>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności

maer 638,3K

maer

Użytkownik
15. Nie wolno podawać identycznych typów jak nasz przeciwnik. Oczywiście może to być to samo spotkanie ale inny typ na ten mecz.
Np. user 1 typuje mecz Milan - Juventus 1, to user 2 może typować Milan - Juventus 2 , ale nie może dać Milan - Juventus 1x.
Mój przeciwnik w 3 kolejce w grupie E dał taki sam typ jak ja wcześniej a mianowicie Bordeaux - Guingamp na 1 i zostało mu to zaliczone a nie powinno być zgodnie z regulaminem, pojedynek i tak wygrałem lecz później może się liczyć ogólne AKO a przez to może mieć większe
s90/ok, w tabeli też poprawione. Będzie widać przy kolejnej aktualizacji.

maer 638,3K

maer

Użytkownik
Witam
Można podać typy na 4 kolejkę Ligi Mistrzów jak jest dzień przerwy pomiędzy kolejkami i się zakończyła wcześniejsza kolejka?
Tak /p7

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
typy podajemy od godziny 8:00 dnia 22.04 tak? na dnia 22/23.04. bo widze ze podawane sa juz od wczoraj wieczorem. i teraz nie wiem bo podalem taki sam typ co robson1416 na win Real ale typy sa po godz 8:00. prosze o szybka odpowiedz

jeżeli kolejka jest np. na 20.04 to kończy się 21.04 o godzinie 08:00. Następna przewidziana jest z dniem przerwy na 22/23.04. Oznacza to, że można już podawać od 08:01 21.04.

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
27 pkt regilaminu o jest ok. czy moge zmienic
mecz Real- Bayern na SKN St. Polten v Parndorf- 1 @ 1.66
pisze ze smartfona i nie zauwazylem wyzej wpisu robsona. z gory dzieki. grupa E kolejka 4
s90/Nie będzie zamiany typu bo jest to złamanie regulaminu. Do tego 4.kolejka trwa długo i jest dużo czasu by przejrzeć co rywal postawił.

henry 83

henry

Użytkownik
Dzisiaj się pojawi. Święta były, wyjazdy, brak neta brak typów z mojej strony. Teraz się za to biorę, bez pretensjonalnego tonu proszę. Chill :cool:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Dzisiaj się pojawi. Święta były, wyjazdy, brak neta brak typów z mojej strony. Teraz się za to biorę, bez pretensjonalnego tonu proszę. Chill :cool:
&quot;Dzisiaj&quot; minęło, jest już &quot;Jutro&quot;, a tabeli nadal nie ma.
Pretensjonalny ton uzasadniony.

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
1.Los Caimanes-Cesar Vallejo / Gospodarze wygraja jedną bramką / 4.00 -Peru ✅ tutaj mam źle podliczone powinien być minus
3.Joiville-Portuguesa / x / 3.30 Brazylia serie B ✅ tutaj też powinien być minus, ponieważ spotkanie zostało przełożone, nie podałem typu zastępczego.
To jest pierwsza kolejka, jak coś , żeby nie było że gram nieuczciwie :p

Do góry Bottom