>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Hardi, nie poprawiłeś jednak tego AEK-u ;) Zdobyłem 24 pkt w 13 kolejkach i powinienem być jednak ciut wyżej w tabeli. Da radę to poprawić? Przecież to nie ja zawiniłem :]
Zrobione. Wyleciało mi z głowy, bo Baku &quot;molestował&quot; mnie na PW o źle podliczoną 10 kolejkę przez Pestkę w naszym bezpośrednim pojedynku.

Więc ustosunkuję się do jego zarzutów publicznie - tak, prawda! Po 12 kolejkach powinieneś mieć 24 punkty. Jednak w ostatniej pomyliłeś bukmachera, więc wg regulaminu to tak jakbyś nie podał typu, a więc z automatu masz -3 pkt za 13 kolejkę, co w sumie daje - voila! - 21 punktów, który jest Twoim wynikiem końcowym.

Otrzymane punkty reputacji: +5
maer 326,2K

maer

Typer A-League
W kolejnej części rozgrywek czyli Lidze Mistrzów bądź Lidze Europejskiej typy na 1 kolejkę można podać wcześniej czy musi być to 17.04.2014 po 8 rano?

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
W grupie 3 zaszla pomylka przy podliczaniu typow ostatniej kolejki.
Moj przeciwnik trafil jeden mecz co daje mu Ako ok. 3 a nie 10. Oczywiscie zmienia to postac rzeczy. Prosze o poprawe
/masz coś pecha :p poprawione

mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
Zrobione. Wyleciało mi z głowy, bo Baku &quot;molestował&quot; mnie na PW o źle podliczoną 10 kolejkę przez Pestkę w naszym bezpośrednim pojedynku.
Dzięki za zaangażowanie w sprawę ;)
W takim razie teraz sprawa do opiekunów konkursu ???? - zająłem 6 miejsce w swojej grupie, proszę wcisnąć mnie do którejś z grup Ligi Europejskiej. Dziękuję, pozdrawiam.

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
@Pestka7 poprawisz tą Ligę Europejską. Teraz powinienem być w Lidze Mistrzów zamiast użytkownika Assitalia. Jakiś fair play musi być skoro taki regulamin ;)

betowiec 12,7K

betowiec

Użytkownik
w Grupie F prosiłbym o poprawienie mojego nicku w terminarzu z &quot;betonowiec&quot; na &quot;betowiec&quot; ;) z góry dzięki
s90/ Zrobione i sorry jeśli uraziłem ;)

Otrzymane punkty reputacji: +12
A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Jak będzie wyglądać sytuacja z nagrodami za osiągnięcie danego miejsca w lidze ?
Kiedy możemy się spodziewać tych nagród ? Komu co wysłać itd. ? Pewnie każdy by to chciał to wiedzieć ;)

mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
Podbijam raz jeszcze, szczególnie do pestki7, bo Liga Europy tuż, tuż.
Zająłem w swojej grupie 6 miejsce (grupa 2). Nie ma mnie jednak w żadnej z grup Ligi Europejskiej. Proszę o poprawę. Z góry podziękował ;)
s90/Poprawiłem. Teraz powinno być ok.

A 356

arminvanbuuren

Użytkownik
Dlaczego 4 kolejka Ligi Mistrzów i Ligi Europejskiej nie może się odbywać 21 kwietnia ?
Masa meczy. Po co takie udziwnienie. Proponuje to wymienić. 5 kolejka mogłaby się odbywać 22/23.04 a 6 kolejka 24/25.04.

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Podałem mecz Alferton - Grimsby z Conference Premier w Anglii. Mecz jest przełożony (albo na razie tylko rozpoczęcie meczu przełożone). Co w sytuacji, gdy nie odbędzie się w czasie trwania danej kolejki?
s90/ Mecz z opóźnieniem ale się rozpoczął.

Prosze poprawic ze to 2 kolejka bo omylkowo podalem 1

GRUPA E
2.Kolejka 19.04.2014
Jozef230 - zwyciestwo1960

1.Aston Villa - Southampton 1//3,30
2.Cardiff - Stoke 1//2,45
3.Freiburg - Borussia Monchengladbach 1//3,10
4.Werder Brema - Hoffenheim 1//3,10
5.Hamburger SV - Wolfsburg 1//3,50

AKO 271,94

Sportingbet
s90/OK