jest to zbyt duża kara w tej fazie rozgrywek. Typy w pojedynku rewanżonym będą rozliczone na zero.
Czytaj uważnie: na tym etapie rozgrywek; a nie w ogóleGdyby w lidze nie odjęlibyście mi 3 pkt to miałbym pierwsze miejsce ...
Gdzie tu sprawiedliwość ????
Wiem przecież ale to dyskusja przeważyła bo moderator psotnick zabrał głos ?Czytaj uważnie: na tym etapie rozgrywek; a nie w ogóle
Dziekuje za udzial w konkursie. gratuluje rywalowi( sorry za walkower zapomnialem o typach) powodzenia dalej