zwrotjak mam policzy kupon gdzie mialem na wawrinke 2:0 w setach a wygral walkowerem?
Żeby nie było, iż robie to złośliwie bo tyczy się to mojego pojedynku, ale miałem już takie prośby na PW,gg czy nawet w temacie i nie poprawialiśmy.http://forum.bukmacherskie.com/f447/1-16-pary-1-8-14-20-04-2014-a-106457-3.html#post4421151
3 kupon
Oakland Athletics - Houston Astros(-1.5) 2 @ 1,85 19.04.2014 22:05 zle
powinno byc Athletics(-1.5) i 1 , taki jest kurs na gospodarzy, mógłby moderator poprawić ta omyłkę .Dziękuje z góry.
Middlesbrough - Millwall X2 @ 1.86 19.04.2014 16:00
ako 3,44
Oddsring
Na ten punkt jesteśmy szczególnie wyczulani, więc przykro mi, ale jest minus.9. Zakaz zmiany typów/kuponów. Po wysłaniu typów mamy 15 minut na zgłoszenie ewentualnych błędów w kuponie. Jeżeli będzie to 16 minut (lub więc) po jego oddaniu typ NIE ZOSTANIE poprawiony. Proszę o rozważne wysyłanie postów.
Regulamin to regulamin stary..Szybkie pytanko - jeśli postawiłem dziś kupon na Flotę i Arsenal i Flota już przegrała, to mogę mecz Arsenalu wykorzystać jeszcze raz do ostatniego kuponu, czy w takiej sytuacji też decyduje punkt o jednym zdarzeniu i tylko na jednym kuponie?
Proszę o poprawę14. arminvanbuuren - Xavy
.....
kupon nr 5
spotkanie: Marseille - Lille
mój typ: Marseille
kurs: 2.2
stawka: 100j
możliwa wygrana: 227j
Oddsring.com
Bo w regulaminie nie ma oczywistych rzeczy, a oczywiste jest to, że nie można rozliczać spotkań przed końcem. Czy grając u bukmachera, kiedykolwiek miałeś rozliczony mecz przed końcem, nawet jeżeli było 10-0? Nie. Więc chyba to wyjaśnia całą sprawę.No skończy się na styku, że tak powiem. Czyli w granicach 24:00, ale nigdzie w regulaminie nie ma, że nie mogę sobie wcześniej rozliczyć tego spotkania tzn. przed jego zakończeniem
Za to 100 czy 120?
Za to 100 czy 120?
A jesli mecz nie zakonczy sie przed 24 a uzytkownik sobie to rozliczy to co wtedy ?Jeżeli mecz zakończy się przed 24 lub równo i gracz zdąży to rozliczyć ( o ile typ nie zostanie podsumowany po 24) to zostanie rozliczony normalnie. Jeżeli mecz i podliczenie nastąpi po 24 to wszystko zostanie podliczone jako 500