>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

maer 326,2K

maer

Typer A-League
15. Nie wolno podawać identycznych typów jak nasz przeciwnik. Oczywiście może to być to samo spotkanie ale inny typ na ten mecz.
Np. user 1 typuje mecz Milan - Juventus 1, to user 2 może typować Milan - Juventus 2 , ale nie może dać Milan - Juventus 1x.
Mój przeciwnik w 3 kolejce w grupie E dał taki sam typ jak ja wcześniej a mianowicie Bordeaux - Guingamp na 1 i zostało mu to zaliczone a nie powinno być zgodnie z regulaminem, pojedynek i tak wygrałem lecz później może się liczyć ogólne AKO a przez to może mieć większe
s90/ok, w tabeli też poprawione. Będzie widać przy kolejnej aktualizacji.

maer 326,2K

maer

Typer A-League
Witam
Można podać typy na 4 kolejkę Ligi Mistrzów jak jest dzień przerwy pomiędzy kolejkami i się zakończyła wcześniejsza kolejka?
Tak /p7

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
typy podajemy od godziny 8:00 dnia 22.04 tak? na dnia 22/23.04. bo widze ze podawane sa juz od wczoraj wieczorem. i teraz nie wiem bo podalem taki sam typ co robson1416 na win Real ale typy sa po godz 8:00. prosze o szybka odpowiedz

jeżeli kolejka jest np. na 20.04 to kończy się 21.04 o godzinie 08:00. Następna przewidziana jest z dniem przerwy na 22/23.04. Oznacza to, że można już podawać od 08:01 21.04.

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
27 pkt regilaminu o jest ok. czy moge zmienic
mecz Real- Bayern na SKN St. Polten v Parndorf- 1 @ 1.66
pisze ze smartfona i nie zauwazylem wyzej wpisu robsona. z gory dzieki. grupa E kolejka 4
s90/Nie będzie zamiany typu bo jest to złamanie regulaminu. Do tego 4.kolejka trwa długo i jest dużo czasu by przejrzeć co rywal postawił.

henry 83

henry

Użytkownik
Dzisiaj się pojawi. Święta były, wyjazdy, brak neta brak typów z mojej strony. Teraz się za to biorę, bez pretensjonalnego tonu proszę. Chill :cool:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Dzisiaj się pojawi. Święta były, wyjazdy, brak neta brak typów z mojej strony. Teraz się za to biorę, bez pretensjonalnego tonu proszę. Chill :cool:
&quot;Dzisiaj&quot; minęło, jest już &quot;Jutro&quot;, a tabeli nadal nie ma.
Pretensjonalny ton uzasadniony.

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
1.Los Caimanes-Cesar Vallejo / Gospodarze wygraja jedną bramką / 4.00 -Peru ✅ tutaj mam źle podliczone powinien być minus
3.Joiville-Portuguesa / x / 3.30 Brazylia serie B ✅ tutaj też powinien być minus, ponieważ spotkanie zostało przełożone, nie podałem typu zastępczego.
To jest pierwsza kolejka, jak coś , żeby nie było że gram nieuczciwie :p

Do góry Bottom